Divný pocit v krku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.7.22 19:49

@ka2ka ale ja jsem v klidu nekdy mi to jde i do ucha,,, je to divny a vubec ted stitnou neresim ;)

• Citovat
  • Upravit
35327
23.7.22 20:14
@Sunlight515 píše:
V jaké části krku to máš? Je to v horní (tedy hltan) nebo nížeji? Pokud to druhé, může to být i zvětšená štítná žláza (disfunkce štítné žlázy, uzly ve štítné žláze atd.).

Jo, kdyby to nebyl tlak, urcite to bude stitna zlaza, rozhodne :pankac: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
23.7.22 20:18
@ka2ka píše:
to nemá cenu to je Heduš, její asi 200 diskuze, ale jo jinak máš naprostou pravdu, měla jsem to samý co ty jen s tím rozdílem že u mě se nevědělo jestli zhoubný nebo ne

Mně dělali biopsii na jaře, první výsledky po dvou týdnech, že „levá strana nezhoubná, pravá neurčitá a že to posílají na nějaký speciální další rozbor“. Trnula jsem další víc jak měsíc a pak tedy že to zhoubné není ani na pravé straně. Ale jsem ve střehu, moje teta měla zapouzdřenou rakovinu štítné žlázy, takže to můžeme mít v rodině.
Jediné, co mě uklidňuje, že ten další speciální rozbor byl hodně důkladný a navíc z každičkého uzlu, co našli (a že vpravo jich bylo 6), tak snad.. Ale vím, že jistota není nikdy. Tak jsem ráda, že se to hlídá. Další kontrolu mám zkraje prosince a zase zřejmě biopsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5433
23.7.22 20:20

Nejhorší varianta a zároveň pravděpodobná varianta, protože všechno možné (krom psychiky) máš vyloučeno - předzvěst infarktu. :(
Pouč rodinu, jak infarkt vypadá a projevuje se, aby ti mohli zavolat záchranku, kdyby ty sama jsi už nemohla. Raději nebuď sama. Hoď do tašky nutné věci do nemocnice, ať jí ty nebo někdo blízký můžete jen popadnout. A načti si první pomoc, i člověk sám si může trochu pomoci do příjezdu rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27664
23.7.22 20:24
@Sunlight515 píše:
Mně dělali biopsii na jaře, první výsledky po dvou týdnech, že „levá strana nezhoubná, pravá neurčitá a že to posílají na nějaký speciální další rozbor“. Trnula jsem další víc jak měsíc a pak tedy že to zhoubné není ani na pravé straně. Ale jsem ve střehu, moje teta měla zapouzdřenou rakovinu štítné žlázy, takže to můžeme mít v rodině.
Jediné, co mě uklidňuje, že ten další speciální rozbor byl hodně důkladný a navíc z každičkého uzlu, co našli (a že vpravo jich bylo 6), tak snad.. Ale vím, že jistota není nikdy. Tak jsem ráda, že se to hlídá. Další kontrolu mám zkraje prosince a zase zřejmě biopsie.

u mě to neodhalila ani biopsie a hrozně rychle to rostlo zjistili až po operaci že to byl nezhoubný nádor no štítná je sv… a velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
23.7.22 20:34

@ka2ka Taky síla :( No, pokud to bude tlačit víc, než nyní, musím na kontrolu dřív a zřejmě i dřív operace. Ale právě že to roste taky jak divý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 20:34

@TRG prosim???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 20:37

@mroe ty jsi opet mimo vid, neresim tu ani tlak ani stitnou ale neco v krku
tak netrapci

• Citovat
  • Upravit
TRG
5433
23.7.22 20:44
@Anonymní píše:
@TRG prosim???

Co? Něco špatně? Nebo to nebylo na mě?

https://www.novinky.cz/…rdcem-108566

„… v situaci, kdy nervy z poškozené srdeční tkáně posílají signály o bolesti nahoru a dolů do míchy a do styčných nervových bodů, které vedou i do ramen a krku, kde se pak projevují. Někteří pacienti po infarktu vzpomínali, že se u nich objevila právě podobná bolest, v očekávání případných horších příznaků jí ale nevěnovali pozornost…“

Udělej raději opatření, aby tě včas zachránili. Vysvětli situaci rodině, nastuduj první pomoc. Kouření nebo nadváha, nedostatek pohybu a stres - to jsou taky rizikové faktory. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
23.7.22 20:46
@TRG píše:
Co? Něco špatně? Nebo to nebylo na mě?

https://www.novinky.cz/…rdcem-108566

„… v situaci, kdy nervy z poškozené srdeční tkáně posílají signály o bolesti nahoru a dolů do míchy a do styčných nervových bodů, které vedou i do ramen a krku, kde se pak projevují. Někteří pacienti po infarktu vzpomínali, že se u nich objevila právě podobná bolest, v očekávání případných horších příznaků jí ale nevěnovali pozornost…“

Udělej raději opatření, aby tě včas zachránili. Vysvětli situaci rodině, nastuduj první pomoc. Kouření nebo nadváha, nedostatek pohybu a stres - to jsou taky rizikové faktory. :(

tak dík, za chvíli tu bude diskuse, mám asi infarkt, co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 20:47

@TRG proc bych mela mit infarkt? srdce mam vysetrene,

• Citovat
  • Upravit
65172
23.7.22 20:49
@Anonymní píše:
@TRG proc bych mela mit infarkt? srdce mam vysetrene,

zajímalo by mě, proč jsi najednou přešla na anonym, když stejně anonym v základu nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5433
@vokishka píše:
tak dík, za chvíli tu bude diskuse, mám asi infarkt, co s tím

Nebyla tady už dokonce diskuse na tohle téma? Nebo si to pletu s tím tlakem?

Mimochodem, vysoký tlak - riziko infarktu! Fakt nejvyšší čas poučit rodinu. Stejně jako u mrtvice může včasný správný zasah nejbližších zachránit život. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@vokishka tak to je taky moje vec ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 20:51

@TRG ty kraso,,, cetla jsi celej ten prispevek?… merila jsem si tlak protoze jsem se bala asi jsem si to vsugerovala,,, tak klidek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex