Divný pocit v krku

23.7.22 18:37

divny pocit v krku

Ahoj, traápí mě divny pocit jakoby sevreni, tlak v prave strane krku, jako stlaceni hrudniku, nevim jak to popsat, je to neprijemny, je to nejaka blokada nebo nervyy nebo, na orl jsem byla v dubnu nic nikde nevidel ale to jsem tenhle problem nemela tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65088
23.7.22 18:42
@NicollNicky píše:
Ahoj, traápí mě divny pocit jakoby sevreni, tlak v prave strane krku, jako stlaceni hrudniku, nevim jak to popsat, je to neprijemny, je to nejaka blokada nebo nervyy nebo, na orl jsem byla v dubnu nic nikde nevidel ale to jsem tenhle problem nemela tak nevim

to bude tlakem, měla by sis ho měřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.7.22 18:46

Krční páteř..taky jsem to měla,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 18:58

@Tarinka no jenze ja to mam jen na jedne strane jakoby me nekdo skrtil mam stresove obdobi a uz nevim co jsou nervy a co pater

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 19:03

@vokishka hahaha vtipe vyskoč :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4043
23.7.22 19:03
@vokishka píše:
to bude tlakem, měla by sis ho měřit

Máš recht, Heduš se s tím neměřením tlaku asi přece jen unáhlila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 19:05

@Moringa psala jsem neco o tlaku???

• Citovat
  • Upravit
2667
23.7.22 19:31

V jaké části krku to máš? Je to v horní (tedy hltan) nebo nížeji? Pokud to druhé, může to být i zvětšená štítná žláza (disfunkce štítné žlázy, uzly ve štítné žláze atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 19:33

@Sunlight515 v prave casti, jakoby ve prosstred nevim jak popsat se stitnoou se lecim ja mam vrozenou vadu jsem bez ni,,, na sono jdu v listopadu

• Citovat
  • Upravit
2667
23.7.22 19:36
@Anonymní píše:
@Sunlight515 v prave casti, jakoby ve prosstred nevim jak popsat se stitnoou se lecim ja mam vrozenou vadu jsem bez ni,,, na sono jdu v listopadu

Já nikdy neměla problém se štítnou, ale loni na jaře jsem začala mít pocit tlaku na krku a následně na ultrazvuku objevily uzle. Po třech měsících nárůst na 2× tolik, takže biopsie, naštěstí nejsou zhoubné, ale musí se sledovat, protože stále rostou :?
I když štítná jinak funguje dobře, ty uzle už dost tlačí, takže zřejmě půjde ven celá.
Proto to bylo první, co mě napadlo - že to může být problém se štítnou žlázou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 19:38

@Sunlight515 me to taky napadlo ale me to pri polikani nedela problemy, ja byla na endu v dubnu ted nevim jestli jsem ten problem mela ale nic nenahmatala, a byla jsem i na orl pac mi rekla ze mam zvetsene uzliny na leve strane tak jsem sla na orl kam me poslala ale tam taky nic koukal mi na hlasivky a nic prej

• Citovat
  • Upravit
27626
23.7.22 19:40
@Sunlight515 píše:
Já nikdy neměla problém se štítnou, ale loni na jaře jsem začala mít pocit tlaku na krku a následně na ultrazvuku objevily uzle. Po třech měsících nárůst na 2× tolik, takže biopsie, naštěstí nejsou zhoubné, ale musí se sledovat, protože stále rostou :?
I když štítná jinak funguje dobře, ty uzle už dost tlačí, takže zřejmě půjde ven celá.
Proto to bylo první, co mě napadlo - že to může být problém se štítnou žlázou.

to nemá cenu to je Heduš, její asi 200 diskuze, ale jo jinak máš naprostou pravdu, měla jsem to samý co ty jen s tím rozdílem že u mě se nevědělo jestli zhoubný nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27626
23.7.22 19:42
@Anonymní píše:
@Sunlight515 me to taky napadlo ale me to pri polikani nedela problemy, ja byla na endu v dubnu ted nevim jestli jsem ten problem mela ale nic nenahmatala, a byla jsem i na orl pac mi rekla ze mam zvetsene uzliny na leve strane tak jsem sla na orl kam me poslala ale tam taky nic koukal mi na hlasivky a nic prej

ale ty štítnou NEMÁŠ tobě tam štítná tlačit nemůže to snad proboha se svojí diagnozou víš ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 19:43

@ka2ka me se tam taky vzdycky neco delalo a nikdo nevedel co to je byla jsem na punkci, na MRI, radio, sona a nikdo nevi co to bylo, ale ted mam prose prblem je to jako u mandle strida to polohy, bud je to tlak na hore nebo dole ale jen na prave strane

• Citovat
  • Upravit
27626
23.7.22 19:47
@Anonymní píše:
@ka2ka me se tam taky vzdycky neco delalo a nikdo nevedel co to je byla jsem na punkci, na MRI, radio, sona a nikdo nevi co to bylo, ale ted mam prose prblem je to jako u mandle strida to polohy, bud je to tlak na hore nebo dole ale jen na prave strane

no ale není to štítná žláza tu přeci nemáš :nevim: je to pp při záchvatu máš stejný pocit ale to už jsme tu spolu řešili a řešila jsi to i s mnoha mnoha dalšími

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí