MMB - neumím s tím - pomoc!

Anonymní
9.3.11 20:30

MMb-neumím s tím-pomoc!

Ahoj holky, anonymní proto, aby mě snad admini nesmázli za reklamu na mé inzeráty na Mimibazaru (mám tam stejnej nick)

Jsem si tam zaplatila členství ametyst na 3měsíce, poněvadž jsem se vrhla do třídění věciček a je jich tu takový mraky, že nevim kam s tim. Tak na mimibazar :mrgreen:

Prodávám vše ooopravdu levně, mnohé i značkové, jako nové a tak nechápu, proč to nikdo nekupuje…

Asi dělám něco blbě. Mám fotoalbum, pak mám i tu blikací reklamku „Sleva“, ale furt nikdo nic ani po týdnu.

Fakt nechápu jak to tam chodí.

• Zjistim někde, jestli se na ty moje vystavené věcičky někdo díval?
  • A když budu aktualizovat fotoalbum, jak to udělat, abych nemusela aktualizovat KAŽDOU :zed: fotku?
  • A jak často aktualizovat aby to bylo pro mě dobře?

Moc děkuji za Vaše rady, tipy :wink: :kytka:

Mirka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
9.3.11 20:37

taky mám členství ametyst, někdy se nikdo neozve týden, někdy měsíc, ale neboj, ono to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.3.11 20:59
Anonymní píše:
Ahoj holky, anonymní proto, aby mě snad admini nesmázli za reklamu na mé inzeráty na Mimibazaru (mám tam stejnej nick)

Jsem si tam zaplatila členství ametyst na 3měsíce, poněvadž jsem se vrhla do třídění věciček a je jich tu takový mraky, že nevim kam s tim. Tak na mimibazar :mrgreen:

Prodávám vše ooopravdu levně, mnohé i značkové, jako nové a tak nechápu, proč to nikdo nekupuje…

Asi dělám něco blbě. Mám fotoalbum, pak mám i tu blikací reklamku „Sleva“, ale furt nikdo nic ani po týdnu.

Fakt nechápu jak to tam chodí.

• Zjistim někde, jestli se na ty moje vystavené věcičky někdo díval?
  • A když budu aktualizovat fotoalbum, jak to udělat, abych nemusela aktualizovat KAŽDOU :zed: fotku?
  • A jak často aktualizovat aby to bylo pro mě dobře?

Moc děkuji za Vaše rady, tipy :wink: :kytka:

Mirka :mavam:

Pošli mi prosím soukromou zprávu s tvým nickem, já se ráda mrknu :mrgreen: Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.11 21:13

jj ja taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
9.3.11 21:16

Problém je v tom,že se ted celkově nic neprodává nikde.Lidi nemají prachy taky už jsem dlouho nic neprodala a to mam x věcí po synovi vše v super stavu značkové a nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 21:21
sexyfraga píše:
Problém je v tom,že se ted celkově nic neprodává nikde.Lidi nemají prachy taky už jsem dlouho nic neprodala a to mam x věcí po synovi vše v super stavu značkové a nic :-?

No proto jsem to dala za málo…teda aspoň si myslim že za málo :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.03.11 v 22:19

• Citovat
  • Upravit
18651
9.3.11 21:21

Já prodávám relativně dost:-) Záleží jak máš inzeráty označené, jestli jsou ve správné kategorii atd. Kdyžtak mi můžeš taky poslat SZ nick,mrkla bych co máš špatně a mám pár fíglů, ale zveřejňovat je nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.3.11 21:31

:mrgreen: :lol: na MMB se těžko prodává.. je to tam prostě šíleně zahlcené! dáš tam něco a za půl dne je to zahrabané tak že to nikdo nenajde… a ještě když si neplatím členství…
takže si myslím, že chybu neděláš… jen prostě se tam těžko prodává ale dobře nakupuje :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.3.11 21:35

Taky se rada priucim, po zkusenosti s prodejem kocarku a autosedacky. Desim se okamziku, az budu prodavat sportak, golfky a fusaky … :roll:
Vecicky posilam kamaradce - nastesti takovou mam, bere vsechno, vzdycky mi za to jen neco koupi (treba pleny) a mam to z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
9.3.11 21:40

I mě můžeš poslat nick z mimibazaru. Ráda se podívám.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
9.3.11 21:44

mně se docela prodávat daří, ale víceméně frčí NEXT věci a spíš až ve větších velikostech a samozřejmě za co nejnižší cenu…

aktualizovat musíš opravdu po fotce, aktualizuju průběžně jak si vzpomenu. to že se někdo na inzerát díval, šlo dřív, teď už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
9.3.11 21:48

tak jsem koukla, věci máš levné, v tom problém není, spíš je toho na mimina na mmb mraky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.3.11 21:55

Už tam toho moc nemá. Vykoupila jsem. Co kdyby náhodou se zadařilo, ne? Tak pak budu připravená. Vyperu, vyžehlím a kdyby náhodou nic, tak to celé někomu daruji.
Jenomže ono se zadaří!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
9.3.11 21:57
lemaz píše:
Už tam toho moc nemá. Vykoupila jsem. Co kdyby náhodou se zadařilo, ne? Tak pak budu připravená. Vyperu, vyžehlím a kdyby náhodou nic, tak to celé někomu daruji.
Jenomže ono se zadaří!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
:lol: :lol:
držím palce… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.3.11 22:09

Někdy zabere neprodávat jednotlivé kousky, ale výhodný balíček. A taky je potřeba dobrý popis, protože já třeba hledala nátělník pod slovem tílko, někdo to uváděl pod obojím, chce to dát do názvu různé varianty, aby to našlo co nejvíc lidí. Jinak je fakt, že lidí jsou na mmb mraky a kdo nemá velkou nabídku, tak musí mít spíš asi štěstí, že má někdo zájem o konkrétní věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová