Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, ptosim poradte. Mam novorozenou holcicku a kdyz ji utiram mezi nozkama, prijde mi, ze je tam neco navic. Mezi stydkymi pysky ma tkan cca ve tvaru lneneho seminka A ne, nymyslim klitoris, je to az za nim vic smerem k zadecku. Obrazky nic takoveho nikde nemaji a ja netusim, co by to mohlo byt, pokud neni neco spatne. Setkal se nekdo u miminka s necim podobnym?
@Mariufo to by asi chtělo ukázat doktorce. V porodnici si toho nikdo nevšiml? Ani ty? Třeba je to jen nějaké znaménko.
Nebude to panenská blána? U dcery to také vypadalo „podivně“.
Ukázala bych doktoru. Aby se vyloučil nějaký funkční problém. A v porodnici si často nevšimnou ledasčeho. To mi věř.
Diky moc za tipy Asi budu muset ukazat pediatricce
Ne V nemocnici nic nerikali A to tam byla pomerne dlouho - narodila se driv Tak si tam nejaky cas pobyla
@Mariufo ale ty sis toho v nemocnici asi taky nevsimla, ne? Jinak bys to tam resila. Treba se ji to tam objevilo az doma.
Ale ne Vsimla jsem si toho. Jenze jsem si myslela, ze to musi byt v norme, kdyz ji pravidelne sestry prebaluji Jenze vcera se jeji babicka podivila, co ze to ma mezi tema nozkama Tak jsem se lekla Ale po pravde se mi podarilo najit obrazek, kde bych rekla, ze to vypada vcelku podobne Tak snad jsem plasila zbytecne
@Evkad panenská blána? jako někde na povrchu? mezi stydkymi pysky? jako vážně?
@Milanovak píše:
@Evkad panenská blána? jako někde na povrchu? mezi stydkymi pysky? jako vážně?
Nejde to takhle popsat.