Divná mensturace

33
30.10.15 13:59

Divná mensturace

Ahoj, předvčírem jsem se s přítelem pokoušela o první sex. K ničemu ale nedošlo, protože jsem se dost bála, ale trochu jsme se mazlili. Další den mi bylo od rána trochu špatně, zlepšila se mi pleť (to se mi vždycky stane v 1. den menstruace) a odpoledne jsem zjistila, že jsem trochu krvácela. Bylo mi to trochu divné, protože bych ji měla o týden dříve, ale i to se mi občas stává, tak jsem nepanikařila. Dneska ale zase nic, vložka úplně čistá, ani mě moc nebolí břicho (běžně skoro až omdlívám) - jen je mi pořád tak nějak divně, jsem protivná, mám dost děsivé chutě.. dokonce jsem zjistila, že to odpovídá i spoustě příznaků těhotenství. Teď jsem z toho dost vyděšená, přemýšlím nad všemi teoretickými možnostmi jak jsem mohla kdy otěhotnět a docela se bojím. Stalo se vám tohle někdy? Co to může znamenat? Díky moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
30.10.15 14:02

Zopakuj si biologii, mas mezery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21921
30.10.15 14:03

@Hildegarde jako myslis, ze jsi predevcirem otehotnela, ze sexu, ktery nebyl a dneska uz mas priznaky? To fakt nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
30.10.15 14:04

:potlesk: gratuluji maminko, budou to trojčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.10.15 14:05

@Eemii Hezký souhrn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24996
30.10.15 14:06
@Eemii píše:
@Hildegarde jako myslis, ze jsi predevcirem otehotnela, ze sexu, ktery nebyl a dneska uz mas priznaky? To fakt nee :mrgreen:

:-D dobře ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.10.15 14:10

Klid, to by jsi musela být panna maria aby jsi byla těhotná…a zajdi si pro prášky/kondomy pokud chceš souložit :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.10.15 14:12
@Eemii píše:
@Hildegarde jako myslis, ze jsi predevcirem otehotnela, ze sexu, ktery nebyl a dneska uz mas priznaky? To fakt nee :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.10.15 14:16

Mám pocit, že jsme tu story četla kdysi v povinné četbě, je tomu 2015 let, co to vyšlo… Jak se to jenom jmenovalo? Bible - kapitola zrození Ježíše z neposkvrněné matky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.10.15 14:21

Tak si tady z nás dělá zase někdo legraci… :roll:

Hildegarde
Povídálka 32 příspěvků 15.07.14 14:43
Sex bez antikoncepce

Ahoj, chtěla bych začít s pohlavním životem, ale odmítám brát antikoncepci. Asi je zbytečné tu vysvětlovat z jakého důvodu, stručně řečeno se mi příčí zasahovat do svého těla něčím chemickým a nepřirozeným, když to není nezbytně nutné (jako třeba antibiotika při angíně). Vyrostla jsem ale s pocitem, že antikoncepce je jedinná spolehlivá cesta k neotěhotnění a bezpečný sex je pouze antikoncepce + kondom. Můj přítel ale tvrdí, že když používáme jen kondom, že je úplná blbost abych otěhotněla (dáváme pozor při nandávání a samotném sexu aby nepraskl a průběžně to kontroluji) ale já jsem vždycky neskutečně paranoidní když na sobě před menstruací najdu třeba jen jediný příznak těhotenství, nebo když mi připadá, že mám po sexu mezi nohama příliš vlhko. Vím, že možné je všechno, ale prosím, řekněte mi jaká je pravděpodobnost v praxi. Otěhotněla jste někdo i se správně použitým kondomem?
Jinak, jinou antikoncepční metodu používat nemůžu (kromě bylinek s nepatrným antikoncepčním účinkem), bude mi teprve 17 a musela bych o všem informovat mamku, což mi nepřipadá jako dobrý nápad, jelikož ona je k sexu v tak nízkém věku značně skeptická.

Všimněte si datumu založené diskuse a toho, jak si protiřečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
30.10.15 14:26

@lovesmile …a místo bydliště Kocourkov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36017
30.10.15 14:27

@lovesmile no tak třeba nakonec nezačala, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.10.15 14:28
@Paoloska píše:
@lovesmile …a místo bydliště Kocourkov :mrgreen:

Tak jistě… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007

Ale jinak…pamatuju se, že jsem taky měla strach, že jsem těhotná i bez sexu, když jsem to dva měsíce nedostala. Ale to mi bylo 12 let v době hluboké totality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21921

Nesmejte se..ma chudera takovej strach z mimina, ze tehotni i bez sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí