Dlouhodobé špinění mimo menstruaci

Anonymní
11.4.24 22:14

Dlouhodobé špinění mimo menstruaci

Ahoj ženský. Mám problém. Po novým roce jsem vysadila HA na měsíc. Nesedlo mi to, tak jsem čekala na první den ms, abych začala brát HA znovu. Než jsem to dostala, tak jsem měla zánět spodku (nevím přesně, trpím na to). Dostala jsem na 12 dní čípky, jenže jsem nestihla 3 dobrat, jelikož jsem to dostala. No ale ms stále nekončila a já špinila dál a dál až z toho byl měsíc. Dobrala jsem celý platíčko HA, ale tím, že jsem špinila pořád, tak jsem to jakože nechtěla dostat a začala brát další platíčko místo té týdenní pauzy. Jenže furt to nepřestalo. Tak jsem byla na gyndě, tam mi řekl, že nejspíš čípky nezabrali a zánět tam furt trochu bude. Dostala jsem tabletky na 3 dny s tím, že by to mělo přestat. No ale už je to týden od dobrání a já prostě pořád špiním bez přestání. Už je to fakt otravný a nedá se s tím fungovat :,( přece není možný, aby to trvalo takhle dlouho, už to bude skoro 2 měsíce. Nesetkala jste se s tím některá.
Chlap říká, ať zavolám znovu na gyndu, jenže já si přijdu jak nějaká hysterka :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
12.4.24 06:00
@Anonymní píše: Více

Je dost pravděpodobné, že máte díky HA rozházené vlastní hormony. Znáte hladiny svých hormonů? HA by vám to měla zase srovnat, ale problém s vlastními rozházenými hormony to nevyřeší. Protože když užíváte HA, nemáte ovulaci, netvoří se žluté tělísko a vzniká deficit progesteronu, naopak estrogen může, ale nemusí stoupat. Proto je vhodné nechat si udělat test na hladiny hormonů. Přečtěte si něco o estrogenové dominanci, ta nevzniká jenom přebytkem estrogenu, ale i nedostatkem progesteronu. Pokud byste chtěla, dají se hormony porovnat alternativními metodami, třeba v této diskusi https://www.emimino.cz/…reci-523880/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí