Divné chování kolegy

Anonymní
7.7.17 14:49

Divné chování kolegy

Dobré odpoledne,

jdu se vypovídat a zároveň si ráda přečtu Vaše názory na tuto situaci… anonym je nutný, vzhledem k tomu, že kolegyně chodí na emimino…

Pracuji v kanceláři, kde mám nového kolegu - přestoupil z jiného oddělení, předtím jsem ho moc nevidala, spíš vůbec… asi první měsíc se mnou neskutečně flirtoval, sjížděl mně neustále očima takovým svůdným pohledem, dával mi dost najevo, že se mu líbím. Jenže on má ženu a dvě děti, takže jsem si sice zaflirtovala, ale držela jsem zpátečku. Ale to nemeni nic na tom, že se mi také dost líbí a možná i vic než bych chtěla. Co ale nechápu je, že ze dne na den ke mně změnil úplně chování, už se mnou vůbec neflirtuje a ani se na mě moc neusmiva, spíš se komunikaci se mnou vyhýbá a když už spolu mluvíme, je dost odmereny. Co si o tom mám myslet?
Je zvláštní, že mi to vadí, ale je to tak. Mam manžela a dceru, manžela jsem nikdy nepovedla, ani bych to neudělala, ale nebudu zastírat, že mi bylo příjemné, jak mi kolega dával najevo, že se mu líbím.
No, tak jsem se vypovidala a třeba máte někdo podobnou zkušenost nebo si ráda přečtu pohled z druhe strany, protoze to absolutně nechápu, vadi mi to, ale ptát se ho na to rozhodne nebudu…

Díky za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35774
7.7.17 14:51

No evidentně to zapůsobilo a teď se budeš snažit ty, jelikož je uražená tvoje ješitnost a už přemýšlíš jak zahneš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 14:55

@pikola jakože by to byla jeho taktika? To si nemyslím ☺ když jsem prohodila nějaký ten flirt, tak na to nereagoval :/

• Citovat
  • Upravit
1388
7.7.17 14:55

Asi to vaše flirtování někdo nabonzoval jeho manželce, tak s tím přestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
7.7.17 14:56

Nebo když to nezabíralo, culí se teď na jinou. Těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 14:57

@zelená7 stát se to mohlo, ale nemyslím si to… mam pocit, že jeho ženu nikdo z prace moc nezná, jedině ze by ji někdo napsal přes fb. Ale přítomna u našich flirtu byla jen jedna kolegyně, která tedy mela blbe připomínky, jakože to už přeháníme atd, ale nemyslím si, že by to bonzla

• Citovat
  • Upravit
610
7.7.17 14:58

Radu nemám, ale zjistit, že mi manžel neustále flirtuje s nějakou kolegyní tak v lepším případě skončí pouze s nakopanou zádelí. Takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 14:59

@pikola také mě napadlo, že si našel jiný objekt :/ :D ale v práci to rozhodne nikdo není

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.17 15:00

@glitterball samozřejmě, také bych to tak brala jako jeho žena, i proto jsem držela tu zpátečku, porad jsem si říkala, chudák jeho žena…

• Citovat
  • Upravit
1388
7.7.17 15:03

Tak muselo se něco stát. Ze dne na den se tak změnit není normální. Buď mu někdo pohrozil nebo se přímo jemu rozsvítilo, že by to neměl dělat. Se ho přímo zeptej, co se stalo. Jde vidět, že by jsi s ním nejradši vletěla do postele, tak se zeptej, kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
7.7.17 15:04
@glitterball píše:
Radu nemám, ale zjistit, že mi manžel neustále flirtuje s nějakou kolegyní tak v lepším případě skončí pouze s nakopanou zádelí. Takže asi tak…

tak možná je u nás nějaká zvláštní skvadra chlapů, ale hodně jich v práci flirtuje a všichni jsou zadaní/ženatí…to by možná hodně manželek ztratilo iluze…na druhou stranu, až asi na jeden případ to je (zatím) takové nevinné flirtování pro zpříjemnění pracovní doby a utužení vztahů na pracovišti :lol:

jinak asi dotyčnému došlo, že to není dobrá cesta a hodil zpátečku…myslím si, že ve vašem případě je to dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.7.17 15:05
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne,

jdu se vypovídat a zároveň si ráda přečtu Vaše názory na tuto situaci… anonym je nutný, vzhledem k tomu, že kolegyně chodí na emimino…

Pracuji v kanceláři, kde mám nového kolegu - přestoupil z jiného oddělení, předtím jsem ho moc nevidala, spíš vůbec… asi první měsíc se mnou neskutečně flirtoval, sjížděl mně neustále očima takovým svůdným pohledem, dával mi dost najevo, že se mu líbím. Jenže on má ženu a dvě děti, takže jsem si sice zaflirtovala, ale držela jsem zpátečku. Ale to nemeni nic na tom, že se mi také dost líbí a možná i vic než bych chtěla. Co ale nechápu je, že ze dne na den ke mně změnil úplně chování, už se mnou vůbec neflirtuje a ani se na mě moc neusmiva, spíš se komunikaci se mnou vyhýbá a když už spolu mluvíme, je dost odmereny. Co si o tom mám myslet?
Je zvláštní, že mi to vadí, ale je to tak. Mam manžela a dceru, manžela jsem nikdy nepovedla, ani bych to neudělala, ale nebudu zastírat, že mi bylo příjemné, jak mi kolega dával najevo, že se mu líbím.
No, tak jsem se vypovidala a třeba máte někdo podobnou zkušenost nebo si ráda přečtu pohled z druhe strany, protoze to absolutně nechápu, vadi mi to, ale ptát se ho na to rozhodne nebudu…

Díky za reakce

To, že jsi hned příznivě reagovala na flirtování ženatého kolegy, ponechám stranou.
Asi se to nějak doneslo jeho manželce, nebo jsi se třeba někde pochlubila, jak ti kolega nadbíhá, a dozvěděl se to on, že to šíříš dál. Nebo si našel jiný objekt. Každopádně bych byla na tvém místě ráda, že to dopadlo takto. Taky jsi teď mohla řešit třeba rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 15:07

@zelená7 ptát se ho nebudu, na to jsem moc hrda :D. Možná že mu kolegyně pohrozila… je fakt, že když mela dva dny dovolené, tak poslední den v práci dávala takové „kázání“ hlavně jemu, jsem divna, že mi to vrta hlavou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.17 15:11

@teerax asi je to dobře, to je pravda, protoze jak jsem Celých 10 let verna, tak bych se možná ted neudrzela… takže asi všechno zle je pro něco dobré

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.17 15:12

@nostress řekla jsem to jedné kamarádce, která se ale dobře zná s jednou kolegyni z jiného oddělení, tak je možné, že to prokecla a doneslo se to k němu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat