Dlouhé dny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
11.11.12 06:14
@barbora21 píše:
Ahojte, zdravím maminy, zajímalo by mě jak ted trávíte dny s prckama, protože někdy je to fakt hrůza jak je tma už v pul patý a pak nevím co už do večera dělat. No mi to třeba s prckem máme tak, že ráno se nasnídáme, uklidíme, jdeme pěšky nakoupit to se samozřejmě ještě zdržíme hodinu venku, protože malej chodí pořád jinam, pak uděláme oběd někdy spát nejde tak si hrajeme, opět uklízím a pak už je tma:D a nuda nastala.Tak co děláte třebas takhle až do večera než jdou děti spát. Díky :mavam:

když jdeme po obědě ven, tak je to dobrý, mrňous se vrhne na hračky a hraje si sám, ale když jsme doma, tak je to taky na palici :zed: pořád střídáme typ her: hraní si s čímkoliv, kostky, čteme si, zpíváme si, mazlíme se v posteli, tancujeme na písničky, uklízím a on „pomáhá“, poslední dobou začal dost škodit :twisted: taky mu v krizovkách pouštím na youtube včelí medvídky, to má rád

• Citovat
  • Upravit
5842
11.11.12 10:06

@barbora21 - nevím, jak staré máš děti (dítě), ale my hodně využívali stavebnice, kostky, člověče (s barvičkami, ne čísly- krtečkovo, myslím). Stavěli jsme taky z kelímků od jogurtů, hodně jsme malovali, dělali s moduritem, společně pekli, vařili, jezdili s autíčky, zatloukali hřebíky (stavebnice), četli, chodili za kamarády stejného věku…půl hodiny denně měl pohádku. Nejlepší zábava byla, když jsem mu něco postavila a on to mohl rozbourat a zase nanovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová