Dlouhé dny

172
10.11.12 23:13

dlouhé dny

Ahojte, zdravím maminy, zajímalo by mě jak ted trávíte dny s prckama, protože někdy je to fakt hrůza jak je tma už v pul patý a pak nevím co už do večera dělat. No mi to třeba s prckem máme tak, že ráno se nasnídáme, uklidíme, jdeme pěšky nakoupit to se samozřejmě ještě zdržíme hodinu venku, protože malej chodí pořád jinam, pak uděláme oběd někdy spát nejde tak si hrajeme, opět uklízím a pak už je tma:D a nuda nastala.Tak co děláte třebas takhle až do večera než jdou děti spát. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8921
10.11.12 23:22

Dopoledne mame podobny a odpoledne bud jeste jdeme znovu ven nebo blbneme doma - prstove barvy, plastelina, pripadne dalsi tvorici aktvity. Ale my mame behem vsednich dni i nekolik krouzku odpoledne, takze nam to utika dobre. A kdyz nic neni, tak si uzivame volna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
10.11.12 23:25

..

Příspěvek upraven 11.12.13 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
10.11.12 23:31

Syn si vetsinou hraje sam. :think:
Jinak dopoledne jdeme ven, pak domu na obed, pak spi asi do dvou, do tri, pak jdeme zase ven. V pet jsme doma, dostane svacinu a hraje si, beha po byte, pustim mu na pul hodiny pohadku, dostane veceri a pak si zase hraje sam, nebo si hrajeme spolu, nebo spolu uklizime. V 7 koupeme, to je taky tak na pul hodiny. V 8 jde spat.

• Citovat
  • Upravit
10.11.12 23:35

problém

Omlouvám se že to sem nepatří, ale jsem tu nová a ještě nemůžu založit nové téma. Můžete mi prosím poradit? :(
mám problém a opravdu bych potřebovala poradit. Mám přítele s poněkud větším vybavením.. no a už mě opakovaně natrhnul. Dost to pak bolí. Tak sem se chtěla zeptat jestli byste mi neporadily nějakou mastičku, kterou urychlím hojení a taky jestli si myslíte že to souvisí s mým uvolněním a nebo je to opravdu v jeho větším penisu.. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
10.11.12 23:45

"

Příspěvek upraven 11.12.13 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.11.12 23:51
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.12 23:51

Zikado: Jak moc nudí? já si samozřejmě zajdu na gynekologii ale psát mi vyměnit chlapa? já se jen zeptala, chtěla jsem pomoct. Nic, dobrý, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.12 23:54

Jinak píše mi to že můžu až za pár hodit, založila jsem si profil před chvilinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.12 23:54

*hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.11.12 00:00

@CocoCharlotte
Na zahojení Bepanthen (z lékárny) a jako prevence lubrigační gel- v lékárně je mají taky ;-)

Příspěvek upraven 11.11.12 v 00:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.11.12 00:00

"

Příspěvek upraven 11.12.13 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 00:05

Enie: dobrá děkuju moct, no myslela jsem si že bude asi gel zapotřebí no… díky:)
Zikado: v pořádku, taky mě naštve když se někdo nudí a píše hloupý příspěvky ale tohle je fakt akutní:D děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.11.12 00:29

Framykoin je na recept. A příště si můžeš vybrat lepší (podobnější) diskuzi do které přidáš svůj dotaz, když by to teda přes noc nepočkalo… Teď se zakladatelka původního tématu už nejspíš nic nedozví. (Nemyslím to zle;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
11.11.12 06:14
@barbora21 píše:
Ahojte, zdravím maminy, zajímalo by mě jak ted trávíte dny s prckama, protože někdy je to fakt hrůza jak je tma už v pul patý a pak nevím co už do večera dělat. No mi to třeba s prckem máme tak, že ráno se nasnídáme, uklidíme, jdeme pěšky nakoupit to se samozřejmě ještě zdržíme hodinu venku, protože malej chodí pořád jinam, pak uděláme oběd někdy spát nejde tak si hrajeme, opět uklízím a pak už je tma:D a nuda nastala.Tak co děláte třebas takhle až do večera než jdou děti spát. Díky :mavam:

když jdeme po obědě ven, tak je to dobrý, mrňous se vrhne na hračky a hraje si sám, ale když jsme doma, tak je to taky na palici :zed: pořád střídáme typ her: hraní si s čímkoliv, kostky, čteme si, zpíváme si, mazlíme se v posteli, tancujeme na písničky, uklízím a on „pomáhá“, poslední dobou začal dost škodit :twisted: taky mu v krizovkách pouštím na youtube včelí medvídky, to má rád

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová