Divná menstruace - velké černé kusy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
23.10.17 18:53

Ahoj Holky. Mám dostat měsíčky 28.10 a už ve středu 18 o týden dřív krvácím ale je to jen když se utřu toaletákem jinak nic ale je to už dneska 6 dní měla jsem dva dni bolesti zád nohy pod břichem tak myslela jsem si že se to spustí ale nic ale hodně mě bolej zada nevím no zajdu k doktorce ale bud vděčná za každou radu. :mavam: -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
13.2.18 19:50

Ahoj holky. Minulý měsíc jsem dostala od Dr prášky norethisteron na přivolání ms, protože nedorazila. Po vysazení přišla. Teď jsem měla přes týden zpoždění, ms dorazila vcera, ale hodně slabá, dneska je to taky moc slabé… Jindy mám ms silnou první dva dny a pak ustupuje. Měla to některá z vás taky tak? Antikoncepci neberu, mám nehormonalni tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.8.18 13:57

Bojim

Prosím poradte

Dobry den, je mi 15, 28.7. jsem poprvé měla něco víc s klukem, prstil me a vše bylo v pohode, když jsem pak přišla domu a ještě druhy den, jsem mírně krvacela, zřejmě blána, par dnů později, někdy 1.8. mi začala dost silná menstruace, :nevim: která začala teda asi tak 2 týdny dřív než obvykle a dnes 4.8. mám pocit, že už skončila, protože jsem si za celou noc ničeho nevšimla, možná se to ještě změní, ale zajímá mě, jestli je to normální? Nemohla bych být třeba těhotná? Vím, ze jsme spolu neměli sex, ale jestli třeba spadla nějaká kapka..nevím, každopádně se nemohu nikomu svěřit, takže bych poprosil o radu, o co by mohlo jít, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.8.18 14:47

@Opatrná neplaš, neboj, cyklus hapruje, vedrem, věkem,… A radši si otevři učebnici biologie. :D já vím, že se bojíš, ale holka, musíš si zachovat zdravej rozum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.18 15:36
@Opatrná píše:
Prosím poradteDobry den, je mi 15, 28.7. jsem poprvé měla něco víc s klukem, prstil me a vše bylo v pohode, když jsem pak přišla domu a ještě druhy den, jsem mírně krvacela, zřejmě blána, par dnů později, někdy 1.8. mi začala dost silná menstruace, :nevim: která začala teda asi tak 2 týdny dřív než obvykle a dnes 4.8. mám pocit, že už skončila, protože jsem si za celou noc ničeho nevšimla, možná se to ještě změní, ale zajímá mě, jestli je to normální? Nemohla bych být třeba těhotná? Vím, ze jsme spolu neměli sex, ale jestli třeba spadla nějaká kapka..nevím, každopádně se nemohu nikomu svěřit, takže bych poprosil o radu, o co by mohlo jít, dekuji

Dřív, než začneš se sexem, si o tom něco přečti. Pokud se nedostane spermie do pochvy, těhotenství je nemožné. Pokud ani tvůj prstitel (opravdu hnusné slovo to prstit :zed: )není zrovna zkušený tvor, měl by mít po ruce kondom. Nebo nechat gatě hore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.8.18 18:58

@Russet zapomněla jsem napsat, že já mu honila..a bože ano, ta slova jsou hrozná, ale co už..a nemyslím, ze by byl nezkušený no :d akorát se proste bojim, co kdyby, protože ta menstruace úplně není normalka asi..jinak dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.18 17:21

Ženský chci se zeptat dnes ráno jsem to dostala ale jen takové slabě růžové jo a ještě 2, dny před normalne to mám 7mého dopoledne. Sem vyndala tampon a byl světlé hledej a kusy krve či co a ted odpoledne už to zase nemám mám plasit ? Ze jsem těhotná spala jsem spritelem 5 dní po ovulaci dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.18 17:23
@Trejsy13 píše: Ženský chci se zeptat dnes ráno jsem to dostala ale jen takové slabě růžové jo a ještě 2, dny před normalne to mám 7mého dopoledne. Sem vyndala tampon a byl světlé hledej a kusy krve či co a ted odpoledne už to zase nemám mám plasit ? Ze jsem těhotná spala jsem spritelem 5 dní po ovulaci dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí