Sčítání lidu – odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
11.3.11 12:32
Gina108 píše:
bulina píše:
Gina108 píše:
Anguo, kdyby sčítání organizovali politici, byl by v tom bordel daleko větší :mrgreen:
A nechápu, proč se hroutí pošťáci. Však když něco zvoraj, jde o h… :wink:
a jakpak to víš? :roll:
No umře snad někdo, když zvoráte sčítání nebo nedoručíte balík? Když nejde o život, jde o h…

Ale při stížnostech dostanou třeba důtku, snížení platu/prémií a nebo i padáka.........což u slabších povah nebo těsně před důchodem jde o život :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
11.3.11 12:35
Gina108 píše:
bulina píše:
Gina108 píše:
Anguo, kdyby sčítání organizovali politici, byl by v tom bordel daleko větší :mrgreen:
A nechápu, proč se hroutí pošťáci. Však když něco zvoraj, jde o h… :wink:
a jakpak to víš? :roll:
No umře snad někdo, když zvoráte sčítání nebo nedoručíte balík? Když nejde o život, jde o h…

jo tak, tak takhle jo :lol:

ale když se sčítání nepovede tak, jak to chtěl ČSÚ, tak to odserou hlavně komisaři a pracovníci sběrného místa, takže především pošťáci, tak se jim nediv, že se hroutí :nevim: . A každou chvíli přichází jiný nařízení, je v tom prostě zmatek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.3.11 12:50
RyBANA píše:
Já hlavně nepochopila včerejší zprávu o tom, že komisaři nepočítali (nebo ti kdo jim práci zadal), že akce bude tak rozsáhlá 8-o
:lol: :lol:
to mi málem vypadly bulvy..a s čím počítali, když chtějí sčítat lidi v celým státě :nevim:

A ty se tomu ještě divíš? Já se spíš divím tomu, že se to neodložilo o půl roku, protože se zjistilo, že se to nestihne :lol: :lol: :lol:

To vždycky valím bulvy já, jak se o něčem 2 roky mluví, že to bude, pak to začnou 2 měsíce před dnem D zavádět do praxe, zjistí, že vlastně nikdo o tom nic neví, není to nachystané, má to spoustu chyb a že se to nestihne :mrgreen: (viz. například jakési ty nové občanky, co měly být už loni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.3.11 12:52

nebo státní maturity :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.3.11 13:37

zoubky
ok, stát radši nebudeme řešit. Jinak já myslím, že informací mám dost, svůj názor na tohle přesné sčítání nepřesných čísel (s osobními daty v rukách spousty lidí) na základě těchto informací taky. Ty důvody PROČ jsou pro mě většinou bezpředmětné, když se nad nima člověk fakt realisticky zamyslí. Ne tím, že by každý důvod byl blbost, ale tím že sčítáním se neovlivní, příp. šel by ovlivnit líp jiným a levnějším způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.3.11 13:37
Angua píše:
bulina píše:
anguo to ti věřim :lol: . Jako je to hrozný, já dělám „jenom“ pracovníka sběrného místa, ale odcházím pravidelně kolem půlnoci, nebo jedný domů. Některý holky už ani nechodí domů, třeba, když maj ranní, tak tam i spí.
To je celkem drsné 8-o Spíš se na to měli najmout nějací svěží studentíci, kteří to budou dělat s chutí, než zdecimovat zaměstnané lidi, kteří neví i normálně, kam dřív skočit :lol: :lol: :lol:

Já teda nevím, z čeho se tam hroutí, běžně lidé co dělají sami na sebe makají od rána do noci den co den a taky to zvládají. Tady pošťáci dostanou na několik dní práci navíc a je v tom hned zmatek. Kdyby jindy dělali aspoň svoji práci pořádně. Já si už několikrát stěžovala, Když čekám balík a nejsem zrovna doma, balíky dají klidně cizím lidem v baráku a ani mi nedají do schránky upozornění, kde se to teda válí. A člověk se muže rozčilovat horem dolem a pořád dokola. Já si pro to na tu poštu ráda zajdu, když mě doma nezastihnou.A to je to při tom kolikrát do vlastních rukou. Tak kde potom jsme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.3.11 13:41

Je fakt, že česká pošta je instituce, ve které se zaručeně při každé návštěvě pohádám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
11.3.11 13:43
vendy111 píše:
Angua píše:
bulina píše:
anguo to ti věřim :lol: . Jako je to hrozný, já dělám „jenom“ pracovníka sběrného místa, ale odcházím pravidelně kolem půlnoci, nebo jedný domů. Některý holky už ani nechodí domů, třeba, když maj ranní, tak tam i spí.
To je celkem drsné 8-o Spíš se na to měli najmout nějací svěží studentíci, kteří to budou dělat s chutí, než zdecimovat zaměstnané lidi, kteří neví i normálně, kam dřív skočit :lol: :lol: :lol:
Já teda nevím, z čeho se tam hroutí, běžně lidé co dělají sami na sebe makají od rána do noci den co den a taky to zvládají. Tady pošťáci dostanou na několik dní práci navíc a je v tom hned zmatek. Kdyby jindy dělali aspoň svoji práci pořádně. Já si už několikrát stěžovala, Když čekám balík a nejsem zrovna doma, balíky dají klidně cizím lidem v baráku a ani mi nedají do schránky upozornění, kde se to teda válí. A člověk se muže rozčilovat horem dolem a pořád dokola. Já si pro to na tu poštu ráda zajdu, když mě doma nezastihnou.A to je to při tom kolikrát do vlastních rukou. Tak kde potom jsme!

hm, já si myslím, že zase tolik lidí, kteří makaj od rána od pěti,šesti, třeba do dvou, do tří do rána každej den není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.3.11 13:46

No, nebo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.11 13:48

muj manžel podniká a dnes přišel domů po 48 hodinách nepřetržité práce, kdyby se měl při každém pracovním přetížení (min 1× do týdne) zhroutit,tak bych ho tady už neměla. Já už několikrát pracovala 24 hodin v kuse, a nějaké „úřednice“ se z pár hodin navíc psychycky hroutí, tak kde to sme. Mě to stačilo na poště o Vánocích – Naprostá neschopnost

• Citovat
  • Upravit
9645
11.3.11 13:59

AHoj,
tak my máme sčítání za námi. Předevčírem mi dali 3 papíry. Za moji osobu, za mého syna a za můj byt.
Trvalo mi přesně 10minut to vyplnit. Už to mám v obálce a zalepené.
Za sebe jen chci říct, že tam není nic co by vás ohrožovalo. Jsou to informace, které už stejně někde jsou- matrika, finančák, sociálka a td…

Myslím si, že je fajn, abych uměla odpovědět na otázku : Kolik obyvatel má vaše země?
Moje máma dělala na posledním sčítání lidu a nijak se teda nehroutila…měsíc byla doma málo, ale byla slušně zaplacená. Nechápu o co jde ? Občas hold má člověk zápřah, ale pořád se máme dobře oproti jiným zemím ne ?

Jde prostě o statistiku a je dobrá pro spoustu věcí.
Takže jen popřeju hodně sil a dobrou propisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.3.11 14:08
bulina píše:hm, já si myslím, že zase tolik lidí, kteří makaj od rána od pěti,šesti, třeba do dvou, do tří do rána každej den není

hmm, několik takových ale znám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
11.3.11 14:10
Anonymní píše:
muj manžel podniká a dnes přišel domů po 48 hodinách nepřetržité práce, kdyby se měl při každém pracovním přetížení (min 1× do týdne) zhroutit,tak bych ho tady už neměla. Já už několikrát pracovala 24 hodin v kuse, a nějaké „úřednice“ se z pár hodin navíc psychycky hroutí, tak kde to sme. Mě to stačilo na poště o Vánocích – Naprostá neschopnost

hm a hlavně anonymně, ještě, že ta možnost tady je co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
11.3.11 14:11
vendy111 píše:
bulina píše:hm, já si myslím, že zase tolik lidí, kteří makaj od rána od pěti,šesti, třeba do dvou, do tří do rána každej den není
hmm, několik takových ale znám :wink:

tak jasné, ale dělaj si JENOM svojí práci, lidi, co dělaj sčítání, tak dělaj svoji práci + do toho musí stíhat ještě sčítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
11.3.11 14:17
Angua píše:
Denino píše:
A ještě jedna novinka TP může mít člověk jenom jeden, a né pět.

A říká někdo něco jiného? Já říkám, že dneska není výjimkou, že pomalu každý člen rodiny má trvalé bydliště někde jinde (a když jsou čtyři, tak jsou to čtyři místa :lol: ) a všichni bydlí spolu na místě pátém (samozřejmě trochu přeháním, ale dyť to tu čtu furt, že spolu lidi 10 let bydlí, jsou manželé a každý má TP z nějakého důvodu někde jinde :nevim: )

Jackie a jako na zákldaě čeho nás budou danit? Na základě toho, že dojíždíme do práce půl hodiny autobusem? :lol:

Háto, možná máš pravdu… Na drhou stranu si stejně pořád myslím, že by se to tak nezjistilo dobře a možná by to bylo i ve výsledku dražší. Protože třeba v přihláškách do školky zjistíš děti, co se tam hlásí, ale už tam nejsou ty, co to jejich rodiče např. ani nezkouší, protože ví, že to nemá cenu, když jsou na RD s dalším dítětem. Nebo jsou stejně doma, tak co… Ale do školy to dítě v místě bydliště (ne TP) půjde, tak je dobré vědět, koik jich tam je - pro případ, že by se chtěla nějaká ZŠ třeba rušit nebo tak něco…

Při troše soudnosti by sis na otázku odpověděla sama lépe. Třeba podle ekonomické aktivity, zaměstnání a pozici v zaměstnání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová