Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, strašně si mi lámou nehty, co na to pomáhá? Nějaký speciální lak nebo mastička..? A popřípadě kolik to stojí? Díky ![]()
Vitamíny ala zinek a spol. Seženeš v lékárnách přímo na posílení nehtů a vlasů, druhů je strašně moc. Jinak existují zpevňující laky na nehty, ale účinek u mě téměř žádný ![]()
Vyzkoušej tablety Biosil. Na měsíc stojí kolem 60,–, výsledek je parádní, ale chce to dlouhodobě užívat, alespoň 2-3 měsíce. Lak na zpevnění je bezvadný s hedvábím od značky Decor…
@KPKristy píše:
Vyzkoušej tablety Biosil. Na měsíc stojí kolem 60,–, výsledek je parádní, ale chce to dlouhodobě užívat, alespoň 2-3 měsíce. Lak na zpevnění je bezvadný s hedvábím od značky Decor…
A ten lak se dá koupit normálně v lékarně nebo v drogérce? ![]()
@Aiokin píše:
A ten lak se dá koupit normálně v lékarně nebo v drogérce?
V drogerii, ale mívají ho spíš v nějakých menších, v DM například ne. Anebo u manikérky, ta by ti ho mohla i objednat…
Já užívám mastičku, jmenuje se Regenerátor nehtů, vyrábí Medicalcare, je to odnož kosmetiky Regina. Kupuju v malé drogerii nebo v lékárně. Je na ruce a na nohy. Pokud mažu pravidelně, efekt vidím.
Příspěvek upraven 10.06.15 v 12:37
Doporučuji zpevňující výživu nehtů od La Chévre Embellir. Je potřeba vydržet s nanášením měsíc, ale výsledky jsou neuvěřitelný, tedy aspoň u mě rozhodně!!! Cena kolem 100 kč na netu, ale vydrží poměrně dlouho:o)
@Ve-ru píše:
Biosil
Už jsem si ho koupila..A to mám normálně spolknout a zapít vodou nebo cucat? ![]()
@Aiokin píše:
Už jsem si ho koupila..A to mám normálně spolknout a zapít vodou nebo cucat?
Jak chceš. Já zapíjela, na cucání mi to nechutnalo. Ale může se…
@KPKristy píše:
Už jsem si ho koupila..A to mám normálně spolknout a zapít vodou nebo cucat? ![]()