Dlažba Rako Defile

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
30.1.14 16:47

Ta béžová je moc hezká vyspárovaná s šedou, my dali taky béžovou, byla jsem málo odvážná, ale pak jsem litovala. Hnědou máme v koupelně, tu tmavší, jsou na tom vidět fleky od vodního kamene. A bacha na přípravky, já jsem takhle pár fleků od kamene nastříkala nějakým sprejem a nechala působit a jak to zaschlo, tak to vyžralo fleky do glazury nebo co to je a už se toho nezbavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.1.14 17:03

@Martysek děkuji za informaci. Tvrdou vodu tu nemáme, tak s vodním kamenem nebudeme mít problém.

Jo, tak mi tak vyvstala otázka, čím tuto dlažbu tedy vytíráte, jakým přípravkem nebo jen stačí čistou vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.1.14 17:21

Zrovna dnes nám obkládali koupelnu :) Máme malou koupelnu, 3×1,25 metru, bez okna, takže jsme volili obklad ten nejsvětlejší, jen ve sprcháči je sloupek z tmavé hnědé a dlažba taky ve sprcháči tmavá, jinde světlá. Líbí se mi to moc, na údržbu také vypadá dobře. Jsem zvědavá, jak budeme spokojeni za pár let…
Spárovačku budeme mít světle béžovou, chtěli jsme něco tmavšího ale nevypadalo to úplně dobře, když nám převažuje ta světlá barva…
Ale švagr, co nám to obkládal, docela nadával, že jsou kachličky dost prohnuté a že poslední dobou se Rako zhoršilo v kvalitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
30.1.14 17:48

@Lakyna
Používám univerzální čistič z DM http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…citronu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.1.14 18:14

@Lakyna ano mám a nejsou s ní žádné problémy.. spárovačku mám hnědou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 16:20

Rako Defile

Dobrý den, jakou kombinaci byste mi doporučili v serii Defile? Mám si vybrat obklady a dlažbu z ProCeram. Prodejce mi doporučil tmavě hnědou na podlahu a světlou na stěny. Byl jsem se podívat v Proceram a vyfdotil jsem si tam dlažbu a obklad Defile a na podlaze ta tmavě hnědá byla velmi světlá, zřejmě od horního světla a nevypadalo to moc pěkně. Pokud by to někdo chtěl více rozebrat a třeba i poradit, tak mi může napsat i na FB. **

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný