Dlouhodobé špinění místo menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.9.20 14:12

Dlouhodobé špinění místo menstruace

Ahoj, potřebuju uklidnit. Jsem skoro rok po porodu. Už pár měsíců nekojim. Dítě mám po ivf. Menstruaci jsem před otěhotněním neměla, mám PCO. No a teď už skoro 4 týdny s přestávkami špiním. V pátek jdu k lékaři a začínám se bát, že je mi něco vážného. Moje maminka se nyní léčí s rakovinou a to ještě moji nervozitu umocňuje. Stalo se některé z vás něco podobného a nakonec to nebylo nic vážného? Děkuji za zkušenosti a prosím o anonym, je to pro mě citlivé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
2.9.20 14:22

Já špinila na začátku těhotenství. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 14:24
@EvieK píše:
Já špinila na začátku těhotenství. ;-)

Takhle dlouho? Další těhotenství sice v plánu teď není, ale nevadilo by. Každopádně si myslím, že těhotná nejsem… Vzhledem k tomu, co jsme museli podstoupit kvůli prvnímu dítěti.

• Citovat
  • Upravit
3032
2.9.20 14:29
@Anonymní píše:
Takhle dlouho? Další těhotenství sice v plánu teď není, ale nevadilo by. Každopádně si myslím, že těhotná nejsem… Vzhledem k tomu, co jsme museli podstoupit kvůli prvnímu dítěti.
Špinila jsem až do 13tt.. :) hele tak bych to nebrala, já otěhotněla po 9 letech. PCOS, endometrióza a další. Takže. ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
2.9.20 14:29

Jinak určitě zajdi na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 14:31
@EvieK píše:
Jinak určitě zajdi na gynekologii.

Tam jdu právě v pátek… A teď teda skočím pro test, ale to bych se hoodně divila, kdyby vyskočily dvě čárky

• Citovat
  • Upravit
3032
2.9.20 14:36
@Anonymní píše:
Tam jdu právě v pátek… A teď teda skočím pro test, ale to bych se hoodně divila, kdyby vyskočily dvě čárky

Jo jak kdybych slyšela sebe.. dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.9.20 15:01

Taky jsem teď spinila asi měsíc, na gynekologii mi napsala nějaké léky na zastaveni, které jsem brala 10 dni.Neni to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 15:43
@EvieK píše:
Jo jak kdybych slyšela sebe.. dej vědět.

Těhotná nejsem, test negativní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 15:43
@Petule095 píše:
Taky jsem teď spinila asi měsíc, na gynekologii mi napsala nějaké léky na zastaveni, které jsem brala 10 dni.Neni to poprvé.

A neřekli ti, čím to je?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí