Dlažba ve všech místnostech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14574
8.5.22 13:26

@Billi hmmmm tak to se pak špatně hleda kompromis, když to ten druhy zasekne už predem :think: muž se boji, ze by se tam znova objevila ta plíseň a proto nechce ty koberce? Nebo je nema rad a vlastně mu vyhovuje, ze se má na co vymluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.5.22 13:31

@Semtex jemu to takto vyhovuje. Jako kompromis bere ty kusove koberce. Mně by stačilo i lino. To je měkké a teplé.
Plíseň byla ve starých parketách.

• Citovat
  • Upravit
74219
8.5.22 13:32

Tak malé koberce dětem do pokojů bych koupila a vůbec s chlapem o tom nedebatovala. Můj muž do toho nemluvil. Tohle jsem si řešila pouze s děckama, ať si na internetu vyberou. Objednala jsem, dala do pokojů a bylo. Ale zas nikde jinde bych koberec nechtěla. V tom jsme doma za jedno. Nám zima není a to máme ty moderní, pro někoho studené a sterilní odstíny. Ale nám se ta moderna líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
8.5.22 14:08

Dlazbu mame jen v koupelne a na záchodě. Jinde jsme ji nechteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
8.5.22 14:45

Máš pravdu - dlažba zůstane dlazbou, koberce max zutulnuji a zatepluji prostor, modernanemoderna.

Navíc všudypřítomná dlažba v dome/v bytě nemá příznivý zdrav.vliv na nohy, je hodně tvrdá a klouby trpí, cituji za ortopedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
8.5.22 14:48
@Billi píše:@Mariane.B mně údržba vyhovuje. O tom žádná. Na údržbu naprosto super.

Abych byla upřímná, mě drhnutí spár, které mi zabere velmi dlouhou dobu, opravdu nevyhovuje. A u některých druhů dlažeb se musí drhnout i ty dlaždice kartáčem. Ty snad nemáte, děsná otročina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí