Bolest zad - mám strach

Anonymní
27.8.23 20:59

Bolest zad - mám strach

Ahoj, mám obavy, tak zkouším psát sem, třeba někdo měl něco podobného či je lékař.
Já se objednám k lékaři zítra.
Jde o to, že mě poslední dobou bolí záda dost netypicky. Příklad - ležím a v tom mě 3× šlehne v levé části zad, zničehonic. Nebo, teď ležím a vlevo nad zadkem opět 2× s krátkým odstupem silné dloubnuti. Takže charakter bolesti křečový, prudký, to rychle odezní. Dale dloubání a také tupá bolest na levé straně u páteře (jen na jednom místě o velikosti bříška prstu). Bolest je klidova. Někdy mi to jde pod zebra, či do jedné strany podbřišku, nevím, jestli to souvisí…
Mám teď docela stresové období, včetně svírání na hrudi. Ta bolest je ale takova nejednolita, nejednoznačná, nikdy jsem to neměla. Ale jen vlevo.
Mám o sebe strach, protože jsem nedávno četla, že holku 24 let také bolela záda a když se přišlo na to, že jsou to metastázy, bylo už pozdě. Narovinu, jsem s nervy v háji. Raději bych, kdyby ta bolest byla vyloženě z pohybu nebo nějaká stala, ne, že mě to občas šlehne, potom mě bolí místo u páteře, potom je klid… Nemám to neustále. Ale v hlavě mám špatné scénáře.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
27.8.23 21:36

Stres je spoustec hodne nemoci..Myslim si, ze i u tebe to rozjel on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
27.8.23 21:41

Asi jsi opravdu s nervy v háji, protože tu píšeš zase. Prosím tě uklidni se a skoč si zítra k praktikovi nebo z toho zblbneš. Tady ti stejně nikdo diagnózu neurčí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 21:45

@Veveří No, nejsem úplně ve formě.
Já se musím objednat napřed.

• Citovat
  • Upravit
5633
27.8.23 22:01
@Anonymní píše:
@Veveří No, nejsem úplně ve formě.
Já se musím objednat napřed.

Hlavně klid. Mě už přes dva měsíce bolí podbřišek a smiřuju se s tím, že je to běh na dlouhou trať. To je holt stávající zdravotnictví, čekací lhůty jsou dlouhé. Obrň se trpělivostí a přestaň plašit. Pokud by bolest byla extrémní, je tu pohotovost. Pokud to jen pobolívá, tak vydrž, o život zřejmě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 22:06

@Veveří Děkuju. Cítím se dnes hrozně. Na rozsypani. Tep mám zrychlený a v hlavě černé scénáře, vždy vidím ty vážne věci a nějaké šlehání/křeče v zádech jsem nikdy neměla, je mi to prostě divné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.23 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj, mám obavy, tak zkouším psát sem, třeba někdo měl něco podobného či je lékař.
Jde o to, že mě poslední dobou bolí záda dost netypicky. Příklad - ležím a v tom mě 3× šlehne v levé části zad, zničehonic. Nebo, teď ležím a vlevo nad zadkem opět 2× s krátkým odstupem silné dloubnuti. Takže charakter bolesti křečový, prudký, to rychle odezní. Dale dloubání a také tupá bolest na levé straně u páteře (jen na jednom místě o velikosti bříška prstu). Bolest je klidova. Někdy mi to jde pod zebra, či do jedné strany podbřišku, nevím, jestli to souvisí…
Mám teď docela stresové období, včetně svírání na hrudi. Ta bolest je ale takova nejednolita, nejednoznačná, nikdy jsem to neměla. Ale jen vlevo.
Mám o sebe strach, protože jsem nedávno četla, že holku 24 let také bolela záda a když se přišlo na to, že jsou to metastázy, bylo už pozdě. Narovinu, jsem s nervy v háji. Raději bych, kdyby ta bolest byla vyloženě z pohybu nebo nějaká stala, ne, že mě to občas šlehne, potom mě bolí místo u páteře, potom je klid… Nemám to neustále. Ale v hlavě mám špatné scénáře.
Díky.

Řešila bych hned přes fyzioterapeuta. Soukromého, který bere ve větších městech hned :nevim:
Jsem mladá a na fyzio chodím pravidelně, z nedostatku pohybu mám problémy i přes svůj mladý věk..

• Citovat
  • Upravit
4164
27.8.23 22:14
@Anonymní píše:
@Veveří Děkuju. Cítím se dnes hrozně. Na rozsypani. Tep mám zrychlený a v hlavě černé scénáře, vždy vidím ty vážne věci a nějaké šlehání/křeče v zádech jsem nikdy neměla, je mi to prostě divné.

to bude plotýnka, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
27.8.23 22:16
@Anonymní píše:
@Veveří Děkuju. Cítím se dnes hrozně. Na rozsypani. Tep mám zrychlený a v hlavě černé scénáře, vždy vidím ty vážne věci a nějaké šlehání/křeče v zádech jsem nikdy neměla, je mi to prostě divné.

Prostě ti ruplo v zádech, už nám není dvacet (asi…). Neměř si tep a nehysterči. Nedivím se, že ho máš vysoký, jsi uzlíček nervů. Hlavně klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.23 22:23

@Veveří Ty divné bolesti zad trvají zhruba týden, dva nanejvýš. Nic to neodstartovalo, že bych něco stěhovala a tak.
Jo, bohužel jsem uzlíček nervů, jsem strašná. :roll:
Fyzio určitě nechci, dokud se na mě nepodívá Dr.
Zhubla jsem od února 9 kg, cíleně sice, ale poslední dobou na tom má podíl i stres. Nadváhu nemám, pohybu mám dost, při pohybu ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.23 22:24

@Karamba2020 Plotýnka by mě ale bolela souvisle, ne tak nahodile a krátkodobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.23 13:51

Nemáš si číst věci na internetu, pak to takhle dopadá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 00:18
@Anonymní píše:
Díky.

Jak si dopadla zakladelko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast