Dlouhotrvajici erekce

Anonymní
12.8.22 15:10

dlouhotrvajici erekce

Omlouvam se za anonym, ale nemuzu verejne. Mam tyden chlapa na sex. Poprve sex trval 2 hodiny, nekecam 2 hodiny plne erekce.

Podruhy 2 hodiny, pak jsem musela vyridit nejakou praci na pocitaci, takze hodina prestavka a pak zvladnul pokracovat dalsi hodinu nez se udelal.

Je to vubec mozny a nebo proste bere viagru?

Jsem se ho zeptala, s tim, ze to je jeho vec, ze ni to nevadi, m ale ze mam strach, aby za tim nebyly nejake tvrde drogy nebo nejaka nemoc nebo jiny problem.
Pry nic nebere a ma to takhle porad.

Jeste dodam, ze ve dnech, kdy je sam, neustale onanuje, je schopny i trikrat denne.

Zazil jste nekdo neco takoveho? Je to vubec mozny?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ladič Piján
12.8.22 15:14

Ano, mam to stejně, jen by mě to nebavilo dělat 2 hodiny v kuse. Stačí 10 minut.

A pak zase za chvíli znova. To je lepší než tyhle dlouhý nudný soulože.

• Citovat
  • Upravit
2505
12.8.22 15:16

… a ještě delfíni to takhle mají :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 15:18
@Ladič Piján píše:
Ano, mam to stejně, jen by mě to nebavilo dělat 2 hodiny v kuse. Stačí 10 minut.A pak zase za chvíli znova. To je lepší než tyhle dlouhý nudný soulože.
Jkao opravdu, ze by jsi vydrzel soulozit 2 hodiny v kuse, kdyby jsi chtel? A pravidelne? Byl tu v pondeli a pak hned zas ve stredu a mezitim neustale onanuje. To je vazne jako mozny? Jako vazne je mozny, ze nelze?
Vsude na internetu pisi, ze to proste mozny neni :think:
  • Citovat
  • Upravit
4545
12.8.22 15:24
@Anonymní píše:
Jkao opravdu, ze by jsi vydrzel soulozit 2 hodiny v kuse, kdyby jsi chtel? A pravidelne? Byl tu v pondeli a pak hned zas ve stredu a mezitim neustale onanuje. To je vazne jako mozny? Jako vazne je mozny, ze nelze?
Vsude na internetu pisi, ze to proste mozny neni :think:

A kolik mu je? Vydrž záleží i celkem na věku bych řekla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladič Piján
12.8.22 15:27
@Anonymní píše:

Nejhezčí na sexu je orgasmus, takže proč bych to natahoval? Čím dřív se udělám, tím dřív budu moc zase. Nejsem blázen. Ani jsem to nezkoušel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.22 15:30
@Mochomurka83 píše:
A kolik mu je? Vydrž záleží i celkem na věku bych řekla. :think:

41

• Citovat
  • Upravit
5592
12.8.22 15:32
@Anonymní píše:

Hele tohle je takový místní de. bílek, který nesnáší ženský má asi milion mindráků a sem chodí psát naprostý koniny a navíc ještě hrozně kecá.
Mrkni vedle do diskuze „Požadavky na ženy“…
On ho vždycky někdo udá admini ho bloknou a on si strašně nenápadně založí další profil…je to prostě LADIN :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladič Piján
12.8.22 15:33
@Anonymní píše:
píše: Více

To mi je méně, ale nebere on koks?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.22 15:33
@prokr píše:
Hele tohle je takový místní de. bílek, který nesnáší ženský má asi milion mindráků a sem chodí psát naprostý koniny a navíc ještě hrozně kecá.
On ho vždycky někdo udá admini ho bloknou a on si strašně nenápadně založí další profil…je to prostě LADIN :kytka:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Ladič Piján
12.8.22 15:34
@prokr píše:
On ho vždycky někdo udá admini ho bloknou a on si strašně nenápadně založí další profil…je to prostě LADIN :kytka:

A jéje, zase mě pronásleduje další hysterka 8o

Já mam ženy rád, ale nesmí mi chtít velet… :roll:  :jazyk:

Hele, že ty po mně jedeš? Ale já na tyhle hádavé ženy moc nejsem :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5592
12.8.22 15:39
:
@Ladič Piján píše:
A jéje, zase mě pronásleduje další hysterka 8o

Já mam ženy rád, ale nesmí mi chtít velet… :roll:  :jazyk:

Hele, že ty po mně jedeš? Ale já na tyhle hádavé ženy moc nejsem :cert: :mavam:
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 15:43
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym, ale nemuzu verejne. Mam tyden chlapa na sex. Poprve sex trval 2 hodiny, nekecam 2 hodiny plne erekce.

Podruhy 2 hodiny, pak jsem musela vyridit nejakou praci na pocitaci, takze hodina prestavka a pak zvladnul pokracovat dalsi hodinu nez se udelal.

Jsem se ho zeptala, s tim, ze to je jeho vec, ze ni to nevadi, m ale ze mam strach, aby za tim nebyly nejake tvrde drogy nebo nejaka nemoc nebo jiny problem.

Jeste dodam, ze ve dnech, kdy je sam, neustale onanuje, je schopny i trikrat denne.

Možné to je, manzel když chce tak vydrží také tak dlouho. A za mě super, když to chlap zvládne pomalu i rychle :)

• Citovat
  • Upravit
5837
12.8.22 16:18
@Anonymní píše:

…nemáš doma mého ex :lol: :lol: :lol: ten žere zakázané steroidy a testostreon…no a nevím kam s tím a co s tím :lol: proto je to ex

Každopádně opruz, mě baví kvalitní rychlovky :nevim: 8) takže mě by tím štval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.8.22 16:22

Jo, jde to. Znám taky jednoho takového, je to o tréninku…s ním je to taky na dlouho a pak ještě x krát honí, každý den třeba, aspoň tak mi to říkal. A vím na 100%, že nic nebere. Buď za něj ráda, daleko lepší, než desetiminutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí