Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda někdo neměl podobné problémy. Trápí mě točení hlavy, většinou je to opravdu cely den zhruba už 3 týdny, tedka se k tomu přidal takový divny pocit v rukách a nohách jako bych je měla slabé a celkově jsem z toho dost vynervena. RHB jsem měla včera a paní rehabilitacni mi řekla ze mám to mám v oblasti krční páteře napjaté a ze si mysli ze moje problémy jsem spíše z úzkosti. Opravdu nevím, bojím se ze to muže byt nějaké
neurologické onemocnění.
To je od krční páteře. Přestaň přemýšlet nad nepravděpodobnými chorobami a začni chodit na pořádné fyzio.
Krční pater, tlak, úzkost… postupně všechno zjistuj a vyřazuj. Reším to samé a mám vše dohromady ![]()
@Mmm123 dobry den. Zlepsilo se vam to? Mam tyden neco podobneho ![]()
@jezevinka píše:
@Mmm123 dobry den. Zlepsilo se vam to? Mam tyden neco podobneho
Zdravím, zlepšilo, byla jsem poslána na rehabilitace a tam mi rehabilitační řekla ze si mysli spíše ze to mám všechno ze stresu moc na to myslím a proto se to děje, o týden později mě začalo bušet srdce a hlava se stále motala (asi ještě víc) šla jsem k praktičce udělala EKG to v pořádku a ještě mě poslala na neurologii také v pořádku. Dostala jsem magnesium (to jsem brala zhruba měsíc v kuse, ještě před problémem) po kterém jsem ale měla problém s průjmem, tak jsem ho vysadila úplně a díky tomu se mi nejspíš hlava přestala točit, myslím ze jsem byla predavkovana magneziem, i stres hraje velkou roli a já jsem velký střesař