Divná věc tam dole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
12.12.12 12:59

@alisekR mám to přesně jak popisuješ - jakoby jazýček. Jsem po porodu už 5let, ale vždy mi bylo blbé se na to na gyndě zeptat :oops:.
Nevíš, zda to lze chirurgicky odstranit? Sice to ničemu nevadí, jen teda ten blbý pocit, že tam něco nadbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.12 13:00

A nebude to od šití??Jizvička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
12.12.12 13:00

Tak ja sem tedy jdu na vazno. Kdyz tam doktor nic divneho nevidel, tak to asi bude neco uplne normalniho, s cim se nemusis stresovat. Treba to tam mame vsechny, jenom treba v nejruznejsich velikostech, u nekoho je to vic schovane, u nekoho min. Po porodu se ti to tam dole trochu zmenilo, tak ti asi prijde, ze ti tam neco vyrostlo, i kdyz treba jenom vic vykouklo neco, co uz jsi tam davno mela. :mrgreen: Proto to doktora neprekvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.12 13:06

Ahoj radši anonymně… Mám to taky, je to zbytek panenské blány. Nás na to upozorňovala porodní asistentka na kurzu, že u někoho je ta blána hodně silná a naplno se uvolní až po porodu. Upozorňovala nás z toho důvodu, že to sama má také. Dá se to prý nechat odstranit, ale ničemu to nevadí. V podstatě kosmetický problém. Jen nechápu, že to doktor neviděl, mu to příště ukaž, když je slepej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
12.12.12 13:06
@sunnyho.motylek píše:
A nebude to od šití??Jizvička

Přesně to mě taky napadlo jako první. Já jsem teda sice ještě nerodila, ale podle toho popisu :lol: mě prostě napadlo, že to nejspíš bude jizva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 13:11

Jo jo on říkal cosi o tom že je to zbytek panenské blány… jenže na druhou stranu zase když mi říkal že tam nic moc nevidí tak mě moc neuklidnil, ale ted jste mě uklidnily vy.. jsem ráda že nás to tam má teda víc a že to některým vyplynulo na povrch také po porodu… a jestli to jde ostranit.. tak určo ano, ale zas nijak mě to tam netrápí.. spíš jsem měla strach aby to nebyl nějaký nádor… no a jinak holky ani se vám nedívím.. že z toho máte takové hihnánky :lol: ono to zní tak směšně hlavně když to člověk hodí na papír… hi.. no hlavně že jste mi pomohly… :pankac: diky vážně moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 13:16

Jizva po porodu je jinde… na dírce… tohle je nad ní a je to šulánek… taky ho mám… no stress… po porodu se udělal…a je tam..

• Citovat
  • Upravit
9053
12.12.12 13:16

Klid :lol: nádor to určitě není, já jsem nejdřív taky přemýšlela o odstranění, ale osobně si myslím, že se to ošoupe :mrgreen: Proště mi to tam drží na takovým kousíčku, že možná při sexu se to doloupne samo, je to přeci jen zbytek panenské blány a to není žádný extra kvalitní materiál, co by přežil věky, že?? :mrgreen: Jsem dva roky po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.12.12 13:17

Ja si mysli. Podle popisu, ze je to KLITORIS!!! Gratuluji, konecne ho tvuj pritel objevil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.12.12 13:17

Já to mám tedy na spodní straně, prostě dole mi to kouká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.12 13:20

Holky sice nejsem přeborník, ale klitoris ten ještě poznám :P ale jinak dobrej joke

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 13:23

Jj, třeba se to ošudlá.. hlavně že to není něco průserovýho.. ani bych to neřešila… ale spíš jsem měla strach z důvodu toho že přeci jen jsem tu ted pro jednoho malýho človíčka a tak kdyby náhodou.. abych něco nezanedbala… no jestě že to emimino existuje.. fakt se mi tohle nechtělo s nikým osobně probírat.. a co nadělat když to doktorovi vyvalím přímo pod nos a on nic zvlaštního nevidí… pro mě to zvláštní bylo… když to tam nikdy předtím nebyla a najednou baf :lol: holky fakt dík… ted jen nazapomenout vložit anonymě a odstranit podpis jinak to bude sranda

• Citovat
  • Upravit
12505
12.12.12 13:34
@Janichka píše:
Ja si mysli. Podle popisu, ze je to KLITORIS!!! Gratuluji, konecne ho tvuj pritel objevil :palec:

On není na zádech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.12 13:34
@Janichka píše:
Ja si mysli. Podle popisu, ze je to KLITORIS!!! Gratuluji, konecne ho tvuj pritel objevil :palec:

Super profilvka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
12.12.12 13:42
@Janichka píše:

Taky si myslím. Ten popis je naprosto přesný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria