Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DevilAjka píše:vendy píše:Tak to máš ještě dobrý
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.. K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď.
Jo a v rádiu řikali, že rozmezí hodin má být max. 2 hodiny! A koukám, že ty máš 10, no my 5.
Kdy zase vyrazíme drandit??
Angua píše:
To teda hledím… Ať žije paranoiaMyslíte, že to někoho zajímá, že Jana Dvořáková má doma počítač?
![]()
![]()
Ovšem jak se tak dívám na ten formulář, chválabohu za vysvětlivky. V životě by mě nenapadlo, že budu z hlediska ekonomické aktivity patřit do skupiny Ostatní s vlastním zdrojem obživy, když jsem na RD
![]()
![]()
A co jsem teda já, když jsem na druhé mateřské, předtím jsem nepracovala, jelikož jsem byla na první rodičovské, ale zaměstnaná jsem pořád? Jen tak pro zajímavost, já to z nápovědy nepochopila ![]()
Stačí, aby byla doma osoba starší 15cti let a papíry převzala, jinak přijdou ještě jednou a pak dávají do schránky lísteček s kontaktem.
vendy píše:
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.
dá ti do schránky 2 termíny, potom příp. se s ním domluvit telefonicky nebo vyzvednou na poště
Tak spčítání lidu je to poslední, co mi trácí, co se týká ochrany osobních údajů. S vklidem v duši napíšu, že bydlím v 3 plus jedna s manželem a synem, t.č. jsem na víkend u babičky a mám připojení na internet. Rodné číslo mi už nevytrhne.
Spíš jsem valila oči, co lze všechno zjistit na člověka vlastnícího jakoukoli nemovitost. Všechny nabývací listiny k nemovitosti jsou na katastru nemovitostí na vyžádání dostupné pro kohokoli. Na každé kupní smlouvě je hezky pohromadě RČ, bydliště, číslo občanky, číslo účtu, cena nemovitosti. K tomu případně ještě návdavkem hypotéční smlouva s výší splátek…
zoubky píše:
Ahoj, dost mě udivuje, jak se některé z vás dovedou pohoršit nad tím, že mají něco vyplnit pro státTo nechodíte do banky, na poštu nebo k volbám, k lékaři, kde předkládáte své občanské průkazy a diktujete svá rodná čísla nahlas. To nekomunikujete na diskuzích, FB a různých serverech, kde klidně sdělíte i nevědomky své osobní a citlivé údaje. To nechodíte ke kadeřnici, do obchodu(zejména na malém městě), do práce nebo jentak neprohodíte slovo se sousedy a nezdrbnete někoho ze svého okolí
![]()
Všichni tito lidé, se kterými mluvíte nebo komunikujete písemně jsou něčí známí a řeknou o vás dalším lidem - prostě drby, drby, drby ......těmito bežnými „nevinnými“ činnostmi na sebe i ostatní řeknete mnohem víc, než do nějakého dotazníku, který má za úkol sečíst lidi v ČR
Já ho vyplním velmi ráda
souhlas
nechapu tu hysterii, zvlast kdyz mi prijde ze nejvic se pohorsuji ti co se neobtezovali se podivat co se bude vyplnovat ![]()
http://www.scitani-lidu.cz/…redvyplneny/$File/lo_vypl_vzor.pdf
kdyby byla možnost odpovídat anonymně, tak to lidi udělají bez remcání a uvedou pravdivé údaje. Tak si každý z toho udělá srandu a napíše bludy.
Alpaka píše:
Tak spčítání lidu je to poslední, co mi trácí, co se týká ochrany osobních údajů. S vklidem v duši napíšu, že bydlím v 3 plus jedna s manželem a synem, t.č. jsem na víkend u babičky a mám připojení na internet. Rodné číslo mi už nevytrhne.
