Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@EvieK píše:
Já špinila na začátku těhotenství.
Takhle dlouho? Další těhotenství sice v plánu teď není, ale nevadilo by. Každopádně si myslím, že těhotná nejsem… Vzhledem k tomu, co jsme museli podstoupit kvůli prvnímu dítěti.
@Anonymní píše:Špinila jsem až do 13tt..
Takhle dlouho? Další těhotenství sice v plánu teď není, ale nevadilo by. Každopádně si myslím, že těhotná nejsem… Vzhledem k tomu, co jsme museli podstoupit kvůli prvnímu dítěti.
@EvieK píše:
Jinak určitě zajdi na gynekologii.
Tam jdu právě v pátek… A teď teda skočím pro test, ale to bych se hoodně divila, kdyby vyskočily dvě čárky
@Anonymní píše:
Tam jdu právě v pátek… A teď teda skočím pro test, ale to bych se hoodně divila, kdyby vyskočily dvě čárky
Jo jak kdybych slyšela sebe.. dej vědět.
Taky jsem teď spinila asi měsíc, na gynekologii mi napsala nějaké léky na zastaveni, které jsem brala 10 dni.Neni to poprvé.
@EvieK píše:
Jo jak kdybych slyšela sebe.. dej vědět.
Těhotná nejsem, test negativní…
@Petule095 píše:
Taky jsem teď spinila asi měsíc, na gynekologii mi napsala nějaké léky na zastaveni, které jsem brala 10 dni.Neni to poprvé.
A neřekli ti, čím to je?
Ahoj, potřebuju uklidnit. Jsem skoro rok po porodu. Už pár měsíců nekojim. Dítě mám po ivf. Menstruaci jsem před otěhotněním neměla, mám PCO. No a teď už skoro 4 týdny s přestávkami špiním. V pátek jdu k lékaři a začínám se bát, že je mi něco vážného. Moje maminka se nyní léčí s rakovinou a to ještě moji nervozitu umocňuje. Stalo se některé z vás něco podobného a nakonec to nebylo nic vážného? Děkuji za zkušenosti a prosím o anonym, je to pro mě citlivé.