Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj pojďte nahodit jakékoliv téma buď co se děje teď nebo co vás čeká. Podělíme se o rady nebo názory stále se učíme a učit se budeme celý život.
@Haninka0838 píše:
Ahoj pojďte nahodit jakékoliv téma buď co se děje teď nebo co vás čeká. Podělíme se o rady nebo názory stále se učíme a učit se budeme celý život.
Jestli se zrovna učíš, tak si najdi čárky v souvětích.
@Haninka0838 píše:
to se teda hodně nudíš, že ses kvůli takové blbině zaregistrovala na emimino
Ahoj, nevím jestli nějakou nás nebo třeba plánuješ. Chtěla bych si povídat s někým kdo by vyslechl moje problémy, hlavně nezaujatě, řekl mi svůj názor a třeba poradil jak dál.. klidně veřejně.. upřímně si myslím že tim prochází dnes kde jaká máma nebo ženská v domácnosti. Vyhoření není jen o práci a já bych moc prosila o možnost svěřit se a nemít odpovědi jen typu " tak to na každá, já jsem přece celý den v práci, řešíš pí****y, atd atd chci aby nekdo poslouchal a řekl svůj nestranný názor 🙏
@admin - prosím je to jedna osoba? @Haninka0838 a @Kačena527
děkuji
Určitě není problém ráda si s tebou popovídám. Ale si nebudeš chtít tady nebo na fb jsem Hanča Kratochvílová napiš
@Haninka0838 píše:
@stinga : Nenudím, ale ráda bych si pokecala.
a je tu málo diskusí?
No, mě tu třeba chyběj nabídky na solidní domácí práci, ziskové obchodování CRPYTO a slevový kupóny.
Co se vám furt nelíbí? Co máte za problém? Pokud se vám něco nelíbí tak do mě skupinky nechoďte. V této skupině jsem myslela že si přijdou lidí popovídat a ne kritizovat.