Spíš jsem valila oči, co lze všechno zjistit na člověka vlastnícího jakoukoli nemovitost. Všechny nabývací listiny k nemovitosti jsou na katastru nemovitostí na vyžádání dostupné pro kohokoli. Na každé kupní smlouvě je hezky pohromadě RČ, bydliště, číslo občanky, číslo účtu, cena nemovitosti. K tomu případně ještě návdavkem hypotéční smlouva s výší splátek…
To už jse do svého přípsěvku raději nedávala, jinak bych s upsala k smrti
To samé, když najedš na lsitinu dlužníků…tam zjistíš všechno, proč ajak se do dluhů dostal. Proto mě to vyplěnní nijak netrápí. Spíš by mě zajímalo, kdy dostaneme papír do schránky my - v rádiu říkali, že ÚStecký kraj by měl mít dneska, ale my zatím nic (Litoměřice)
![]()
zoubky píše:Alpaka píše:To už jse do svého přípsěvku raději nedávala, jinak bych s upsala k smrti
Spíš jsem valila oči, co lze všechno zjistit na člověka vlastnícího jakoukoli nemovitost. Všechny nabývací listiny k nemovitosti jsou na katastru nemovitostí na vyžádání dostupné pro kohokoli. Na každé kupní smlouvě je hezky pohromadě RČ, bydliště, číslo občanky, číslo účtu, cena nemovitosti. K tomu případně ještě návdavkem hypotéční smlouva s výší splátek…To samé, když najedš na lsitinu dlužníků…tam zjistíš všechno, proč ajak se do dluhů dostal. Proto mě to vyplěnní nijak netrápí. Spíš by mě zajímalo, kdy dostaneme papír do schránky my - v rádiu říkali, že ÚStecký kraj by měl mít dneska, ale my zatím nic (Litoměřice)
![]()
a nevíš středočeský? včera říkali v TV, že už to mělo být nejpozději včera
![]()
jinak již první falešný komisař okradl důchodce ![]()
Jo a v rádiu řikali, že rozmezí hodin má být max. 2 hodiny! A koukám, že ty máš 10, no my 5.
Kdy zase vyrazíme drandit??Peťul, v rádiu toho nakecaj
. Tak mě momentálně to časový rozmezí nevadí (jsem nemocná, takže budem stejně doma ), ale jestli mi vzbudí malýho, tak si asi zařvu
.
Tak se domluvíme, až mě přestane bolet v krku a vyrazíme na prochajdu
. A taky bych pro tebe měla zakázku ![]()
gabi.design píše:
Já taky nechápu, proč tohle někdo řeší? Nebuďme paranoidní. Vždyť těch údajů je tam jen pár, zabere mi to dvě minuty a hlavně tam nevidím nic extra osobního. U listu osoby snad jen to, jak daleko jezdím do práce a u majitelů bytů jestli mám internet. Prostě převezmu v udaný den papír, podepíšu se pod to, až bude čas vyplním a hotovo, proč se tím víc zaobírat.
Přesně tak ![]()
Spoustě ze zdejších mamin nevadí řešit barvu výtoku, sílu menstruace, zálety svého muže a to, že nemá po dětech chuť na sex… ale zaškrtnout do nějakého lejstra to, že má doma internet, považuje za vysoce ohrožující ztrátu soukromí. CO kdyby si to ten pošťák přečetl? ![]()
Já jsem pro sčítání. Neotravují nás tím každý den, a pokud to něčemu pomůže, ráda těch pár minut nad vyplněním papíru strávím. Navíc to nemusím nikam nosit nebo posílat…vyplnit můžu i přes net, na kterém spousta z nás tráví i několik hodin denně…
Nevím, jestli ostatní, ale mně neubyde
![]()
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.
lumu píše:zoubky píše:Alpaka píše:To už jse do svého přípsěvku raději nedávala, jinak bych s upsala k smrti
Spíš jsem valila oči, co lze všechno zjistit na člověka vlastnícího jakoukoli nemovitost. Všechny nabývací listiny k nemovitosti jsou na katastru nemovitostí na vyžádání dostupné pro kohokoli. Na každé kupní smlouvě je hezky pohromadě RČ, bydliště, číslo občanky, číslo účtu, cena nemovitosti. K tomu případně ještě návdavkem hypotéční smlouva s výší splátek…To samé, když najedš na lsitinu dlužníků…tam zjistíš všechno, proč ajak se do dluhů dostal. Proto mě to vyplěnní nijak netrápí. Spíš by mě zajímalo, kdy dostaneme papír do schránky my - v rádiu říkali, že ÚStecký kraj by měl mít dneska, ale my zatím nic (Litoměřice)
![]()
a nevíš středočeský? včera říkali v TV, že už to mělo být nejpozději včera
jinak již první falešný komisař okradl důchodce![]()
![]()
To nevím, poslouchám severočeské rádio
Snažila jsme se na netu najít nějaké info, kdy v jakém kraji to má být, ale nikde nic…nebo neumím hledat ![]()
Pettulle píše:
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.
Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy
Ani se nebavila s kamrádkou.....taky neumí 100% držet slovo mlčenlivosti ![]()
A myslíš, že by se dohledáváním na úřadech ušetřilo
Nebo, že by to bylo rychlejší ![]()
gabi.design píše:DevilAjka píše:U nás mezi 16 - 18, takže jsme na tom sakra dobře.vendy píše:Tak to máš ještě dobrý
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.. K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď.
Gabi, moc se nevytahuj
, oni ti komisaři podle mě moc přesný nebudou, hodina sem, hodina tam, takže aby jste se jich vůbec ten den dočkali ![]()