Divná barva na hlavě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7765
23.7.13 13:00

@Jasněnkaa No záleží jakou jsi měla původní barvu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 13:01

@Erian někdo má po tom syoss super blond, však jsem si ho koupila na radu jedné osoby ;) a rudá Sonja je dobrá, nechala bych ji ;)

• Citovat
  • Upravit
7602
23.7.13 13:02
@Alises píše:
@Erian Z červené na blond? Wau, vlasy dostanou zabrat. Budeš pomeranč :)
Syoss je barva a dává se již na blond vlasy :) tím se neodbarvuje.

Právě že Syoss je i odbarvovač :think: Mám svoje vlasy hnědý a z toho jsem dělala blond… A vlasy dostanou zabrat, ale já mám v genetické výbavě vlasy po mámě, ty přežijou všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
23.7.13 13:04

@Jasněnkaa @Erian Ženy udělejte, jak myslíte, ale já bych tomu přece jen trošku měla rozumět, ale koukám, že o radu nestojíte :lol:. Tak hodně štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 13:05
@Alises píše:
@Jasněnkaa No záleží jakou jsi měla původní barvu!!!

jako uplně původní mám myslím nějakou hnědou :lol: ale teď už jsem byla blond, a měla odrosty :think:

• Citovat
  • Upravit
7602
23.7.13 13:07
@Alises píše:
@Jasněnkaa @Erian Ženy udělejte, jak myslíte, ale já bych tomu přece jen trošku měla rozumět, ale koukám, že o radu nestojíte :lol:. Tak hodně štěstí :lol:

Mašinka a 21mm to jistí :lol: :lol:
I když to už by manžela asi švihlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
23.7.13 13:09

@Jasněnkaa Záleží co jsi měla teď za barvu, né co máš za původní. Jak jsem psala udělej si tu stahovací lázeň a zbaví tě to té fialové. Jen použij peroxid 3%, protože to není tak hrozny, jak jsem si myslela a nech to tam max 10 minut spíš 5 min a při nejhorším si to uděláš pak ještě jednou. Nebo se na to vykašli a čekej až se ti to vymeje :), ale bůh ví jak dlouho to bude trvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 13:09
@Erian píše:
Mašinka a 21mm to jistí :lol: :lol:
I když to už by manžela asi švihlo :lol:

já myslím že ne, ustál to poprvé, ustojí to zas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
23.7.13 13:14

@Alises kurňa, Tebe jsem měla potkat dřív.. když mi to chytlo tu zelenou :mrgreen: ale je fakt, že třeba u mě to stahování je vždycky veselé, to chytá odstíny, které ani netuším, že existují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
23.7.13 13:16

@martina.se To by poradila každá kadeřnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.7.13 13:17

@Alises njn, ale né online :mrgreen: ale co, zelená byla dobrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
23.7.13 13:22

@martina.se No to ne-e, ale ono se není čemu divit :). Hlavně radit takhle online není zrovna nejlepší :). Přece jen každý má jiný vlasy a to já přes pc nepoznám kdo má jaké a co vydrží.

Jo-o zelená je super :mrgreen:. Když jsem tehdá byla na intru a učila se teprve, tak tam vychovatelce odbarvovali vlasy :D a chytlo jí to taky na zelenou :D. Bylo jí něco kolem 60 let a ona si to na té hlavě nechala a chodila tak :D. Byla suprová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.7.13 13:24

@Alises :palec: frajerka, má můj obdiv.. no já chtěla původně modrou na festival, takže odbarvení… pak se objevila zelená, tak jsem šupla zelenou a nakonec mi bylo i líto to obarvit (za čtvrt roku), já si na to fakt zvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 13:31

@Jasněnkaa Mně se ta tvoje barva líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 13:32

Zelenkavý nádech jsem měla taky :mrgreen: asi před třema barveníma :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat