Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat, je-li možné odmítnou účast ve sčítání lidu. Nechápu, proč bych měla podávat o sobě více informací, než je nezbytně nutné. Každému občanu je při narození uděleno rodné číslo, dospělý člověk má občanský průkaz, trvalé bydliště. Proč s něčím takovým vůbec otravují???
myslím, že nemůžeš. za neúčast je pokuta 10 000,–… a co jsem pochytila, tak se vyplňuje za každou osobu, takže u nás budu vyplňovat i za mimina. uvidím s čí přijde příští týden sčítací komisař.
Myslím, že bys dostala pokutu až 10.tis. http://www.scitanilidu.cz/…/hlasodpoved?…
Taky mě to s…, ale tak něco jim tam naslintám, aby neřekli.
teoreticky můžeš, ale ta chvíle vyplňování zas není tak hrozná… navíc mě to nepřijde úplně špatné ![]()
Holky a kdy je u nás sčítání lidu? Jsem na Slovensku, tak nemám tucha.
Myslím že je to povinné taky mi to dost vadí co je koum dotoho co máme a co ne…no něco tam zaškrtám..... ![]()
ja pridam svuj dotaz, snad to nevadi.
my zijeme v Anglii a pry za nas maji vyplnit dotazniky moji rodice - mame tam trvaly pobyt. nekde jsem ale cetla, ze se scitaji pouze osoby, ktere skutecne v dome(byte) bydli. Tak jak tedy.
Ja bych teda take nejradeji nevyplnovala, ale ta pokuta ![]()
A ja mam uplne blby dotaz- to scitani se tyka jen ceskych obcanu????
Jsem slovenka s trvalakem v CR, ale obcanstvi nechci, budou mne taky pocitat?
Lucie.t:moje segra je postacka a dela scitani lidu.my zijeme taky v anglii,ale nas si vyplni sama. jeji kolegyne je rada,ze ji odpadnul barak..;-)samy postacky z toho nejsou moc nadseny, ale maji to nakazano. takze budte na ne hodny,oni za to nemuzou. ![]()
Hergot, kvůli takové chujovině se udílí pokuta a volby jsou dobrovolné? Bych to udělala naopak ![]()
Ale též se mi nelíbí sdělovat osobní údaje, bezpečnosti nějakých databází nevěřím teda ani omylem. ![]()
Příspěvek upraven 07.03.11 v 14:11
Mě to taky tak vytáčí,proč s tím otravujou,každý má RČ.Tak nevím proč furt musí lidi s něčím prudit.Nacintám jim tam něco,a co nebudu muset nevyplním.Co je komu do toho,zda mám internet atd.
U nás na to najímali dokonce brigádníky, ale ti pracují pod poštou.