MS po nevydařeném IVF

426
28.1.13 09:21

MS po nevydařeném IVF

Ahoj!
Mohla bych se zeptat zda tu někdo nemá zkušenosti s druhou menstruací po nevydařeném IVF?
Ta po transferu přišla ihned po vysazení Utrogestanu. Klasicky bez problémů i časově.
Nyní mám dostat další. Již včera a stále nic. Chtěla bych tedy jen vědět zda se po IVF MS rozhodí. Před IVF jsem jí měla pravidelnou. Po 28 dnech nebo dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69032
28.1.13 09:24

Jo, po nevydařeném pokusu ta druhá dorazila za 40 dní (normálně mám cyklus 21-23), prostě tělo začalo sávkovat, těhotná jsem nebyla :? Pak už se to docela rychle srovnalo, ale ten první cyklus byl dost šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.1.13 09:33

Tak ted nevím zda si mě potěšila nebo ne. Já už řešila co se děje a už sem zase viděla všechny příznaky. No uvidím. Nějak to dopadne. Alespon sem se utvrdila v tom že to souvisí se všemi práškami a injekcemi. Tak snad brzy přijde a vše bude v pohodě. V březnu bych měla jít na další pokus. Doufám tedy, že bude možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.9.13 19:25

@Fantazie ahoj muzu se zeptat, jak to tedy dopadlo a zda ket v breznu vysel?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
3.9.13 21:49
@Vrk píšFantazie":https://www.emimino.cz/…il/fantazie/ ahoj muzu se zeptat, jak to tedy dopadlo a zda ket v breznu vysel?;)

Ahoj! Tak nakonec se umělé nekonalo vůbec :-) Mělo jít o 2.IVF. Chvíli po napsání posledního mého komentu sem to nevydržela a udělala si test. A byly tam :-) :-) a nyní jsem už na MD a termín mám 6.10 :-) Takže nakonec vyhrála příroda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
3.9.13 21:52

VRK držím palečky at ti to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.9.13 22:02

@Fantazie jee, tak to je skvely happy end. Ja jsem po 1 ivf be et…ted cekam uz druhy cyklus na ket(minule mi nenarostla dost sliznice) a ted uz podezrele dost spinim 3den a furt ne a ne se rozjet, ale nejradsi bych na tom byla jako ty!!!;) drzim pesti tobe i prckovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
3.9.13 22:36

To máš hezky 4 mrazacky. Já tenkrát neměla nic navíc. Jen ten 1. který se nechytil. Držím palecky. Každý jednou to svoje štěstí dohoni. Nejvíc když to nejméně čeká. Přeji i pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.9.13 22:52

Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...