Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě tohle může být hra ze strany sestry. Je dost možný, že on to opravdu vnímá jako nic, ale ona má postranní úmysly.
V téhle fázi bych už udělala jedinou věc. Zabalila bych jeho věci a odvezla sestře přede dveře. Zda by to něčemu pomohlo - nevím ![]()
Ale když jsem pro ně už teď hysterka a psychopat, tak ať je po jejich.
Příspěvek upraven 13.08.22 v 08:47
@marin píše:
A co se tím vyřeší? Budou se scházet tajně. S tím neudělá nic ani rodina, maximálně odříznou její sestru, ale lásku manžela si nevynutí.
Tak když se budou scházet tajnè dál, aspoň budu mít o důvod víc z toho panoptika vycouvat. Blbce bych ze sebe dělat nenechala.
@Kelliee píše:
V téhle fázi bych už udělala jedinou věc. Zbalila bych jeho věci a odvezla sestře přede dveře. Zda by to něčemu pomohlo - nevím
Ale když jsem pro ně už teď hysterka a psychopat, tak ať je po jejich.
A se špinavým prádlem. Ať si ho užije na 100%
@Ronnie123 píše:
Podle mě tohle může být hra ze strany sestry. Je dost možný, že on to opravdu vnímá jako nic, ale ona má postranní úmysly.
Nesmysl, žádný chlap si nedělá doma zle, jen pro nějaké výlety.
@Anonymní píše:
Jo to vadi taky nejvic, ale je mi to k h****.. jsme se sestrami o 10 let, tudíž asi Jsem stařena. Jak mě jednou v jeho legraci nazval.. je mi 31 a sestrám 21.
Zato on je ve 30 mladík v rozpuku. To je ale de. bilek.
@Russet píše:
A se špinavým prádlem. Ať si ho užije na 100%
Holka nejspíš bydlí ještě u maminky ![]()
@Russet píše:
Zato on je ve 30 mladík v rozpuku. To je ale de. bilek.
Jemu je 35
Holky připomeňte mi, něco podobného tu už kdysi bylo ne? Dost často se to tu vzpomínalo
… špatné vztahy v rodině… Nebo tak nějak… Manželé nemohli mít děti, manžel se spustil se švagrovou a ta otěhotněla…
@boball píše:
Holka nejspíš bydlí ještě u maminky
Bydlí se svým přítelem na baráku, kde moc casu netráví.
@Anonymní píše:
Jemu je píše: Více
Tak to děvčici supluje fogyho…hm, chápu, že pro ni je to jiný svět…
@boball píše:
Holka nejspíš bydlí ještě u maminky
Tím líp. Ať mu podstrojují, grácie. Když jim to nepřijde divné.
Příspěvek upraven 13.08.22 v 08:56
@Anonymní píše:
Bydlí se svým přítelem na baráku, kde moc casu netráví.
A tam co bydlíte vy, je čí? Pokud tvoje a nemáte děti, nikde se o nich nezminuješ, tak bych to asi v tvém případě zabalila.
@boball píše:
A tam co bydlíte vy, je čí? Pokud tvoje a nemáte děti, nikde se o nich nezminuješ, tak bych to asi v tvém případě zabalila.
Naše, děti nemáme. Dlouho nechtěl ( prý nebyl připraven ), teď chce i nechce.. proste je mu to asi jedno. Spis si chce užívat myslím.
Jo to vadi taky nejvic, ale je mi to k h****.. jsme se sestrami o 10 let, tudíž asi Jsem stařena. Jak mě jednou v jeho legraci nazval.. je mi 31 a sestrám 21.