Dlouhá menstruace - 3 týdny - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
179
4.7.21 21:07

Dlouha menstruace, 3 tydny

Zdravim, jiz 3 tydny mam menses. Vzdy to vypada na konec, jeden den temer nic a pak to zase vypukne. Mate nekdo zkusenost? Ve stredu budu volat na gyndu, pokud to neprejde, zatim me jen zajimaj zkusenosti. Jo a menses mam pravidelne nepravidelnou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11796
4.7.21 21:21

No krvácet tři týdny v kuse rozhodně není normální…kolegyně to tak měla a musela na kyretáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.7.21 21:33

Já to takto měla - 3 týdny krvácení, šla jsem k doktorce a dala mi norethisteron na zastavení, potom jsem to měla znovu asi o 3 roky později, opět jsem dostala něco na zastavení (už nevím co) a zatím se to od té doby neopakovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
4.7.21 22:52
@Kikinka3103 píše:
Zdravim, jiz 3 tydny mam menses. Vzdy to vypada na konec, jeden den temer nic a pak to zase vypukne. Mate nekdo zkusenost? Ve stredu budu volat na gyndu, pokud to neprejde, zatim me jen zajimaj zkusenosti. Jo a menses mam pravidelne nepravidelnou 😂

Tak to sesborka, ja stepovala u dr.uz po tak cca 10 dnech ms, rozhodila me vakcina..a dr.dal hned tablwty k zastaveni, neni dobre mit tak dlouho ms, kvuli krevnim ztratam atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.7.21 23:22

@lilith1 u me je normalnich 14 dni, nikdy jsem to nemela normalni (moje hormony si delaj co chtej) a dr mi rekla, ze max 14 dni a nesmi to byt silne, coz nemam… A navic ted jsem to dva dny nemela, takze jsem predpokladala, ze uz je konec, ale dnes zase, takze pokud to neprejde do stredy, tak me ceka dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.21 10:57

Dobry den, mohu se zeptat je mozno ve 3 tydnu a 4dnu krvacet? Ten den se mi udelalo zle. Po snidani se mi chtelo zvracet, busilo srdce jak po maratonu a delalo mdlo. Prosim poradite co mam delat? Prosim moc, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alicka215
27.3.24 06:17

@Kikinka3103 dobrý den chtěla bych se zeptat jak jste Teda dopadla z tou dlouhou menstruaci a co vám na konec pomohlo

• Citovat
  • Upravit
179
27.3.24 06:51

@Alicka215 ty jo, tezko rict 🤣 uz jsou to tri roky 🤣 ale bylo mi zjisteno pcos, takze to bylo nedostatkem progesteronu urcite… ale uz vam nereknu, zda jsem skoncila u dr ci ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí