Divná rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56772
24.11.10 15:44
Anonymní píše:
Tak aspoň vím, že nejsem sama kdo má problémy, děkuju vám. Tak jsem z toho právě měla už nervy a už jsem nevěděla jako co víc udělat. Už mi přilo, že mě sledují jako ostříž a sebemenší polevení, tak už to jelo, jak je člověk neschopnej a td… nechce si mi to ani vypisovat. Nejhorší je, že jsem si i tak už chvíli připadala, že jsem úplnej dement. Pochopila jsem, že to nejsem já, ale oni. Teď už si mohou říkat co chtějí, je mi to jedno. Už nemám prostě náladu je pořád řešit a můj manžel už vůbec ne. Díky holky. :hug:

Jo, přesně tak jsem si připadala také. Hledala jsem chyby na sobě. Když už ale začali i sousedi si dělat srandu z toho, jak je tu ségra s rodinou pečená, vařená, jak jezdí pravidelně k obědu a pak se vyvalují u bazénu s kafíčkem a my raději vyklízíme pole, aby nebylo dusno, tak mi spadly klapky. Od té chvíle jsem spokojená a je mi ukradené, hlavně, že mám svou rodinu a zdravé dětičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin