DM body a odměny

1612
11.3.11 11:47

DM body a odměny

Ahojky.

Využila jste některá tu nejvyšší odměnu z DM výhod? Myslím tím Tzv. Péči o krásu (či vlasy). Podařilo se mi nasbírat už 1200 bodů a dělám si zálusk na tu kompletní vlasovou proměnu. Dělají ji v Praze nebo v Brně.
Využila jste ji některá? Jaké to bylo? Stojí to za to? Nerada bych body vyplácala jen tak zbůhdarma :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kveti1
11.3.11 13:46

Ahoj, ano ja jsem byla v Praze na Karlove namesti.
Kosmetika super, nehty prumer a vlasy taky. Kadernice neporadila a byla docela neochotna. Jen takovy tak jak to chcete a chcete i barvu?? Kdyz jsem ji rikala, jak bych si to prala, uplne bylo videt neochota, nebo proste nevi..jo a misto darek od Kerastase mi dali sampon od Lorealu, pry od kerastase nemaji zrovna nic na moje vlasy?? :think: Jinak jsme take byla dvakrat v Hair city za tech 300 bodu, a tam uz tedy nejdu. Neochota, neprofesionalni a spina! a nejlevnejsi to taky zrovna neni.. hmm ale celkove tech 5 hodin je tokovej peknej relax a taky asi zalezi na koho narazis..tak hodne stesti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1612
11.3.11 20:12

Teď to bohužel už je jenom na vlasy. Změnili nabídku odměn a je to teď od března jen na kadeřnictví a myslím, že i na nějakou „lehčí“ kosmetiku.

Tak ještě porozmýšlím. Abych ty body nerozcintala  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
12.3.11 00:44

Na tohle téma je tu už starší diskuze ode mě.

Čerpala jsem 2× tu hlavní výhodu za 1500 bodů. Nemůžu si to vynachválit…byla jsem poprvé ještě v Paladiu, podruhé už na Karláku. Kosmetička Martina je úžasná, stejně jako její masáže a dokonalé odblokování krku a šíje.....na kadeřníky jsem měla také štěstí, tu slečnu z Palladia už si nepamatuji, ale na Karláku to byl Martin. Jako většina těchto typů mužů :wink: měl zlaté ruce. Potřebuji teď akutně zas zastřihnout, půjdu rozhodně zase k němu.
Nehty v tom byly auž později, na Karláku jsem byla u thajky…byla jsem na nehtech poprvé v životě…no, bylo to moc příjemné (masáž rukou, peeling), ale tak nějak nic moc mě to nepřekvapilo.
Největší zážitek byla rozhodně ta kosmetika.
Jen škoda, že ty prostory na Karláku už nejsou takové jako původně v tom Palladiu.
Dárek od Kérastase jsem v obojím případě dostala, ještě k tomu i vzorky od kosmetičky.

O tom, že bych čerpala výhodu jen na vlasy vůbec neuvažuji. Je tam doplatek pro Prahu něco kolem 700,–Kč…a vzhledem k tomu, že si vlasy nenechávám ani barvit, ani melírovat - tak těch 700 za to stříhání a foukání za to dám i když půjdu soukromě a fakt nechápu, k čemu by mio ještě byly body :lol: To už se prostě nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
12.3.11 22:44

Jeee díky, že jsi se ozvala. Já už myslela, že to ještě nikdo nevyužil.

Oni to teď od března změnili. Je to pořád bez doplatku, ale už „jen“ za 1200 bodů. Myslím, že je tam jen kosmetika a ten kadeřník. Já tedy ještě popřemýšlím. Kadeřníka bych potřebovala jako sůl :mrgreen: No a kosmetiku nejpsíš taky. Škoda, že jsem propásla ty nehty a tu masáž. To mohlo být super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová