Dlužná částka bez odpovědi

Anonymní
4.11.22 18:27

Dlužná částka bez odpovědi

Dobrý den,
jdu si pro radu. V Září jsem si kupovala dvě bundy od jedné paní, která u nás ve ve městě měla prodejnu s oblečením, takový přeprodej. No u ní to fungovalo tak, že si vyberete zboží na fb stránce, zašlete peníze a vyzvednete si zboží. Už jsem jednou od ní kupovala a vše bylo v pořádku. S paní jsem si psala, vše domluvila a ona mi zaslala tedy podklady. Peníze jsem ihned odeslala na zaslaný účet, během 5 minut mi od ní přišla zpráva, že se spletla a zaslala mi již neexistující účet, a že by se mi peníze měly vrátit během týdne zpět. No do teď se peníze nevrátily a paní mi stále tvrdí, že zítra dojde do banky a dá vědět, a tak ji píšu o týden později a zase znovu to samé už měsíc dokola a teď od včera neodepisuje i přesto, že je online. Už nevím jak mám postupovat, je to 1800, nevím zda to řešit přes policii nebo jinak a zda to má cenu. Budu ráda za radu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35701
4.11.22 18:33

Kecá. Kdyby účet neexistoval tak už se ti peníze vrátily. Minimálně bych ji tou policií pohrozila. Hlavně si schovavej všechnu komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.11.22 18:49

Kdyz jsem si spletla cislo účtu, penize se mi z neexistujiciho vrátily jeste tentyz den. Keca

• Citovat
  • Upravit
8453
4.11.22 19:01

Ajeeeje, ta peníze poslat nechce :? Nevím, jestli by policie nějak zabrala, ale zkusit to můžeš (nebo alespoň pohrozit).
Hlavně ponaučení pro příště - VŽDY zboží posílat až po obdržení peněz - paní to takhle může zkoušet na více lidí (nejdříve působit důvěryhodně a pak při dalším nákupu nezaplatit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.11.22 19:52

Už bych byla dávno na policii….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat