Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, jiz 3 tydny mam menses. Vzdy to vypada na konec, jeden den temer nic a pak to zase vypukne. Mate nekdo zkusenost? Ve stredu budu volat na gyndu, pokud to neprejde, zatim me jen zajimaj zkusenosti. Jo a menses mam pravidelne nepravidelnou 😂
No krvácet tři týdny v kuse rozhodně není normální…kolegyně to tak měla a musela na kyretáž
Já to takto měla - 3 týdny krvácení, šla jsem k doktorce a dala mi norethisteron na zastavení, potom jsem to měla znovu asi o 3 roky později, opět jsem dostala něco na zastavení (už nevím co) a zatím se to od té doby neopakovalo ![]()
@Kikinka3103 píše:
Zdravim, jiz 3 tydny mam menses. Vzdy to vypada na konec, jeden den temer nic a pak to zase vypukne. Mate nekdo zkusenost? Ve stredu budu volat na gyndu, pokud to neprejde, zatim me jen zajimaj zkusenosti. Jo a menses mam pravidelne nepravidelnou 😂
Tak to sesborka, ja stepovala u dr.uz po tak cca 10 dnech ms, rozhodila me vakcina..a dr.dal hned tablwty k zastaveni, neni dobre mit tak dlouho ms, kvuli krevnim ztratam atd.
@lilith1 u me je normalnich 14 dni, nikdy jsem to nemela normalni (moje hormony si delaj co chtej) a dr mi rekla, ze max 14 dni a nesmi to byt silne, coz nemam… A navic ted jsem to dva dny nemela, takze jsem predpokladala, ze uz je konec, ale dnes zase, takze pokud to neprejde do stredy, tak me ceka dr…
Dobry den, mohu se zeptat je mozno ve 3 tydnu a 4dnu krvacet? Ten den se mi udelalo zle. Po snidani se mi chtelo zvracet, busilo srdce jak po maratonu a delalo mdlo. Prosim poradite co mam delat? Prosim moc, dekuji
@Kikinka3103 dobrý den chtěla bych se zeptat jak jste Teda dopadla z tou dlouhou menstruaci a co vám na konec pomohlo
@Alicka215 ty jo, tezko rict 🤣 uz jsou to tri roky 🤣 ale bylo mi zjisteno pcos, takze to bylo nedostatkem progesteronu urcite… ale uz vam nereknu, zda jsem skoncila u dr ci ne…