Divný pocit v krku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5475
23.7.22 20:55
@Anonymní píše:
@TRG proc bych mela mit infarkt? srdce mam vysetrene,

Protože příznaky odpovídají. Tlak, nervy, nadváha, kouření atd. Ale tak v pohodě, jen jsem chtěla pomoct. Myslím, že člověk by měl počítat s nejlepším, ale být připraven na nejhorší. Jestli to není od psychiky, tipuju po všem, co tu píšeš, blížící se infarkt. I v tom článku se píše, že to lidí přehlíželi a až zpětně jim to došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 20:57

@TRGproc me tady strasis??? co z toho jako mas??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 21:02

@ka2ka ja o stitne nic nenapsala v dotazu…zacnete cist halooo

• Citovat
  • Upravit
TRG
5475
23.7.22 21:09
@Anonymní píše: @TRGproc me tady strasis??? co z toho jako mas??

Jak straším? Jak špatně přečetla příspěvek o tlaku? Jasně, že ne. Snažím se pomoct. Měli jsme to teď doma. Taťka dostal slabej infarkt. Změřili mu ho až později v nemocnici, když už ho jen pro jistotu dovyšetřili. Mysleli, že to bude něco jiného a nebylo. Pak měl operaci srdce a je v pohodě. Kdyby to mamka neodhadla, tak by bez té operace možná dostal brzy další a už ne malej.

Ale už mlčím. Jen jsem myslela, že chceš s těmi stavy něco dělat a poučit rodinu mi přišlo jako dobré preventivní opatření. Však ví, že sis chodila měřit Tlak, že padáš do různých psychických stavů a tak. To ví i jestli jsi jim to neřekla. Vždyť víš, že já vždycky odpovídám slušně a k věci. Kdyžtak si projdi moje předchozí příspěvky. Ale jestli jsi si jistá, že to není infarkt a vzhledem k tomu, kolik dalších věcí máš vyšetřených, můžeš být v klidu, nic hrozného by to tedy být nemělo. Leda od té psychiky, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
23.7.22 21:12
@Anonymní píše:
@ka2ka ja o stitne nic nenapsala v dotazu…zacnete cist halooo

prober se já ti o štítný první nic nepsala psala jsem sunlight o tom že jsem měla stejný příznaky a řešili jsme to spolu ty jsi na to reagovala že máš stejný příznaky a poopravila jsem tě že nemůžeš mít problém se štítnou že ty jí nemáš takže haloooo prober se ty se pleteš do odpovědí které nebyli tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 21:14

@TRG ja mam srdce vysetrene myslis ze zdrave srdce to muze mit??

• Citovat
  • Upravit
35330
23.7.22 21:16
@Anonymní píše:
@TRG ja mam srdce vysetrene myslis ze zdrave srdce to muze mit??

Hele, ale je to uz ctyri mesice, mohlo se to dost radikalne zmenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 21:18

@mroe takze co mám díky vam zase chodit k dr protoze me desite

• Citovat
  • Upravit
TRG
5475
23.7.22 21:19
@Anonymní píše:
@TRG ja mam srdce vysetrene myslis ze zdrave srdce to muze mit??

Tak já nevím / nepamatuju si jaké přesně vyšetření, kdy a s jakými výsledky ti dělali. Buď mohli něco přehlédnout, nebo se od té doby mohlo něco změnit. Podle toho, co tu píšeš, na tebe ve vlnách doléhají velké obavy. Stres je přece rizikový faktor pro vznik infarktu. A jinak teda vzhledem k tomu, že infarkty mají i vrcholoví sportovci, kteří jsou určitě po různých stránkách zdravotně sledovaní a pak se řekne, že měli nerozpoznanou vadu nebo tak něco, tak si tak nějak obecně nedovoluju ani tipovat. Prostě fungovali, pak to srdce dostalo moc velkou zátěž a teprve tehdy se projevil problém. Však ale jestli o infarktu vážně pochybuješ, tak to neřeš. Bude to tedy něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
23.7.22 21:20
@mroe píše:
Hele, ale je to uz ctyri mesice, mohlo se to dost radikalne zmenit…

No vidíš, já si to právě nepamatuju. 4 měsíce, to už je nějaká doba, to rozhodně jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 21:21

@TRG ja mela sono rtg ekg holter duben kveten ted nevim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.22 21:22

@TRG to mám jít zase k dr. nebo nejaká ironie?

• Citovat
  • Upravit
35330
23.7.22 21:24
@Anonymní píše:
@mroe takze co mám díky vam zase chodit k dr protoze me desite

jo, vyrazila bych hned ted, na pohotovost… vsak se tam nudi, radi te uvidi, ne?

Příspěvek upraven 23.07.22 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
23.7.22 21:24
@TRG píše:
Tak já nevím / nepamatuju si jaké přesně vyšetření, kdy a s jakými výsledky ti dělali. Buď mohli něco přehlédnout, nebo se od té doby mohlo něco změnit. Podle toho, co tu píšeš, na tebe ve vlnách doléhají velké obavy. Stres je přece rizikový faktor pro vznik infarktu. A jinak teda vzhledem k tomu, že infarkty mají i vrcholoví sportovci, kteří jsou určitě po různých stránkách zdravotně sledovaní a pak se řekne, že měli nerozpoznanou vadu nebo tak něco, tak si tak nějak obecně nedovoluju ani tipovat. Prostě fungovali, pak to srdce dostalo moc velkou zátěž a teprve tehdy se projevil problém. Však ale jestli o infarktu vážně pochybuješ, tak to neřeš. Bude to tedy něco jiného.

Já myslím, že by spíš měla jít k psychiatrovi, protože to fakt není normální se neustále s něčím pozorovat a hledat si choroby. Tohle není její první diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
23.7.22 21:26
@lucad77 píše:
Já myslím, že by spíš měla jít k psychiatrovi, protože to fakt není normální se neustále s něčím pozorovat a hledat si choroby. Tohle není její první diskuze.

To my prece vime ;) vsechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast