Dlouholeté pálení

29.9.26 13:19

Dlouholeté pálení

Ahoj, před pár lety jsem měla nového partnera a po pár týdnech se mi objevily problémy jak gynekologického, tak urologického původu. Rok jsem byla nonstop na antibiotikách proti zánětu močáku, střídavě s léky proti kvasinkám a jiným breberkám gyn. původu. Bylo pár chvil, kdy bylo vše víceméně ok, ale naprosto v pořádku to nebylo od té doby nikdy. Byla jsem na cystoskopii, kde nic nenašli, různé stěry ze všech možných koutů mého těla a vždy buď kvasinky, nebo jiné… pokaždé nasadí lékař nějaké léky, měla jsem snad vše, jak orálně, tak zaváděcí. Probiotika jsem brala různá. Vitamíny na močové cesty i gynekologické potíže. Nic. Již mám partnera dlouho nového, ale stále problémy trvají. Po sexu vždy furolin na noc a cca 1× za 2 měsíce nějaké léky na zánět gynekologický. Hygiena tady úplně roli nehraje ani u mě, ani u partnera. Zaznamenala jsem také, že močení při malém obsahu močáku pálí jak čert i po močení, ne pouze během něj. Čím víc se mi chce čůrat, tím méně to následně bolí a pálí. Aktuálně jsem těhotná v 6. měsíci, tak nějak se modlím, aby to po porodu přešlo, ale čím dál víc pochybuju… prosím nemáte někdo zkušenost? Jsem mladá a již cca 4 roky mi to ničí život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
717
29.9.26 14:43

@Original9062 nenabídli ti autovakcínu? Já jsem měla gyn. problémy cca 10let. Pak mě doktor udělal stěry a z nich se nějak kultivovala autovakcína, kterou jsem pak dlouhé měsíce kapala na lžičku + jsem vysadila antikoncepci. A od té doby mám klid už přes 10 let. Tak se zkus na to zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.26 14:49

Jak jsem cetla prvni cast, tak jsem si rikala ze te asi nepotesi, ze mi to vyresil porod. A ty uz jses tehotna! :kytka: drzim palce at se to taky vyresi takhle :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa