Průvodčí ve vlaku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Průvodčí ve vlaku
Zdravím všechny! Chci se zeptat, zda je zde nejaká(ý) průvodčí z vlaku.Tato profese me zaujala a zajimalo by mě, jak se na toto misto dostat a co musí člověk splnovat.Kde třeba maji ČD inzeraty na volna mista.
Dívala jsem se i na stránky Českých drah, tam jsem ale bohužel žádnou sekci „kariera“nenašla.
Děkuji za případné rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Taara69 píše:
http://www.ceskedrahy.cz/…/default.htm
o minutu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1
To se divím, že se ti taková práce zamlouvá…Jezdí sem tam a kolikrát spí na nocležně. Zkusila bych zadat kariera u čd a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1 asi bych oslovila přímo dráhy, pokud máš v dosahu nádraží možná bych se tam poptala, líná huba… víš jak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
@lísteček1
To se divím, že se ti taková práce zamlouvá…Jezdí sem tam a kolikrát spí na nocležně. Zkusila bych zadat kariera u čd a je to.
už jsme jí to našly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
@lísteček1 asi bych oslovila přímo dráhy, pokud máš v dosahu nádraží možná bych se tam poptala, líná huba… víš jak
Jednodušší je poslat CV na personální. Na každém nádraží rozhodně někoho kompetentního nenajde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
@lísteček1
Já právě vubec nevim, co by me bavilo. Posledního půl roku tápu, kam se po pracovní stránce vrtnout. Nyní o prázdninách docela cestujeme a toto me fakt zaujalo, tak jsem o tom začala přemýšlet. V životě jsem už byla v lepší práci, ale i v horší. A žádnou práci neodsuzuji.
Toto mě zaujalo tím že to není monotonní práce, pořád stejná do zblbnutí. Práce s lidma mě baví a cestovat také.
Bavila by mě i práce v nějaké sociální oblasti, ale tam chtějí přinejmenší vošku, já mám jen maturitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jednodušší je poslat CV na personální. Na každém nádraží rozhodně někoho kompetentního nenajde.
Děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem na dráze 18 let, z toho 10 let průvodčí. Byla to moje SRDCOVKA. Ale s dětma se to moc dělat nedá. Jsou to nástupy v kteroukoliv denní či noční dobu, dle turnusu, spaní v různých městech na ubytovnách, spoustu prostojů zdarma.
Momentálně berou snad všechny stanice, kde mají vlakové čety.
Práce je to krásná, pokud máš ráda lidi, změny, výzvy a nevadí ti zpoždění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svetlík14 píše:
Dělala jsem na dráze 18 let, z toho 10 let průvodčí. Byla to moje SRDCOVKA. Ale s dětma se to moc dělat nedá. Jsou to nástupy v kteroukoliv denní či noční dobu, dle turnusu, spaní v různých městech na ubytovnách, spoustu prostojů zdarma.
Momentálně berou snad všechny stanice, kde mají vlakové čety.
Práce je to krásná, pokud máš ráda lidi, změny, výzvy a nevadí ti zpoždění…
Já už mám děti větší, tak by to podle tvého popisu práce pro me nemusel být problem. Jeste víc me to zaujelao, dekuji.
Co myslíš, mám poslat životopis a čekat? Nebo jak ses tam dostala ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
tak se zeptat na jaké je třeba vzdělání, to snad ví i ten kdo pracuje na nádru, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1 píše:
Já právě vubec nevim, co by me bavilo. Posledního půl roku tápu, kam se po pracovní stránce vrtnout. Nyní o prázdninách docela cestujeme a toto me fakt zaujalo, tak jsem o tom začala přemýšlet. V životě jsem už byla v lepší práci, ale i v horší. A žádnou práci neodsuzuji.
Toto mě zaujalo tím že to není monotonní práce, pořád stejná do zblbnutí. Práce s lidma mě baví a cestovat také.
Bavila by mě i práce v nějaké sociální oblasti, ale tam chtějí přinejmenší vošku, já mám jen maturitu.
Jestli tě baví cestovat, zkus štěstí v cestovce. Vlakem jezdím poměrně často a já ty ženský celkem lituju. Jedou třeba několikrát za sebou Praha - Tanvald. Vystoupit, nastoupit, zkontrolovat jízdenky, prodírat se davem spocených lidí…To bych snad radši šla do pokladny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit