Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madi píše:
Můžu se přiživit s dotazem?? Snad se vyjádřím srozumitelněJde o to, že já s malým máme TP u mých rodičů, manžel má zatím TP u své mámy, ale bydlí samozřejmě s námi. A teď jak máme vyplnit ty dotazníky??? Všichni tam, kde bydlíme nebo manžel musí vyplnit ty dotazníky, které přijdou ke tchýni??? Mě se to zdá logické tak, manžel tvrdí zas opak
Vyplní tam, kde bydlí:
http://www.scitani.cz/…04FE2B5.html
Mě to přijde hrozně zbytečné. Pokud jde o sčítání lidu, na matrice snad ví, kdo se kdy narodil a kdo kdy zemřel. Tak ať si to sečtou. A jak tu někdo psal, že měl dotazníky předvyplněné R.Č. a bytem atd, tak co ještě chtějí? Je to další šaškárna, vše je dnes přes uřady vedeno, tak proč papíry navíc? Je vidět, že nemají co na práci, fakt…
vendy111 píše:
Mě to přijde hrozně zbytečné. Pokud jde o sčítání lidu, na matrice snad ví, kdo se kdy narodil a kdo kdy zemřel. Tak ať si to sečtou. A jak tu někdo psal, že měl dotazníky předvyplněné R.Č. a bytem atd, tak co ještě chtějí? Je to další šaškárna, vše je dnes přes uřady vedeno, tak proč papíry navíc? Je vidět, že nemají co na práci, fakt…
tak se koukni do těch formolářů a hned budeš vědět co ještě chtějí. ![]()
Jak na to s bydlištěm. Mám trvalé bydliště na místě číslo 1, normálně bydlím na místě č. 2 a v rozhodný okamžik budu mít oslavu narozenin na místě č. 3. Kde budu vyplňovat?
Na místě č. 3 bude na oslavě cca 20 lidí, do formuláře se nevejdou. Co s tím?
nozu píše:
no já osobně nevím, co vám na tom tak vadí. podle mě to jsou údaje užitečné a potřebné. spoustu z nich dáváme jako republika do povinných údajů na eurostat a podle výsledků se pak i rozhoduje třeba o tom, kolik dotací nám z EU nalejou zpátky. takže nechápu, že se tak rozčilujete. prostě to vyplňte přes internet, pak se to k pošťačce vůbec nedostane a nikdo ve vašem okolí to vědět nebude. když klábosíme tady, tak to určitě zvládneme vyplnit na netu všechny, ne?
Nechápu co je na tom tak užitečného?Každý má rodné číslo tak na co sčítání-přece se ví kdo umřel a kdo se narodil.Stavby jsou taky evidované.Pro mě je to jen vyhazování peněz.Klábosit si tady můžu to je jen moje věc jak naložím se svým volným časem,že mě někdo nutí vyplnění lejster a hrozí pokutou 10.tis,když to neudělám,věc druhá.
vendy111 píše:
Přesně tak, jen těch peněz, co to bude stát. Snad ví kolik lidí odmaturovalo, kolik jich má vysokou, to se ví i bez sčítání lidu. Je to jak za krále Klacka, v dnešní době PC, je všude vše vedeno elektronicky a nadělají z toho a výsledky stejně budou známy za rok. Jo a jsem zvědava, jak napaří pokutu těm bezďákům bez dokladu, které nikdo nenajde a kdoví, jestli se o nich vůbec ví.
Jako pardon, ale co je jim do toho, kde bydlela moje matka, když jsem se narodila, jak dlouho mi trvá cesta do práce a čím do práce jezdím? Frenkvence dojížďky? Atd atd, jaký tohle má smysl???? Chtěí sčítání? Ok, jméno a bydliště, hotovo.
Alpaka píše:
Jak na to s bydlištěm. Mám trvalé bydliště na místě číslo 1, normálně bydlím na místě č. 2 a v rozhodný okamžik budu mít oslavu narozenin na místě č. 3. Kde budu vyplňovat?
Každá osoba pobývající na území České republiky bude sečtena tam, kde se bude v rozhodný okamžik nacházet nebo kde fakticky bydlí (bez ohledu na adresu trvalého bydliště).
vendy111 píše:
Jako pardon, ale co je jim do toho, kde bydlela moje matka, když jsem se narodila, jak dlouho mi trvá cesta do práce a čím do práce jezdím? Frenkvence dojížďky? Atd atd, jaký tohle má smysl???? Chtěí sčítání? Ok, jméno a bydliště, hotovo.
Počti si tady ![]()
http://www.scitani.cz/…_slouzi.html
mati píše:Alpaka píše:Každá osoba pobývající na území České republiky bude sečtena tam, kde se bude v rozhodný okamžik nacházet nebo kde fakticky bydlí (bez ohledu na adresu trvalého bydliště).
to si můžu tedy vybrat, jetli kde fakticky bydlím (č. 2) nebo kde budu v rozhodný okamžik (č. 3)?
vendy111 píše:
Jako pardon, ale co je jim do toho, kde bydlela moje matka, když jsem se narodila,
Tak tam napiš, že tvoje matka bydlela v době tvýho narození v porodnici. ![]()
PetraJ píše:vendy111 píše:Tak tam napiš, že tvoje matka bydlela v době tvýho narození v porodnici.
Jako pardon, ale co je jim do toho, kde bydlela moje matka, když jsem se narodila,
Njn a zas nepíšou jestli trvalé nebo skutečné. ![]()
Vyplňte jim to žlutou pastelkou, ta jediná nejde přečíst tím jejich přístrojem a sečtou prdlajs ![]()
DevilAjka píše:gabi.design píše:Gabi, moc se nevytahujDevilAjka píše:U nás mezi 16 - 18, takže jsme na tom sakra dobře.vendy píše:Tak to máš ještě dobrý
Holky prosím vás a jak to je když mě komisař nezastihle doma? K nám mají přijít v neděli mezi 15- 19!!!!!! To teda jako fakt nehodlám sedět doma 4 hodiny, aby mi přinesdli papíry.. K nám mají přijít v době od 10 - 20 hoď.
, oni ti komisaři podle mě moc přesný nebudou, hodina sem, hodina tam, takže aby jste se jich vůbec ten den dočkali
Nuže, nedočkala jsem se. ![]()
Lituju ty nešťastníky, co si na to berou dovolenou.