Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když to neviděl gynekolog na vlastní oči, těžko někdo uhádne na dálku ![]()
Až půjdeš příště k dr., který to nevidí, tak vem sebou partnera, který to vidí, a ať mu to ukáže. Jinak nevím ![]()
@lukresia píše:
Když to neviděl gynekolog na vlastní oči, těžko někdo uhádne na dálku
tak jsem tu ted vybuchla smichy…
![]()
Mám taky, někdy je to uvnitř, někdy to kouká lehce ven, jako takovej jazýček.
Pravděpodobně je to zbytek panenské blány, která se vlastně odbaví úplně až při porodu.Tak mi to vysvětlila doktorka, je to prostě zbytek tkáně.
No podle popisu mi to taky nic nepřipomíná
že by trošku vytáhlé kůže po porodu? ![]()
@lukresia píše:
@lukresia píše:
nenaváděj, ať sem nehodí foto ![]()
@Black_Orchids píše:
nenaváděj, ať sem nehodí foto
To jsem chtěla taky napsat ![]()
Ja jsem zrovna chtela navrhnout, at hodi foto, ze takhle neporadime ![]()
ne vazne, netusim, ale kdyz dr. nevidel nic zavadneho, tebe to neboli, pri sexu to nevadi, neresila bych to.
Holky, ale zakladatelku to evidentně trápí, už tak je jí to dosti trapné a vy se tady ještě vysmíváte a děláte z toho srandu. Není lepší raději mlčet? ![]()
Jinak si myslím, že to nic nebude pokud by to byloněco vážného dr by to určitě poznal
@alisekR mám to přesně jak popisuješ - jakoby jazýček. Jsem po porodu už 5let, ale vždy mi bylo blbé se na to na gyndě zeptat
.
Nevíš, zda to lze chirurgicky odstranit? Sice to ničemu nevadí, jen teda ten blbý pocit, že tam něco nadbývá.
Potřebuji poradit a je mi to trapný, proto zvolím anonymní cestu… holky mám asi rok po porodu a tam dole jsem si našla nějaký výrůstek… jenže problém je že vlastně ani nedokážu popsat kde přesně se udělal… protože vlastně ani nevím co je to přesně za část pipulíny… takže je to jakoby mezi vnitřníma pyskama na čem to vlastně… ne na pysku ale na té části těla těsně nad vchodem do pipky… když to tam prostě rozevřu prstama tak je to vidět a je to jakovy výrůstek z kůže cca půl cm dlouhý šulánek… když jsem to našla ptala jsem se přítele, že ji nemám zas tak nastudovanou a ten tvrdí že to tam dřív nebylo… takže jsem si řekla že je možná tak dorasovaná po porodu, nicméně jsem valila na gyndu a doktor to jaksi pořád neviděl… chtěla jsem at to prohlídne, jenže von to hledal vevnitř a já mu vysvětlovala že to není tak hluboko, ze je to hned vidět když skočím na to křeslo a roztáhnu nožky, no nic neviděl a mě už to pak přišlo všechno trapny že jsem mu řekla že teda nevím… říkala jsem si kdo ví co jsem tam viděla… ale jak jsem došla dom a mrkla se tam prostě ja to tam vidím… přiště se ho zase zaptám a tentokrát už to budu muset vymyslet tak abych mu to mohla ukázat… páč on je asi slepej… ale mám z toho stres.. co to sakra může být… nevíte?