Manžel a má sestra

Anonymní
12.8.22 14:53

Manžel a má sestra

Dobry den, chci znát názor z jiné strany..
Jsme manžele a mou sestru zná manžel asi 15 let. Jezdili jsme často na společné výlety. Teď par dni cca ( 4 dny ), marodim.
Jezdi spolu na výlety, do okolních měst.
Sestra přítele má, ale raději tráví čas s manželem.
Prosím o upřímný názor na věc.
Díky
Prosím o zachování anonymity ( citlivé téma ) jinak smazat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4177
12.8.22 14:55

A to se rozjezdili až teď, nebo výletovali už třeba před 5-ti lety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
12.8.22 14:56

Podle me spoustu chlapu touzi mit sex s dvema zenami najednou, a kdyz by to byly sestry, tak by to bylo pro ne jeste rajcovnejsi.
Takze si myslim, ze ve vasem pripade pro to jsou optimalni podminky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.22 14:58

@Rosebery teď včera byli na atrakci, dnes jeli zas někam jinam. Domlouvaji se v podstatě už 3 dny co budou další den dělat. Manžel jede nakoupit, prijede už s ni. Píše mu ať pro ni prijede na benzinu, když je v blízkosti.. jen tak co jsem zahledla. Před tím to bylo jen ve třech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.22 14:59
@cernaselma píše:
Podle me spoustu chlapu touzi mit sex s dvema zenami najednou, a kdyz by to byly sestry, tak by to bylo pro ne jeste rajcovnejsi.
Takze si myslim, ze ve vasem pripade pro to jsou optimalni podminky.

8o 8o 8o tak to je absolutně šílené

• Citovat
  • Upravit
15129
12.8.22 15:00
@Anonymní píše:
@Rosebery teď včera byli na atrakci, dnes jeli zas někam jinam. Domlouvaji se v podstatě už 3 dny co budou další den dělat. Manžel jede nakoupit, prijede už s ni. Píše mu ať pro ni prijede na benzinu, když je v blízkosti.. jen tak co jsem zahledla. Před tím to bylo jen ve třech.
Je to tvoje sestra, neumíš jí říct, že si to nepřeješ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4177
12.8.22 15:01

No, zvláštní to je, uvidíš, až budeš zdravá, jestli to bude pokračovat nebo se to vrátí do normálu.
Teď těžko říct. Po pár dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12

Tak pokud jezdí všichni společně tzn. Její přítel, sestra a tvůj manžel s dětma? (Jestli máte nebo ne :nevim: ) Tak asi dobrý ne? Pokud jste to tak praktikovali doposud a teď ti to vadí, tak špatný, ale jestli to je záhy, ještě ke všemu kdyby jezdí samy…

Jeslti je, tak bych ségře napsala jestli není debi*lní a ať se jde schladit. Že manžel má doma ženu.

• Citovat
  • Upravit
2631

Ahoj, já se švagrem jezdím občas na kešky, do kina, do bazénu, když je manžel pryč, lepší než sedět sama doma, beru ho jako bráchu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 15:03
@boball píše:
Je to tvoje sestra, neumíš jí říct, že si to nepřeješ?

Nečekala jsem to a spis mě štve, ze manžel chce hodně a ona očividně taky.
Ze bych jim vůbec měla něco rikat.
Docela mi pripadne, ze manžel je dost nastvanej, když mu řeknu ať to nedelam. Stejně jde..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.22 15:04
@Nelel12 píše:
Tak pokud jezdí všichni společně tzn. Její přítel, sestra a tvůj manžel s dětma? (Jestli máte nebo ne :nevim: ) Tak asi dobrý ne? Pokud jste to tak praktikovali doposud a teď ti to vadí, tak špatný, ale jestli to je záhy, ještě ke všemu kdyby jezdí samy…Jeslti je, tak bych ségře napsala jestli není debi*lní a ať se jde schladit. Že manžel má doma ženu.

Jezdí úplně samy, ona má přítele.. ale toho s sebou nebere.

• Citovat
  • Upravit
21311
12.8.22 15:05

Řešila bych přímo se sestrou, není snad pitomá, aby neviděla, kam to spěje. Ať počkají s výlety na tebe nebo ať jezdí ona se svým partnerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 15:08
@Tichošlápek píše: Řešila bych přímo se sestrou, není snad pitomá, aby neviděla, kam to spěje. Ať počkají s výlety na tebe nebo ať jezdí ona se svým partnerem

Je mi z toho fakt divne, k tomu nemocná. Takže nervy na dranc, myslím ze to prave ona musí vědět.. ale lubi se ji to. Takže to zamluvi- ( oba ) a udělaj ze me hysterku :roll:

• Citovat
  • Upravit
LP4
1367
12.8.22 15:13

Jako fakt? :D bych jim to zatrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
12.8.22 15:14

:lol: kdyby moje sestra bydlela v okolí, každý by pochopil v době mé nemoci výlet mého muže + Děti a její osoby + Děti! prostě jsme léta letoucí rodina…

ALE pokud jezdí spolu sami dva a plánují si už tři dny dopředu kam pojedou, tak se miláček trochu spletl, ke které sestře patří, ne??
Já teda absolutně nejsem žárlivý typ a dost u mne touto vlastností ztrácejí lidé body, ale tu bych zbystřila..
Jak je ta slovenská písnička : Ty a a tvoja sestra - kvoli sestre dýcham, kvoli tebe žijem…
myslím, že byste nebyli první ani poslední, kde se tyhle vztahy zvrtly,
stejně jako mezi nevěstama a tchánem, to se taky občas stane..
případně žena a její švagr, že..

Ne nadarmo se říká, CO JE V DOMĚ, NENÍ PRO MNE… a tím je myšlena i rodina..
asi bych si s mužem a ségrou promluvila…

PS : co ségřin přítel??? ten musí být taky mega nadšený z tak vřelých rodinnných vztahů… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí