Sčítání lidu – odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
7.3.11 15:52
DevilAjka píše:
vendy píše:
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.
Tak to máš ještě dobrý :-) . K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď. :pocitac:

Jo a v rádiu řikali, že rozmezí hodin má být max. 2 hodiny! A koukám, že ty máš 10, no my 5.

Kdy zase vyrazíme drandit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.3.11 15:53
Angua píše:
To teda hledím… Ať žije paranoia :mrgreen: Myslíte, že to někoho zajímá, že Jana Dvořáková má doma počítač? :lol: :lol: :lol:Ovšem jak se tak dívám na ten formulář, chválabohu za vysvětlivky. V životě by mě nenapadlo, že budu z hlediska ekonomické aktivity patřit do skupiny Ostatní s vlastním zdrojem obživy, když jsem na RD :lol: :lol: :lol:

A co jsem teda já, když jsem na druhé mateřské, předtím jsem nepracovala, jelikož jsem byla na první rodičovské, ale zaměstnaná jsem pořád? Jen tak pro zajímavost, já to z nápovědy nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.3.11 15:53

Stačí, aby byla doma osoba starší 15cti let a papíry převzala, jinak přijdou ještě jednou a pak dávají do schránky lísteček s kontaktem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
7.3.11 15:54
vendy píše:
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.

dá ti do schránky 2 termíny, potom příp. se s ním domluvit telefonicky nebo vyzvednou na poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.3.11 15:54

Tak spčítání lidu je to poslední, co mi trácí, co se týká ochrany osobních údajů. S vklidem v duši napíšu, že bydlím v 3 plus jedna s manželem a synem, t.č. jsem na víkend u babičky a mám připojení na internet. Rodné číslo mi už nevytrhne.
Spíš jsem valila oči, co lze všechno zjistit na člověka vlastnícího jakoukoli nemovitost. Všechny nabývací listiny k nemovitosti jsou na katastru nemovitostí na vyžádání dostupné pro kohokoli. Na každé kupní smlouvě je hezky pohromadě RČ, bydliště, číslo občanky, číslo účtu, cena nemovitosti. K tomu případně ještě návdavkem hypotéční smlouva s výší splátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
7.3.11 15:55
zoubky píše:
Ahoj, dost mě udivuje, jak se některé z vás dovedou pohoršit nad tím, že mají něco vyplnit pro stát :think: To nechodíte do banky, na poštu nebo k volbám, k lékaři, kde předkládáte své občanské průkazy a diktujete svá rodná čísla nahlas. To nekomunikujete na diskuzích, FB a různých serverech, kde klidně sdělíte i nevědomky své osobní a citlivé údaje. To nechodíte ke kadeřnici, do obchodu(zejména na malém městě), do práce nebo jentak neprohodíte slovo se sousedy a nezdrbnete někoho ze svého okolí :nevim: :?: Všichni tito lidé, se kterými mluvíte nebo komunikujete písemně jsou něčí známí a řeknou o vás dalším lidem - prostě drby, drby, drby ......těmito bežnými „nevinnými“ činnostmi na sebe i ostatní řeknete mnohem víc, než do nějakého dotazníku, který má za úkol sečíst lidi v ČR :-D
Já ho vyplním velmi ráda :wink:

souhlas :wink: nechapu tu hysterii, zvlast kdyz mi prijde ze nejvic se pohorsuji ti co se neobtezovali se podivat co se bude vyplnovat :nevim:
http://www.scitani-lidu.cz/…redvyplneny/$File/lo_vypl_vzor.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
7.3.11 15:56

kdyby byla možnost odpovídat anonymně, tak to lidi udělají bez remcání a uvedou pravdivé údaje. Tak si každý z toho udělá srandu a napíše bludy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.3.11 15:57
Alpaka píše:
Tak spčítání lidu je to poslední, co mi trácí, co se týká ochrany osobních údajů. S vklidem v duši napíšu, že bydlím v 3 plus jedna s manželem a synem, t.č. jsem na víkend u babičky a mám připojení na internet. Rodné číslo mi už nevytrhne.
Spíš jsem valila oči, co lze všechno zjistit na člověka vlastnícího jakoukoli nemovitost. Všechny nabývací listiny k nemovitosti jsou na katastru nemovitostí na vyžádání dostupné pro kohokoli. Na každé kupní smlouvě je hezky pohromadě RČ, bydliště, číslo občanky, číslo účtu, cena nemovitosti. K tomu případně ještě návdavkem hypotéční smlouva s výší splátek…

To už jse do svého přípsěvku raději nedávala, jinak bych s upsala k smrti 8-) To samé, když najedš na lsitinu dlužníků…tam zjistíš všechno, proč ajak se do dluhů dostal. Proto mě to vyplěnní nijak netrápí. Spíš by mě zajímalo, kdy dostaneme papír do schránky my - v rádiu říkali, že ÚStecký kraj by měl mít dneska, ale my zatím nic (Litoměřice) :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
7.3.11 16:01
zoubky píše:
Alpaka píše:
To už jse do svého přípsěvku raději nedávala, jinak bych s upsala k smrti 8-) To samé, když najedš na lsitinu dlužníků…tam zjistíš všechno, proč ajak se do dluhů dostal. Proto mě to vyplěnní nijak netrápí. Spíš by mě zajímalo, kdy dostaneme papír do schránky my - v rádiu říkali, že ÚStecký kraj by měl mít dneska, ale my zatím nic (Litoměřice) :-( :nevim:

a nevíš středočeský? včera říkali v TV, že už to mělo být nejpozději včera :nevim: :nevim: :nevim:

jinak již první falešný komisař okradl důchodce :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Ali84
7.3.11 16:02

Jo a v rádiu řikali, že rozmezí hodin má být max. 2 hodiny! A koukám, že ty máš 10, no my 5.

Kdy zase vyrazíme drandit??

Peťul, v rádiu toho nakecaj :-D . Tak mě momentálně to časový rozmezí nevadí (jsem nemocná, takže budem stejně doma ), ale jestli mi vzbudí malýho, tak si asi zařvu :mrgreen: .
Tak se domluvíme, až mě přestane bolet v krku a vyrazíme na prochajdu :-) . A taky bych pro tebe měla zakázku :lol:

• Citovat
  • Upravit
5527
7.3.11 16:03
gabi.design píše:
Já taky nechápu, proč tohle někdo řeší? Nebuďme paranoidní. Vždyť těch údajů je tam jen pár, zabere mi to dvě minuty a hlavně tam nevidím nic extra osobního. U listu osoby snad jen to, jak daleko jezdím do práce a u majitelů bytů jestli mám internet. Prostě převezmu v udaný den papír, podepíšu se pod to, až bude čas vyplním a hotovo, proč se tím víc zaobírat. :nevim:

Přesně tak :palec:
Spoustě ze zdejších mamin nevadí řešit barvu výtoku, sílu menstruace, zálety svého muže a to, že nemá po dětech chuť na sex… ale zaškrtnout do nějakého lejstra to, že má doma internet, považuje za vysoce ohrožující ztrátu soukromí. CO kdyby si to ten pošťák přečetl? 8-o
Já jsem pro sčítání. Neotravují nás tím každý den, a pokud to něčemu pomůže, ráda těch pár minut nad vyplněním papíru strávím. Navíc to nemusím nikam nosit nebo posílat…vyplnit můžu i přes net, na kterém spousta z nás tráví i několik hodin denně…
Nevím, jestli ostatní, ale mně neubyde :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.3.11 16:03

Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.3.11 16:04
lumu píše:
zoubky píše:
Alpaka píše:
To už jse do svého přípsěvku raději nedávala, jinak bych s upsala k smrti 8-) To samé, když najedš na lsitinu dlužníků…tam zjistíš všechno, proč ajak se do dluhů dostal. Proto mě to vyplěnní nijak netrápí. Spíš by mě zajímalo, kdy dostaneme papír do schránky my - v rádiu říkali, že ÚStecký kraj by měl mít dneska, ale my zatím nic (Litoměřice) :-( :nevim:

a nevíš středočeský? včera říkali v TV, že už to mělo být nejpozději včera :nevim: :nevim: :nevim:

jinak již první falešný komisař okradl důchodce :poblion:

To nevím, poslouchám severočeské rádio :think: Snažila jsme se na netu najít nějaké info, kdy v jakém kraji to má být, ale nikde nic…nebo neumím hledat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.3.11 16:09
Pettulle píše:
Zoubky, lékař je něco úplně jinýho tam to chápu, i když už jsem tam taky dost dlouho nebyla, ke kadeřnici chodim, ale má za úkol mě stříhat a ne se mnou drbat a na něco jako je FB nechodim. Dotazníky jsem viděla. Do banky nechodim a k volbam taky ne, nevim koho bych jako měla podpořit, když jsou to všichni stejní … Jo, šla bych volit kdyby bylo koho, ale zatím jsem tam nikoho inteligentního neshledala. A jako ani tady se nezmiňuju o svých finančních transakcích a podobných intimnostech a přesto mi vadí ten formulář krom 2 čísel vyplnit! Máme 1 barák a bydlíme tam 3, to ke sčítání snad stačí ne a mj. tohle si můžou dohledat na úřadech, takže ono ani tak o sčítání nejde.

Hmm, zajímavý, ale těžko uvěřitelný příspěvěk, že by se s nikým nebavila o svých příjmech(pochybuji, že tvůj zaměstnavatel nebo účetní je němá). Nikdy jsi nevykazovala své příjmy :think: Ani se nebavila s kamrádkou.....taky neumí 100% držet slovo mlčenlivosti 8-)
A myslíš, že by se dohledáváním na úřadech ušetřilo :think: Nebo, že by to bylo rychlejší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.3.11 16:11
gabi.design píše:
DevilAjka píše:
vendy píše:
Tak to máš ještě dobrý :-) . K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď. :pocitac:
U nás mezi 16 - 18, takže jsme na tom sakra dobře. :palec:

Gabi, moc se nevytahuj :-D , oni ti komisaři podle mě moc přesný nebudou, hodina sem, hodina tam, takže aby jste se jich vůbec ten den dočkali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová