Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mam prbelm s tim, z mam dlouhy cyklus. Snazime se o druhe mimi BT nemerim jen sleduji cipek. des jsem 34 DC zkousela jsem test a nic pritom jsem az do dnesniho rana mela cipek tvrdy a hodne dole. (jako u prvniho tehu). Ale test nic jen jedna carka. Dnes cipek „zalezl“ nahoru. Ale to i pred 2 dny a zase sestoupil nevim co to znamena. Myslite z kdyz mam MS dostat az ve stredu ze je na test brzy?? byl to mamatest s citlivosti 10.
Uz jsem zoufala nevim co s tim dlouhym cyklem to mame mene moznosti na poceti ![]()
Ahojky,
u cipku je to pokazdy tezky, i u me docela casto cestuje a pokazde se chova jinak.
Na test pred ms u tebe muze a nemusi byt brzy. Muzes byt jedna z tech vyjimek, kdy se ti // ukazi treba az po 14 dnech spozdeni ms…ale taky nemusis a proste nejsi tehotna.
Cyklus 35 dni je jeste v norme. Jestli chces zkus zacit pit kontryhelovy caj. Je na upravu cyklu. A nebo si zkus zajit k doktorovi jestli by ti na to nedal nejake leky.
@Lenca88 k čípku ti neřeknu nic, to jsem nikdy nesledovala, ale takhle dlouhý cyklus mám taky a nikdy to nebyl problém, jen prostě ovulace probíhala kolem 17. dne
Okolo čípku taky neporadím ale já měla cykly dlouhý 40 dní, zadařilo se druhý cyklus, ovulace byla taky mnohem déle než je normálně ![]()
Tak cyklus nemusí být učebnicový 28 dní. Jestli je jinak všecko v pořádku, ovuluješ.. jestli si nejsi jistá, zajdi k doktorovi, podívá se.
@Lenca88 Já mám cykly 44dní
Měřím bazální teplotu (abych poznala ovulaci) a čípek sleduji jen tak někdy
Protože si mrcha dělá, co chce ![]()
Pokud máš ovulaci, tak si myslim, že není problém¨, že máš delší cykly. Je to u každé z nás jiné.
Moje cykly cca 33 - 38 dní
Nikdy problém s otěhotněním, vždy na první šup. Ovulaci mívám 14 den, takže pak jsem testovala týden před očekávanou ms a už byly //
![]()