Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabinka098 píše:
Ty jo ja mam predstavy delali to na sedacce a urval ji kus. nekdo musel sedet po me.taky me napadlo co kdyz to bylo na bote nalepeny, ale to musel ject nekdo po me.
Je zjevné, že silonky nenosíš.
Schválně do nějaké investuj a zkus z ní urvat takovýhle kousek. ![]()
Nemáš šanci.
@Tarinka píše:na tom ale jeste nic neni, divny je, ze tu silonku pak jeste musel tak pet hodin zizlat, aby vypadala takto
Technická: Žádná příčetná milenka si na rande neoblíkne silonkové punčocháče, proboha, které by se musely rvát. Jedině, že by snad u krátkozrakého milence chtěla vzbudit dojem panenské neposkvrněnosti.
Vzala by si samodržky a ty se ve víru vášně maximálně tak rozdrbnou, pokud by slečna šetřila na kvalitě materiálu. ![]()
@Lama Lama píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…A proč to dělal?
Co proč dělal? Proč šel na nákup bot naboso, proč si je zkoušel s ponožkou nebo proč pak tu zkušební ponožku vyhodil? ![]()
@ugluk píše:
Co proč dělal? Proč šel na nákup bot naboso, proč si je zkoušel s ponožkou nebo proč pak tu zkušební ponožku vyhodil?
Jo aaaak, já to pochopila že tvůj chlap chodí nakupovat v silonkach a sandálích do konzumu…
Je to na straně řidiče, tam by zavázel volant, leda by ve víru vášně kus silonky odlétl vedle. Ale o polohách ve vozech vím prd. A silonky špatně lítaj. Mě uchvátil ten kobereček a zajímá mě ten řetěz…
Ten retez je od moji kabelky.no proste sem to vyfotila. ptala sem se hned co to je kde se to vzalo a odpoved:co to resis za kraviny mam jiny starosti, ze nevi. a me to vrta v hlave.je to pro me divny a zajmalo me co si o tom myslite.
@Lama Lama píše:
Jo aaaak, já to pochopila že tvůj chlap chodí nakupovat v silonkach a sandálích do konzumu…
Asi to zustane zahadou v moji hlave.Ted sem se zas zeptala jestli nevi kde se to tam vzalo a odpovedel my prosimte ja premejslim jaky mam koupi novy okna.Tak uz se neptam nema to cenu.Asi tu paranoju vypustim z hlavy nevypada na milenku je sama prace.
Luxus. Stříbrný koberečky a kabelka na řetěz, zajímavá rodina!
mě teda fakt nic nenapadá, ale nedělní dopoledne je teda na vedlejšák nepraktický.. A moc mě zajímá, jak to dopadne. Mě se tedy ve voze také objevují podivné předměty. A nikdo jiný ho neužívá.
Ani si nedovedou představit kus silonek místo filtru, jako místo kterého?
@Lama Lama ne, to naštěstí ne
Vlastně šel na procházku (v sandálích naboso), cestou zjistil, že se mu jedna bota rozpadá, tak procházku zakončil v nákupáku, kde zjistil, že naboso toho moc nevyzkouší. Tipuji první (a snad i poslední) silonka v jeho životě ![]()
A to nikoho nenapadlo, že to může být silonová ponožka? Já je běžně nosím a vím, že když je vyzuju, vypadají podobně jako na ta na fotce zakladatelky..
@werajsik píše:
A to nikoho nenapadlo, že to může být silonová ponožka? Já je běžně nosím a vím, že když je vyzuju, vypadají podobně jako na ta na fotce zakladatelky..
Napadlo a zvětšila jsem si, protože je taky běžně nosím v přechodným období ke kalhotům a lodičkám.
Hele, to není, koukni na to pořádně. Jedna část je ten zesílený horní okraj, ale levá i pravá strana jsou roztržené s viditelnými dírami a je to maličkatý. Určitě to není celá ponožka, ani ta zkoušecí z obuvi.
@Zkai Některá auta v základní výbavě (bez klimy) nemají filtr v nasávání vzduchu do výdechů palubní desky a pak stačí projet třeba ve větru kolem louky s pampeliškami a máte interiér plný chmýří, řeší se to právě kouskem silonky přes nasávání, ovšem když se silonka uvolní tak vletí dovnitř. Silonku jsme měli v jedničkové fábii i v Dacia Logan (absolutní základ co koupil manželův děda).