Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, mam to stejně, jen by mě to nebavilo dělat 2 hodiny v kuse. Stačí 10 minut.
A pak zase za chvíli znova. To je lepší než tyhle dlouhý nudný soulože.
@Ladič Piján píše:Jkao opravdu, ze by jsi vydrzel soulozit 2 hodiny v kuse, kdyby jsi chtel? A pravidelne? Byl tu v pondeli a pak hned zas ve stredu a mezitim neustale onanuje. To je vazne jako mozny? Jako vazne je mozny, ze nelze?
Ano, mam to stejně, jen by mě to nebavilo dělat 2 hodiny v kuse. Stačí 10 minut.A pak zase za chvíli znova. To je lepší než tyhle dlouhý nudný soulože.
@Anonymní píše:
Jkao opravdu, ze by jsi vydrzel soulozit 2 hodiny v kuse, kdyby jsi chtel? A pravidelne? Byl tu v pondeli a pak hned zas ve stredu a mezitim neustale onanuje. To je vazne jako mozny? Jako vazne je mozny, ze nelze?
Vsude na internetu pisi, ze to proste mozny neni
A kolik mu je? Vydrž záleží i celkem na věku bych řekla. ![]()
@Anonymní píše:
Jkao opravdu, ze by jsi vydrzel soulozit 2 hodiny v kuse, kdyby jsi chtel? A pravidelne? Byl tu v pondeli a pak hned zas ve stredu a mezitim neustale onanuje. To je vazne jako mozny? Jako vazne je mozny, ze nelze?
Nejhezčí na sexu je orgasmus, takže proč bych to natahoval? Čím dřív se udělám, tím dřív budu moc zase. Nejsem blázen. Ani jsem to nezkoušel.
@Mochomurka83 píše:
A kolik mu je? Vydrž záleží i celkem na věku bych řekla.
41
@Anonymní píše:
Hele tohle je takový místní de. bílek, který nesnáší ženský má asi milion mindráků a sem chodí psát naprostý koniny a navíc ještě hrozně kecá.
Mrkni vedle do diskuze „Požadavky na ženy“…
On ho vždycky někdo udá admini ho bloknou a on si strašně nenápadně založí další profil…je to prostě LADIN ![]()
@Anonymní píše:
píše: Více
To mi je méně, ale nebere on koks?
@prokr píše:
Hele tohle je takový místní de. bílek, který nesnáší ženský má asi milion mindráků a sem chodí psát naprostý koniny a navíc ještě hrozně kecá.
On ho vždycky někdo udá admini ho bloknou a on si strašně nenápadně založí další profil…je to prostě LADIN
@prokr píše:
On ho vždycky někdo udá admini ho bloknou a on si strašně nenápadně založí další profil…je to prostě LADIN
A jéje, zase mě pronásleduje další hysterka ![]()
Já mam ženy rád, ale nesmí mi chtít velet…
![]()
Hele, že ty po mně jedeš? Ale já na tyhle hádavé ženy moc nejsem
![]()
@Ladič Piján píše:
A jéje, zase mě pronásleduje další hysterka![]()
Já mam ženy rád, ale nesmí mi chtít velet…
Hele, že ty po mně jedeš? Ale já na tyhle hádavé ženy moc nejsem![]()
![]()
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym, ale nemuzu verejne. Mam tyden chlapa na sex. Poprve sex trval 2 hodiny, nekecam 2 hodiny plne erekce.Podruhy 2 hodiny, pak jsem musela vyridit nejakou praci na pocitaci, takze hodina prestavka a pak zvladnul pokracovat dalsi hodinu nez se udelal.
Je to vubec mozny a nebo proste bere viagru?
Jsem se ho zeptala, s tim, ze to je jeho vec, ze ni to nevadi, m ale ze mam strach, aby za tim nebyly nejake tvrde drogy nebo nejaka nemoc nebo jiny problem.
Pry nic nebere a ma to takhle porad.Jeste dodam, ze ve dnech, kdy je sam, neustale onanuje, je schopny i trikrat denne.
Zazil jste nekdo neco takoveho? Je to vubec mozny?
Možné to je, manzel když chce tak vydrží také tak dlouho. A za mě super, když to chlap zvládne pomalu i rychle ![]()
@Anonymní píše:…nemáš doma mého ex
Omlouvam se za anonym, ale nemuzu verejne. Mam tyden chlapa na sex. Poprve sex trval 2 hodiny, nekecam 2 hodiny plne erekce.Podruhy 2 hodiny, pak jsem musela vyridit nejakou praci na pocitaci, takze hodina prestavka a pak zvladnul pokracovat dalsi hodinu nez se udelal.
Jsem se ho zeptala, s tim, ze to je jeho vec, ze ni to nevadi, m ale ze mam strach, aby za tim nebyly nejake tvrde drogy nebo nejaka nemoc nebo jiny problem.
Pry nic nebere a ma to takhle porad.Jeste dodam, ze ve dnech, kdy je sam, neustale onanuje, je schopny i trikrat denne.
Každopádně opruz, mě baví kvalitní rychlovky
takže mě by tím štval.
Jo, jde to. Znám taky jednoho takového, je to o tréninku…s ním je to taky na dlouho a pak ještě x krát honí, každý den třeba, aspoň tak mi to říkal. A vím na 100%, že nic nebere. Buď za něj ráda, daleko lepší, než desetiminutovka.
Omlouvam se za anonym, ale nemuzu verejne. Mam tyden chlapa na sex. Poprve sex trval 2 hodiny, nekecam 2 hodiny plne erekce.
Podruhy 2 hodiny, pak jsem musela vyridit nejakou praci na pocitaci, takze hodina prestavka a pak zvladnul pokracovat dalsi hodinu nez se udelal.
Pry nic nebere a ma to takhle porad.
Jeste dodam, ze ve dnech, kdy je sam, neustale onanuje, je schopny i trikrat denne.