Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klopotkova píše: Více
Ne některé, tyhle konkrétní pysky. Fotku jsi prosvihla..
@Azeretereza myslim si ze je stazena fotka.. kazdopadne solidni krocan
Někdy si říkám, jestli sem opravdu přispívají dospělí lidé, kteří by všichni riskovali zbytečnou operaci kvůli takové blbosti jako jak vypadá jejich pipina.
Těžko uvěřit, že mohou dospělí lidé mít takové priority. ![]()
@AnoNe píše: Více
No, mit to co je na obrázku, taky na operaci jdu.
Navíc tam asi díky tření můžou vznikat záněty, takže je to že zdravotních důvodů a hradí to pojišťovna.
@AnoNe píše: Více
Taky zírám nad tím dětinským chováním, je to skoro k neuvěření. Doporučovat někomu podstoupit zbytečnou operaci a riskovat poškození zdraví kvůli něčemu co ani není problém.
@Petram123 píše: Více
Je snad rozdíl, že ty osobně bys na operaci šla a doporučovat to někomu druhému. Také ti přijde ok, že by žena s velkými prsy doporučovala všem, které mají košíček menší než D, aby šly na plastiku? Je to absurdní a zcela nevhodné.
Mimo to, to co je na obrázku je zcela v normě.
@risonej píše: Více
No, já bych to především doporučovala pokud to dotyčnou trápí. Tedy pokud je ta pipina fakt divná. Obrázek mi v normě nepřijde. Na živo jsem nic takovyho v životě neviděla.
Co se týče prsou, tak zvětšování považuji za blbost. Ale pokud má třeba někdo prsa hodně povisla, nebo odlišné velikosti, tak tam už je to pochopitelné.
Ta operace může být i zdraví prospěšná. Tahle až sedne na kolo, tak si ji natrhne.
Je to v normě, je k tomu spousta odborných článků, stačí použít Google. Ženské genitálie mají velmi různorodou morfologii, to že ty jsi toto neviděla, neznamená, že se to běžně nevyskytuje a nebo je nenormální.
Tady na té fotografii máš vyobrazené vulvy, které jsou všechny v normě https://www.researchgate.net/…ig4_51612202
(z tohoto článku).
Tady máš studii plnou fotek, obsahující mnohé typy a procento vyskytu v populaci https://www.docdroid.net/…enitalia-pdf
Zakladatelka je v normě, stejně jako mnoho jiných žen.
Hloupost, to co je vyobrazeno na fotografii není tak nadrozměrné, navíc je to pružná tkáň, musela by na tom kole doslova dělat psí kusy a operací se může snadno poškodit, nejedna žena má po operaci problémy dosáhnout orgasmu, kvůli poškození nervů v dané oblasti.
No existuje tzv hyortrofie malých stydkych pysku, v tom případě to jde na pojišťovnu. Ono to může způsobovat podráždění a záněty.
Ano, hypertrofie malých stydkých pysků existuje, ale případ vyobrazený na fotce tam nespadá, přečti si ty články, které jsem sdílela výše, pokud ti to nestačí vyhledej přes Google další.
Proč vůbec tak silně tlačíš operaci? Platí tě nějaký plastický chirurg za propagaci jeho služeb, jinak opravdu nevím co by někoho mohlo pudit psát sem to co sem píšeš ty, pořád se oháníš nějakým třením a záněty, když si na ně zakladatelka vůbec nestěžovala + ses prostě rozhodla že zakladatelka v normě není a basta, i když je spousta výzkumů s rozměry a fotografickou dokumentací dle které je zakladatelka zcela normální. Není ti to hloupé?
No, mě to na ty fotce přijde celkem extrém. Dokonce mne napřed napadlo, zda se nejedná o nějaký typ hermafroditismu.
Tak s tímto bych běžela už dávno za gyndařem a žádala o labioplastiku.