Dluh u T-mobile

Anonymní
10.6.14 21:48

Dluh u T-mobile

Dobrý večer všem.
Předem se omlouvám za anonym, ale nerada bych, aby o tomto věděl někdo další. Děkuji.
V mladické nerozvážnosti jsem v květnu 2007 podepsala paušál u T-mobilu ( dealer mě odchytl někde na ulici ). Nějakou dobu jsem platila, ovšem pak nebylo z čeho a já to tzv.„nechala vyhnít“ - chyba jak hrom, ale holt jsem se poučila. V dubnu 2010 byla smlouva ukončena a v roce 2012 mi přišla exekuce na plat, která trvala 5 měsíců - od té doby o T-mobilu ani vidu, ani slechu. Nicméně, dnes jsem objevila ve schránce dopis od ČTÚ, že T-mobilu dlužím další peníze za určité období v roce 2009. Na lince T mi nejsou schopni odpovědět ( napřed u nich bylo uhrazeno 15 faktur, pak jen 5, pak tomu nerozuměla, pak že to nedohledá, atp. ), na prodejně jim nefungoval systém. Byla jsem i na ČTÚ, s člověkem, který to řeší, byla řeč, nechápeme to ani jeden, takže to „odložil na stranu“, ovšem do konce týdne musí rozhodnou - chca nechca. Bohužel v ruce nemám tehdejší exekuční výměr. Otázka je - je možné, že T hodil jen na určitou čásku exekuci a ostatní nechal na jinou dobu? Máte někdo podobnou zkušenost a jak jste ji řešili? V nejhorším případě jaká je u tohoto promlčecí lhůta?
Předem všem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
308
10.6.14 22:35

Ahoj, sice nemam zkusenost s timto, ale. zrovna. t-mobile to zkousi jak jen to jde. Nam prislo vyuctovani za. 12 dni internetu v tel na cca 23 000… Manzel se neskutecne ohradil… Protoze za prohlizeni seznamu nauctovat tohle… ( jeste ze ho mam a vyzna se v tom jinak bych byla schopna to zacvakat kdyz to reknu „na. rovnu“) a jakme.se to. zaclo resit hned to bylo " omlouvame se, je nam to lito je to nase chyba a pod) znama tak platila poctive splatky za pausal… A najednou ji prislo ze nic nezaplatila a ze ma dluh kolem 30 000… Tak to.taky zacala resit a bylo to to same… " omlouvame se nawe chyba" a.pod. Nicmene dalsi znama.co ma t-mobile zaplatila. Co ji prislo, a kdyz to pak resila. zpetne ze je to nesmysl nikdo nic neuznal. Drzim palce aby to vse dobre dopadlo. My uz si na ne. davame. pozor vse ukladame a poradne. kontrolujeme. Drzim palce at.to dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 22:41

@Zdeňka92 Moc děkuji za zkušenosti. Zítra musím znovu na pobočku, nechám si vyjet všechny faktury, kdy byly uhrazeny, jak a kým. Následně tedy faktury, které údajně nejsou uhrazeny. V mezičase se pokusím spojit s exekutorem, aby mi poslal kopii rozhodnutí. Moje chyba je, že spoustu papírů jsem poztrácela při stěhování a výpisy z banky mám zpětně jen 24 měsíců. Další věc je ta, že upomínky mi přišly prý na trvalé bydliště - v té době tam byli jen naši a dost pochybuji, že by se máma neozvala, kdyby tam něco takového přišlo. Nerozumím jejich jednání. K dobru je jim jen to, že na pobočce dnes byla moc ochotná a milá slečna, která se mi snažila pomoci všemi prostředky, žel je má ale omezené.

• Citovat
  • Upravit
308
10.6.14 22:52

No rozhodne drzim palce aby to dobre dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 14:21

@Zdeňka92 Dopadne to asi bledě. Nejsou schopni mi sdělit relevantní informace. Mají v tom ještě větší bordel, než mám já v papírech.
Je zajímavé, že mi přišel dopis od určitého exekutora, ale oni to předávali úplně jiné společnosti a mám se spojit s tou. Jako to je co? To si mě přeprodávali jak ( nebudu raději říkat, co ). :cert:

• Citovat
  • Upravit
308
11.6.14 16:17

Tak to je silene. No rozhodne budu drzet palce aby to dobre dopadlo. (: tak to je tedy zajimave jak se k tomu dostal ten druhej fo vam to poslal kdyz to ma na starost nekdo jinej… Je to hruza… Snad se vam to podari co nejdrive vyresit… A aby to dobre dopadlo. :) ja.vim ze mamka.ta taky chodila tak dlouho dokud ji to nekdo nenasel hruza. Tak jedine se domluvt s tim exekutorem ze.teda nevite. co ajak ze vam bylo receno ze to bylo predano nekomu jinemu. Je to hruuuza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.12.17 16:58
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.12.17 16:58
8o 8o