Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ta béžová je moc hezká vyspárovaná s šedou, my dali taky béžovou, byla jsem málo odvážná, ale pak jsem litovala. Hnědou máme v koupelně, tu tmavší, jsou na tom vidět fleky od vodního kamene. A bacha na přípravky, já jsem takhle pár fleků od kamene nastříkala nějakým sprejem a nechala působit a jak to zaschlo, tak to vyžralo fleky do glazury nebo co to je a už se toho nezbavím.
@Martysek děkuji za informaci. Tvrdou vodu tu nemáme, tak s vodním kamenem nebudeme mít problém.
Jo, tak mi tak vyvstala otázka, čím tuto dlažbu tedy vytíráte, jakým přípravkem nebo jen stačí čistou vodou?
Zrovna dnes nám obkládali koupelnu
Máme malou koupelnu, 3×1,25 metru, bez okna, takže jsme volili obklad ten nejsvětlejší, jen ve sprcháči je sloupek z tmavé hnědé a dlažba taky ve sprcháči tmavá, jinde světlá. Líbí se mi to moc, na údržbu také vypadá dobře. Jsem zvědavá, jak budeme spokojeni za pár let…
Spárovačku budeme mít světle béžovou, chtěli jsme něco tmavšího ale nevypadalo to úplně dobře, když nám převažuje ta světlá barva…
Ale švagr, co nám to obkládal, docela nadával, že jsou kachličky dost prohnuté a že poslední dobou se Rako zhoršilo v kvalitě…
@Lakyna
Používám univerzální čistič z DM http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…citronu.html
@Lakyna ano mám a nejsou s ní žádné problémy.. spárovačku mám hnědou
Dobrý den, jakou kombinaci byste mi doporučili v serii Defile? Mám si vybrat obklady a dlažbu z ProCeram. Prodejce mi doporučil tmavě hnědou na podlahu a světlou na stěny. Byl jsem se podívat v Proceram a vyfdotil jsem si tam dlažbu a obklad Defile a na podlaze ta tmavě hnědá byla velmi světlá, zřejmě od horního světla a nevypadalo to moc pěkně. Pokud by to někdo chtěl více rozebrat a třeba i poradit, tak mi může napsat i na FB. **
Edit admin - odkaz