Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alisekR mám to přesně jak popisuješ - jakoby jazýček. Jsem po porodu už 5let, ale vždy mi bylo blbé se na to na gyndě zeptat
.
Nevíš, zda to lze chirurgicky odstranit? Sice to ničemu nevadí, jen teda ten blbý pocit, že tam něco nadbývá.
Tak ja sem tedy jdu na vazno. Kdyz tam doktor nic divneho nevidel, tak to asi bude neco uplne normalniho, s cim se nemusis stresovat. Treba to tam mame vsechny, jenom treba v nejruznejsich velikostech, u nekoho je to vic schovane, u nekoho min. Po porodu se ti to tam dole trochu zmenilo, tak ti asi prijde, ze ti tam neco vyrostlo, i kdyz treba jenom vic vykouklo neco, co uz jsi tam davno mela.
Proto to doktora neprekvapilo.
Ahoj radši anonymně… Mám to taky, je to zbytek panenské blány. Nás na to upozorňovala porodní asistentka na kurzu, že u někoho je ta blána hodně silná a naplno se uvolní až po porodu. Upozorňovala nás z toho důvodu, že to sama má také. Dá se to prý nechat odstranit, ale ničemu to nevadí. V podstatě kosmetický problém. Jen nechápu, že to doktor neviděl, mu to příště ukaž, když je slepej ![]()
@sunnyho.motylek píše:
A nebude to od šití??Jizvička
Přesně to mě taky napadlo jako první. Já jsem teda sice ještě nerodila, ale podle toho popisu
mě prostě napadlo, že to nejspíš bude jizva.
Jo jo on říkal cosi o tom že je to zbytek panenské blány… jenže na druhou stranu zase když mi říkal že tam nic moc nevidí tak mě moc neuklidnil, ale ted jste mě uklidnily vy.. jsem ráda že nás to tam má teda víc a že to některým vyplynulo na povrch také po porodu… a jestli to jde ostranit.. tak určo ano, ale zas nijak mě to tam netrápí.. spíš jsem měla strach aby to nebyl nějaký nádor… no a jinak holky ani se vám nedívím.. že z toho máte takové hihnánky
ono to zní tak směšně hlavně když to člověk hodí na papír… hi.. no hlavně že jste mi pomohly…
diky vážně moc
Jizva po porodu je jinde… na dírce… tohle je nad ní a je to šulánek… taky ho mám… no stress… po porodu se udělal…a je tam..
Klid
nádor to určitě není, já jsem nejdřív taky přemýšlela o odstranění, ale osobně si myslím, že se to ošoupe
Proště mi to tam drží na takovým kousíčku, že možná při sexu se to doloupne samo, je to přeci jen zbytek panenské blány a to není žádný extra kvalitní materiál, co by přežil věky, že??
Jsem dva roky po porodu.
Ja si mysli. Podle popisu, ze je to KLITORIS!!! Gratuluji, konecne ho tvuj pritel objevil ![]()
Holky sice nejsem přeborník, ale klitoris ten ještě poznám
ale jinak dobrej joke
Jj, třeba se to ošudlá.. hlavně že to není něco průserovýho.. ani bych to neřešila… ale spíš jsem měla strach z důvodu toho že přeci jen jsem tu ted pro jednoho malýho človíčka a tak kdyby náhodou.. abych něco nezanedbala… no jestě že to emimino existuje.. fakt se mi tohle nechtělo s nikým osobně probírat.. a co nadělat když to doktorovi vyvalím přímo pod nos a on nic zvlaštního nevidí… pro mě to zvláštní bylo… když to tam nikdy předtím nebyla a najednou baf
holky fakt dík… ted jen nazapomenout vložit anonymě a odstranit podpis jinak to bude sranda
@Janichka píše:
Ja si mysli. Podle popisu, ze je to KLITORIS!!! Gratuluji, konecne ho tvuj pritel objevil
On není na zádech??
@Janichka píše:
Ja si mysli. Podle popisu, ze je to KLITORIS!!! Gratuluji, konecne ho tvuj pritel objevil
Super profilvka ![]()
@Janichka píše:
Taky si myslím. Ten popis je naprosto přesný ![]()