Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj!
Mohla bych se zeptat zda tu někdo nemá zkušenosti s druhou menstruací po nevydařeném IVF?
Ta po transferu přišla ihned po vysazení Utrogestanu. Klasicky bez problémů i časově.
Nyní mám dostat další. Již včera a stále nic. Chtěla bych tedy jen vědět zda se po IVF MS rozhodí. Před IVF jsem jí měla pravidelnou. Po 28 dnech nebo dříve.
Jo, po nevydařeném pokusu ta druhá dorazila za 40 dní (normálně mám cyklus 21-23), prostě tělo začalo sávkovat, těhotná jsem nebyla
Pak už se to docela rychle srovnalo, ale ten první cyklus byl dost šílený.
Tak ted nevím zda si mě potěšila nebo ne. Já už řešila co se děje a už sem zase viděla všechny příznaky. No uvidím. Nějak to dopadne. Alespon sem se utvrdila v tom že to souvisí se všemi práškami a injekcemi. Tak snad brzy přijde a vše bude v pohodě. V březnu bych měla jít na další pokus. Doufám tedy, že bude možný.
@Fantazie ahoj muzu se zeptat, jak to tedy dopadlo a zda ket v breznu vysel?;)
@Vrk píšFantazie":https://www.emimino.cz/…il/fantazie/ ahoj muzu se zeptat, jak to tedy dopadlo a zda ket v breznu vysel?;)
Ahoj! Tak nakonec se umělé nekonalo vůbec
Mělo jít o 2.IVF. Chvíli po napsání posledního mého komentu sem to nevydržela a udělala si test. A byly tam
a nyní jsem už na MD a termín mám 6.10
Takže nakonec vyhrála příroda ![]()
@Fantazie jee, tak to je skvely happy end. Ja jsem po 1 ivf be et…ted cekam uz druhy cyklus na ket(minule mi nenarostla dost sliznice) a ted uz podezrele dost spinim 3den a furt ne a ne se rozjet, ale nejradsi bych na tom byla jako ty!!!;) drzim pesti tobe i prckovi
To máš hezky 4 mrazacky. Já tenkrát neměla nic navíc. Jen ten 1. který se nechytil. Držím palecky. Každý jednou to svoje štěstí dohoni. Nejvíc když to nejméně čeká. Přeji i pevné nervy.