Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Jasněnkaa
ty stříbrné šampony to rády dělají.. zvolila bych klasickou barvu, nikoliv šampon..
Hele prvni to musis odbarvit na kureci barvu a pak to stahnout prelivem, sampon je leda na udrzeni uz te stribrne barvy.
@martina.se no nejdřív se použilo tohle http://csimg.webkupiec.pl/…acz-11-0.jpg a to bylo žlutý jak slunečnice
tak se na to dalo tohle http://www. drokar. cz/user/shop/big/5424(1).jpg. drokar. cz/user/shop/big/5424(1).jpg a výsledek je fialová ![]()
@Jasněnkaa já odbarvovala-samože žluté kuře a na to šla barva, tedy ta s tím stříbrným nádechem, ale prostě barva, né šampon. Šampony mi vždycky chytali netradičně, naposledy nazelenalé vlasy, tak jsem obarvila nazeleno a bylo po problému ![]()
@martina.se já si nechtěla dávat dvě barvy, tak jsem myslela že ten šampon je šetrnější
jako ne že bych nebyla krásná i s fialkou, ale… ![]()
Rozhodně bych neodbarvovala vlasy barvou z drogerky, ale použila bych napřed peroxid s melírovacím práškem
. Tím bych stáhla původní barvu ( dle barvy opakovat) a pak bych použila barvu né šampon ![]()
@Jasněnkaa fialová je dobrá.. zkus to párkrát umýt, třeba se to ztratí
já se na to vydlábla a použila barvu… i kadeřnice mi to vždycky stáhne peroxidem a pak barví barvou, žádný šampon ![]()
@Alises píše:
Rozhodně bych neodbarvovala vlasy barvou z drogerky, ale použila bych napřed peroxid s melírovacím práškem. Tím bych stáhla původní barvu ( dle barvy opakovat) a pak bych použila barvu né šampon
co znám kadeřnice tak přesně takhle to dělají ![]()
@Jasněnkaa Zbavíš se fialové tak, že si koupíš peroxid (6%-9% max.) k tomu ten melírovací prášek (prodávají to v drogerii teta). Smícháš v nekovové misce peroxid s melírovacím práškem (tak aby to nebylo moc husté ani tekuté). Přidáš do toho teplou vodu (trošku) a šampon. Namočíš si vlasy a todle si na ně naplácáš a rozpatláš jako kdyby sis myla normálně hlavu jen šamponem. Nakonec to tam nech třeba 10 minut působit a pak to umyj!
@Verunecka289 Jsem ráda, že nás to ve škole učili všechny stejně
![]()
Ukaž fialku ![]()
Chystám se udělat z rudý Soni bloncku, tak taky počítám s tím, že skočím buď jako pomeranč nebo jako růžovka ![]()
Chtěla jsem to prvně stáhnout tím Syoss, mám s ním dobrý zkušenosti, ale tak myslíte že ne-e? ![]()
@Alises hele já jsem blond, ne že bych stahovala uplně tmavou barvu na blond. S těma melírama jsem to jednou taky dělala a byla jsem jak slunečnice ![]()
Jdu to zkusit vyfotit a řeknete mi jo?
@Erian Z červené na blond? Wau, vlasy dostanou zabrat. Budeš pomeranč
…
Syoss je barva a dává se již na blond vlasy
tím se neodbarvuje.
Pěkné odpoledne přeji
Potřebuju se zeptat, když si někdo odbarví hlavu na blond, nejdřív blonďatou, ta je ale zářivě žlutá
tak na to dá stříbrný šampon, to už vypadá dobře ale na hlavě má fialový nádech, může se toho fialovýho nádechu ta dotyčná nějak zbavit nebo má nosit čepici? a čekat až to odroste?
Děkuji