Dlouhý cyklus 35 dní

58
28.1.13 15:35

Dlouhý cyklus 35 dní

Ahoj holky,
mam prbelm s tim, z mam dlouhy cyklus. Snazime se o druhe mimi BT nemerim jen sleduji cipek. des jsem 34 DC zkousela jsem test a nic pritom jsem az do dnesniho rana mela cipek tvrdy a hodne dole. (jako u prvniho tehu). Ale test nic jen jedna carka. Dnes cipek „zalezl“ nahoru. Ale to i pred 2 dny a zase sestoupil nevim co to znamena. Myslite z kdyz mam MS dostat az ve stredu ze je na test brzy?? byl to mamatest s citlivosti 10.
Uz jsem zoufala nevim co s tim dlouhym cyklem to mame mene moznosti na poceti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
28.1.13 15:43

Ahojky,
u cipku je to pokazdy tezky, i u me docela casto cestuje a pokazde se chova jinak.
Na test pred ms u tebe muze a nemusi byt brzy. Muzes byt jedna z tech vyjimek, kdy se ti // ukazi treba az po 14 dnech spozdeni ms…ale taky nemusis a proste nejsi tehotna.
Cyklus 35 dni je jeste v norme. Jestli chces zkus zacit pit kontryhelovy caj. Je na upravu cyklu. A nebo si zkus zajit k doktorovi jestli by ti na to nedal nejake leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.1.13 15:44

@Lenca88 k čípku ti neřeknu nic, to jsem nikdy nesledovala, ale takhle dlouhý cyklus mám taky a nikdy to nebyl problém, jen prostě ovulace probíhala kolem 17. dne

• Citovat
  • Upravit
7899
28.1.13 16:01

Okolo čípku taky neporadím ale já měla cykly dlouhý 40 dní, zadařilo se druhý cyklus, ovulace byla taky mnohem déle než je normálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.1.13 16:03

Tak cyklus nemusí být učebnicový 28 dní. Jestli je jinak všecko v pořádku, ovuluješ.. jestli si nejsi jistá, zajdi k doktorovi, podívá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.1.13 16:50

@Lenca88 Já mám cykly 44dní :P Měřím bazální teplotu (abych poznala ovulaci) a čípek sleduji jen tak někdy :D Protože si mrcha dělá, co chce :mrgreen:
Pokud máš ovulaci, tak si myslim, že není problém¨, že máš delší cykly. Je to u každé z nás jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
28.1.13 16:52

Moje cykly cca 33 - 38 dní :roll: :roll: :roll: :roll: Nikdy problém s otěhotněním, vždy na první šup. Ovulaci mívám 14 den, takže pak jsem testovala týden před očekávanou ms a už byly // :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí