Brigáda při rodičovské dovolené. - jakou?

Anonymní
3.11.22 20:06

Brigáda při rodičovské dovolené. - jakou?

Ahoj, chci se zeptat jen tak ze zvědavosti jakou brigádu či přivýdělek jste měli/máte při rodičáku? Nemyslim tím prodej čehokoliv z domova ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24995
3.11.22 20:08

Roznos letaku v mistě bydliště. Účetnictví. Rýsování. Vzdálená asistentka. Překládání. Psaní článků. Tvorba webů. Co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.11.22 20:11
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jen tak ze zvědavosti jakou brigádu či přivýdělek jste měli/máte při rodičáku? Nemyslim tím prodej čehokoliv z domova ;)
Já měla úklid…a dobrý…

Příspěvek upraven 03.11.22 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.11.22 20:12

@debra.morgan Tolik?jak to stíháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
3.11.22 20:15
@Annabela11 píše:
@debra.morgan Tolik?jak to stíháš?

nah, to jsou jen typy. Dělala jsem jen ve financích. A roznos volebních lístků. A hlídání vlastně asi taky. A ještě půl roku dokončovala VŠ a psala diplomku :lol: ono se blbě radí konkrétně, protože lidi, kteří nějake znalosti mají se neptají a ti co se ptají, tak často chtějí skládat propisky no. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.11.22 20:19

Sezonne chodim uz od vysoke na zmrzlinovy stanek, nechali si me i na materske. Jinak pokud neumis programovani, ucetnictvi, jazyky na vysoke urovni…tak podle me zbyva uklid a brigady v supermarketech nebo hospodach/kavarnach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.11.22 20:19

@debra.morgan Ono stačí úklid…to je dnes placeno krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
3.11.22 20:21
@Annabela11 píše:
@debra.morgan Ono stačí úklid…to je dnes placeno krásně…

stačí, ale musíš to umět, ja uklizet neumím, teda ne tak, aby mi za to někdo platil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.22 20:37

Díky za tipy. Ptám se pro inspiraci :nevim:
Uklízet umím asi stejně jako @debra.morgan :lol:
Jazyky ovládám, psaní taky a asi by se něco ještě našlo :D
Každopádně jen pro info - momentálně docházím na pár hodin do hotelu na recepci, ale od nového roku budu končit. Zavádějí se noční směny na které chodit nemůžu, protože mám doma půlročního prcka. Tak koukám po něčem jiném.

• Citovat
  • Upravit
14313
3.11.22 20:44

@debra.morgan Tak ono když jde o dobré peníze tak ten úklid jde sám…já to znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
3.11.22 20:46

Sila jsem doma na stroji a taky uklízela schody v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
3.11.22 20:51

Já chodila pomáhat do nemocnice na lůžka, jako sanitářka, ale bylo to v Corona době a bylo zoufale málo lidí :D nechali mě dělat jen víkendy, když byl muž doma s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.11.22 20:53
@P.petru Kolik platí u točení zmrzky?
@Anonymní píše:
Díky za tipy. Ptám se pro inspiraci :nevim:
Uklízet umím asi stejně jako @debra.morgan :lol:
Jazyky ovládám, psaní taky a asi by se něco ještě našlo :D
Každopádně jen pro info - momentálně docházím na pár hodin do hotelu na recepci, ale od nového roku budu končit. Zavádějí se noční směny na které chodit nemůžu, protože mám doma půlročního prcka. Tak koukám po něčem jiném.

Pak ještě třeba žehlení, to dělala kamarádka…takové práce jsou dnes krásně placené

Příspěvek upraven 03.11.22 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9098
3.11.22 21:00

Já měla brigádu ve svém oboru. Nabídli mi pak práci na trvalo. Další výhoda je zářez do životopisu a slušné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.22 21:58

Doučování on-line dětí, které jsem učila před mateřskou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat