Divné nehty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.3.24 10:02

Divné nehty

Ahojky mám už docela obavy z čeho to může být divné nehty už mám celkem dlouho teď sem zjistila že se mi u konce nehtů nad tím udělal bílý proužek a vůbec nevím od čeho by to mohlo být a na palci což my nešlo tedy vyfotit mám malou hnědou skvrnku a vedle toho malou pídí midi černou není to úplně skvrnka takový pidi carenka ale to asi jako nic nebude mam dyshydrotický ekzém a mám ty nehty furt divné ale tohohle sem se zalekla nemá někdo třeba podobnou zkušenost s nehty jestli s tím mám letět k doktorovi abych nebyla za blbce že mě třeba chybí jen vitamim 😦 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21526
30.3.24 10:16

Já na té fotce nic divného nevidím. :nevim: pokud se ti ty nehty nezdají, kup si vitamíny. Výborné má třeba Solgar, přímo mix na nehty a vlasy. A pokud ta kůra nezabere, tak bych šla k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 10:54

@nozu no mě právě na kožní doktorka už tká před rokem říkal že je to jak mám ekzém na rukou jako mám hodně suchý a popraskaný prsty že to může být k tomu že to jde i do těch nehtů tak nevím brala už sem biosil a brala SME ho asi 2 měsíce a g lékárně paní říkala že je to málo 2 měsíce 😀

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex