Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, před pár lety jsem měla nového partnera a po pár týdnech se mi objevily problémy jak gynekologického, tak urologického původu. Rok jsem byla nonstop na antibiotikách proti zánětu močáku, střídavě s léky proti kvasinkám a jiným breberkám gyn. původu. Bylo pár chvil, kdy bylo vše víceméně ok, ale naprosto v pořádku to nebylo od té doby nikdy. Byla jsem na cystoskopii, kde nic nenašli, různé stěry ze všech možných koutů mého těla a vždy buď kvasinky, nebo jiné… pokaždé nasadí lékař nějaké léky, měla jsem snad vše, jak orálně, tak zaváděcí. Probiotika jsem brala různá. Vitamíny na močové cesty i gynekologické potíže. Nic. Již mám partnera dlouho nového, ale stále problémy trvají. Po sexu vždy furolin na noc a cca 1× za 2 měsíce nějaké léky na zánět gynekologický. Hygiena tady úplně roli nehraje ani u mě, ani u partnera. Zaznamenala jsem také, že močení při malém obsahu močáku pálí jak čert i po močení, ne pouze během něj. Čím víc se mi chce čůrat, tím méně to následně bolí a pálí. Aktuálně jsem těhotná v 6. měsíci, tak nějak se modlím, aby to po porodu přešlo, ale čím dál víc pochybuju… prosím nemáte někdo zkušenost? Jsem mladá a již cca 4 roky mi to ničí život…
@Original9062 nenabídli ti autovakcínu? Já jsem měla gyn. problémy cca 10let. Pak mě doktor udělal stěry a z nich se nějak kultivovala autovakcína, kterou jsem pak dlouhé měsíce kapala na lžičku + jsem vysadila antikoncepci. A od té doby mám klid už přes 10 let. Tak se zkus na to zeptat.
Jak jsem cetla prvni cast, tak jsem si rikala ze te asi nepotesi, ze mi to vyresil porod. A ty uz jses tehotna!
drzim palce at se to taky vyresi takhle ![]()