Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petram123 píše: Více
Zakladatelka ale nikde nepsala, že vypadá špatně v plavkách, ani že by ji někdo někdy komentoval v plavkách, problém nastal pouze v jednom případě a ani nevíme proč (třeba si chlapec uvědomil že je gay).
Tvůj názor není normální, muži by si měli zvykat, že každá žena vypadá jinak a je jiná, lidská těla jsou různorodá. To, že jednomu se něco nelíbí, neznamená, že by měla běžet pod nůž. Nechat do sebe řezat kvůli chlapovi a riskovat svoje zdraví je vrchol hlouposti.
@Klopotkova píše: Více
Ja zas dřív zavirala oči, abych tu sodomu gomoru neviděla. Pak jsem ale jednou uklouzla pomydle a ač jsem se naštěstí neudeřila, tak jsem skončila na zemi rozcapena a když jsem otevřela oči, tak koukám, jak na mne vejra nějaká mlsna bisexualka. Od té doby oči raději nezavíram.
@Kfětoslava píše: Více
Ano má, viděla jsem jich víc než dost osobně, ženské genitálie jsou velmi různorodé a zakladatelka je v pořádku. Omezující to rozhodně není a je to spíš výhoda při sexuálních aktivitách. Můj názor zase je, že je zakladatelka v pořádku a vypadá dobře a kdybych tak vypadala já, na žádnou operaci nejdu.
@risonej píše: Více
No tak s takovým rozkrokem bych nechala do sebe řezat primárně kvůli sobě. Cokoli po bude změna k lepšímu. Protože já osobně bych se necítila dobře. Stejně jako bych se necítila dobře mít penis. Ale chápu, že nějaké jiné ženě to vadit nemusí
každému jeho nebe. Ale jít s tímto na operaci není povrchnost a za tím si stojím.
Zakladatelka je podle úvodního příspěvku ještě hodně mladá a nemá moc zkušeností, to že se ptá o ničem nevypovídá. Nikdo od tebe nechce ujišťování, ale ty tady hlásáš svůj názor jako kdyby to byl fakt, to je ten problém, chápeš?
Co nepsala nevíme. Takže nemůžeme říct, že to tak není. I ty se dopouštíš spekulací. Jen zakladatelka ví jak to je a ona se rozhodne.
To je tvůj názor, můj je jiný. Jsi gynekoložka? Nebo kde se dá vidět spoustu vulv?
Jak napsala Květoslava, jít s tímto na operaci není povrchnost.
To mohla být klidně lesbička. Mně se během ženy líbí nejvíc. Když stojí. Rozcapené nevyhledávám.
@Kfětoslava píše: Více
Srovnávat stydké pysky s penisem? Stydké pysky jsou ta nejženštější věc a penis je naprostý protiklad. Je to povrchnost a zakladatelka by mohla snadno skončit s poškozením nervů, pak už by tam dole nikdy nic necítila, za takový risk to opravdu nestojí.
Ja myslím, že je to můj názor. Ale ano, zdůrazňuji, že je to můj názor. To ze je to normální, je zase tvůj názor.
Není to povrchnost.
jsi na tahu, ale už mám jen chvilku, musím jít pracovat ![]()