Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj
Snídala jsem bábovku, a lžičkou jsem si jí polejvala kafem, což tak dělám běžně. Přítel mi na to řekl, že je to fakt divný, a nechápe, proč to dělám
A tak mě napadlo, jestli taky děláte „zvláštní věci“ které někdo z okolí nechápe. Já toho mám mraky, ale tohle všechny vždycky zarazí
Jo a jím pizzu s ananasem, to taky lidi umí někdy vyprovokovat ![]()
Když sedím v klidu a čtu si knížku anebo koukám na telku, tak si do vlasů prstem píšu čísla. Bez nějaké logiky a posloupnosti. Vůbec nevím, proč to dělám, ale mám to už leta letouci ![]()
Jednu dobu jsem jedla bílé křídy… jen po kousickach, aby si někdo nemyslel, že jsem si dala třeba celou k večeři
teď bych si dala klidně taky, ale naštěstí je nemám doma
a miluju vůni mokré houbičky nebo hadru, úplně do nich zaborim nos (samozřejmě čistých) ![]()
Jinak pizzu Hawaii mám taky ráda ![]()
@Žižkovská žena tak to je opravdu zvláštní a pobavili mě to. Nemyslím to nijak špatně, jen nikoho neznám, kdo by se díval.
@Andrejka13 píše:
Jednu dobu jsem jedla bílé křídy… jen po kousickach, aby si někdo nemyslel, že jsem si dala třeba celou k večeřiteď bych si dala klidně taky, ale naštěstí je nemám doma
a miluju vůni mokré houbičky nebo hadru, úplně do nich zaborim nos (samozřejmě čistých)
Jinak pizzu Hawaii mám taky ráda
Někde jsem kdysi četla, že chuť na křídy nebo dokonce okusování stěny značí nedostatek vápníku.
@Noelia_Z Lámu si chleba a dávám ho namočit do polévky. Doma a u mamky vylizuju talíř
když vracím v krámě vozík, vyberu vždy nejkratší radu, abych to dorovnala.
těch podivnosti je dost, některé si teď nevybavim, jiné ani třeba nevím že ostatním přijdou divné. ![]()
Uz nekolik let nezehlim. Ale kdyz me to chytne, vyndam klidne veci ze skrine a vyzehlim je ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
@Noelia_Z Lámu si chleba a dávám ho namočit do polévky. Doma a u mamky vylizuju talířkdyž vracím v krámě vozík, vyberu vždy nejkratší radu, abych to dorovnala.
těch podivnosti je dost, některé si teď nevybavim, jiné ani třeba nevím že ostatním přijdou divné.
Jo to s vozikama dělám taky a ještě mi je té kratší řady vždycky hrozně líto
![]()
Namacim si salatovou okurku do cukru, to me naucila babicka.