Dluhy a půjčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prostě Vodnář
30.6.23 23:17

V mnohých případech je hospitalizace plánovaná dopředu. Dokonce i na té psychiatrii. Není to nic neobvyklého.

@admaa píše:
Ti tleskáčci jsou ironické. Protoze mi prijde docela zvlastni, ze si nekdo mysli, ze si “planuji” hospitalizaci. :?
  • Citovat
  • Upravit
14
30.6.23 23:23

@Prostě Vodnář Hospitalizaci jsem nikdy neměla v plánu, už pět let bojuju se vším sama. Ale momentálně se na mně podepsalo úplně vše. Takže ta hospitalizace, kterou mi doktorka navrhla, není k zahození. Proto jsem se tady zeptala, jak by to bylo s placením apod.
V pondělí si to obvolám a poptám se. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
30.6.23 23:38

Případně vzít půjčku na splácení těch půjček a nastavit jí pořádně parametry, což je svým způsobem ona konsolidace půjček „po svém“. Zní to jako dluhová past, ale když se to udělá pořádně, může to být cesta ven. Každopádně největší chybou bylo opomenout pravidlo finanční rezervy.

@admaa píše:
@Prostě Vodnář Hospitalizaci jsem nikdy neměla v plánu, už pět let bojuju se vším sama. Ale momentálně se na mně podepsalo úplně vše. Takže ta hospitalizace, kterou mi doktorka navrhla, není k zahození. Proto jsem se tady zeptala, jak by to bylo s placením apod.
V pondělí si to obvolám a poptám se. :?
  • Citovat
  • Upravit
5926
30.6.23 23:54
@admaa píše:
Ne, takhle si hospitalizaci neplánuji.
Ale dostala jsem od obvodní doporučení na hospotalizaci v Psychiatricke lecebne. :potlesk: :potlesk:

Pokud by tomu tak nebylo, tak nebudeš se v jiné diskuzí ptát co by se stalo kdyby jsi zblajzla 1 nebo 2 platíčka léků. Ale jo, ty tu hospitalizaci na psychiatrii rozhodně potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.6.23 23:59
@mamule42 píše:
Pokud by tomu tak nebylo, tak nebudeš se v jiné diskuzí ptát co by se stalo kdyby jsi zblajzla 1 nebo 2 platíčka léků. Ale jo, ty tu hospitalizaci na psychiatrii rozhodně potřebuješ.

Děkuji, bez vás bych to nevěděla.. Ono je jednoduchý soudit, když člověk nezná příběh, viďte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
1.7.23 06:43

@admaa je to jednoduchý. Buď se to dá řešit pojištěním nebo odložením, pokud je to ve smlouvě umožněno. Jelikož té banka poslala k šípku, tak holt bude vymyslet, kde vzít na zaplacení peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.7.23 07:30

Požádej rodinu o dočasnou finanční pomoc, po hospitalizaci co nejdříve nastoupit do zaměstnání. Odstupné si nedostala?

• Citovat
  • Upravit
252
1.7.23 14:08

A co podpora v nezamestnanosti? Nemas narok? Je fajn, ze to neberes na lehkou vahu a snazis se najit reseni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.7.23 17:14

@Jane1010 Dnes jsem hovořila s bankou, tak bychom to měli spolu vyřešit nakonec celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.9.25 12:54

Vrácení karmy od lichvářů

Ahoj/ dobrý den,
Jsem tu nová, ale moje zkušenost, ohledně mé blbosti a následné zadlužení, mě přinutila popřemýšlet a vlastně se i podělit a možná i dodat kuráž.
To, že jsem ještě před dítětem neměla leckdy na nájem a řešila to rychlýma půjčkama, to je na jiný a hodně dlouhý příběh. Ale když jsem si myslela, že má situace je bez východiska, tak jsem našla společnost, která se zabývá vracením peněz z již zaplacených půjček od lichvářů. Vím, že jsem do všeho šla dobrovolně a jen asi i z rozmaru, ale zase když mi před 3mi měsíci bylo nejhůř, tak jsem oslovila společnost a oni mi dokázali vymoci přeplacené peníze zpět a světe div se, teď se mi žije mnohem pohodlněji, protože částka, kterou mi dokázali vymoci se rovná 3měsíčním mateřským a to už je pak jiná jízda. Hned jsem koupila zásoby a něco si uložila k rodičům.
Ale! Proč to vlastně píšu. Někdy to vypadá jako bezvýchodná situace a pak se ukáže cesta, jak z toho ven a na druhou stranu, tak jak lichváři obrali mě, tak je teď můžu zase pumpnout já. Minimálně za zkoušku to stojí. Tak jak mi pomohl jeden známí, který mi o tom řekl, tak bych to ráda šířila já, nenechme se okrádat a platit jim jejich nákladný život. Přeji pěkný den Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel