Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Chtěli bychom objednat dovolenou na Djerbu, ale nejsme manželé. Je to prosím v Tunisku problém, pokud bychom chtěli sdílet pokoj?
Děkuji
@Limi123 píše:
Ahoj,Chtěli bychom objednat dovolenou na Djerbu, ale nejsme manželé. Je to prosím v Tunisku problém, pokud bychom chtěli sdílet pokoj?
Děkuji
Myslíš tento dotaz vážně? ![]()
Pokud jsi s cestovkou - bez problému. Pokud oba máte EU pas a „evropská jména“ tak bez problému. Pokud ne, tak email hotelu ![]()
@Umík píše:
Myslíš tento dotaz vážně?
Hotel nesmí ubytovat dva nesezdané muslimy.
@Sisika9 píše:
Hotel nesmí ubytovat dva nesezdané muslimy.
tak pokud by to byli muslimové, tak by se asi zakladatelka neptala ![]()
@alejandra píše:
tak pokud by to byli muslimové, tak by se asi zakladatelka neptala
Tak ono stačí, aby byl přítel Albánec nebo se jmenoval Ali…
@Limi123 píše:
Ahoj,Chtěli bychom objednat dovolenou na Djerbu, ale nejsme manželé. Je to prosím v Tunisku problém, pokud bychom chtěli sdílet pokoj?
Děkuji
v pohodě, pro nevěřící psy jejich pravidla neplatí ![]()
@Limi123 není, byla jsem tam s bývalým a jediné, co se stalo, že nás jako nemanžele rozsadili v letadle. Jinak to tam nikdo neřešil
@Umík píše:
Myslíš tento dotaz vážně?
Asi jsi toho ještě moc neprocestovala, viď? Že tak mlátíš hlavičkou.
@Sisika9 píše:
Pokud jsi s cestovkou - bez problému. Pokud oba máte EU pas a „evropská jména“ tak bez problému. Pokud ne, tak email hotelu
Děkuji.
@Aduš8 píše:
@Limi123 není, byla jsem tam s bývalým a jediné, co se stalo, že nás jako nemanžele rozsadili v letadle. Jinak to tam nikdo neřešil
Díky všem. Myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá.
@Limi123 píše:
Asi jsi toho ještě moc neprocestovala, viď? Že tak mlátíš hlavičkou.
Budeš se divit, ale na cestovala jsem toho dost. Tak ti nejspíš chybí v příspěvku info o národnosti, jinak tam problém fakt není, vlastní zkušenost, ty cestovatelko
.
@Umík píše:
Budeš se divit, ale na cestovala jsem toho dost. Tak ti nejspíš chybí v příspěvku info o národnosti, jinak tam problém fakt není, vlastní zkušenost, ty cestovatelko![]()
![]()
![]()
.
No vidíš a jinde problém je. Tak jsem se zeptala.
Tak hlavně, že jsem tě pobavila.
@Aduš8 píše:
Kdy jsou ty case, kdy jsme litali na dovcu s Fischerem a dostavali v letadle jidlo na porcelanu s normalnimi probory a piti zdarma. A jako novomanzele dort a sampano, na pokoji kytku a kos ovoce
![]()
Zitra letim na dovcu a malem, abych si namazala na cestu rohlik a bala se, aby meli v letadle bublinatou vodu…
a to mam protekci u leteckeho personalu… ![]()
@Limi123 píše:
No vidíš a jinde problém je. Tak jsem se zeptala.Tak hlavně, že jsem tě pobavila.
Ano, pobavila. Díky ti. ![]()