Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
milunka1 píše:
Dnes nám přinesli formuláře ke sčítání lidu…Přebíral to manžel,takže dostal pro sebe a pro naši dceru a pak ještě pro celej barák…to jest vše…byly krásně předvyplněné…radost podívatale ouha
formulář pro mě žádný nebyl…sčítací komisař nás osobně nezná a měl pro náš dům pouze nafasované tiskopisy pro manžela a dceru,že prý víc osob v baráčku nežije
kdepak soudruzi z NDR asi udělali chybu
a těch peněz co to stálo
tak ti vypsali bianco, né?
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale přijde mi že se sčítáním lidu některé věci nesouvisí - jaké mám vzdělání, čím jezdím do práce, jak dlouho mi trvá cesta, bydliště mé matky v době mého narození ..... ![]()
a na formuláři je věta - přečtěte si pokyny pro vyplnění a přiložené vysvětlivky- ale žádné vysvětlivky jseme nedostali? ![]()
Denino píše: …jelikož je ZP povinné, tak by stačilo aby každá pojišťovna nahlásila počet platitelů a bylo by to, ale náš stát má vlastně peněz dost, tak proč je zase nevyhodit oknem za nějakou krávovinu, při které se opet hafu peněz ztratí někomu do kapsy. Věř mi, že kdyby to bylo tak jednoduchý, ta kse seberu a jedu jinam, protože bordel, jako máme v téhle zemi, jen tak někde nemají
Tak to by ses holka divila, kolik lidí si neplatí ZP......takže ani tak by nebyl nikdo schopen dohledat přesný počet lidí ![]()
Myslím, že i v jiných zemích je bordel, jen v něčem jiným. A pochybuji, že tolik lidí závislých na státě jako tady u nás, nikde nemají. Jsme si holt zvykli na to, že nám stát dá všechno, co chceme, aniž bychom pro to hnuli prstem
A pokud nedá, tak nejjednodušší na něj nadávat…je mi z tohoto přístupu lidí moc moc smutno ![]()
Mi připadá, že tu čtu přípsěvky malých dětí, po kterých maminka chce domácí úkoly, a ony si stěžují kamarádce, jaká je máma furie ![]()
Ještě dodám, že jsem do včerejška neměla žádný lístek o tom, kdy k nám přijde sčítací komisař. Tak jsme si jednoduše zašla na poštu, paní s emi omluvila, že toho mají moc a sdělila mi termín ústně......nic mi to neudělalo ![]()
zoubky píše:
Ještě dodám, že jsem do včerejška neměla žádný lístek o tom, kdy k nám přijde sčítací komisař. Tak jsme si jednoduše zašla na poštu, paní s emi omluvila, že toho mají moc a sdělila mi termín ústně......nic mi to neudělalo
Hm, k nám komisař ve stanoveném termínu nedorazil
Ani žádný lístek ve schránce ![]()
.eru na scitani:D
at se jdou vycpat!
Příspěvek upraven 11.03.11 v 22:39
zoubky píše:Denino píše: …jelikož je ZP povinné, tak by stačilo aby každá pojišťovna nahlásila počet platitelů a bylo by to, ale náš stát má vlastně peněz dost, tak proč je zase nevyhodit oknem za nějakou krávovinu, při které se opet hafu peněz ztratí někomu do kapsy. Věř mi, že kdyby to bylo tak jednoduchý, ta kse seberu a jedu jinam, protože bordel, jako máme v téhle zemi, jen tak někde nemajíTak to by ses holka divila, kolik lidí si neplatí ZP......takže ani tak by nebyl nikdo schopen dohledat přesný počet lidí
A co registr obyvatel ![]()
Pokud vím, úřednice do něj normálně nahlížejí (Paní chuanitková, my vám ještě nemůžeme vyměnit řidičák, protože novou adresu ještě nemáte zapsanou v registru).
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic ![]()
chuanitka píše:
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic
Taky to nechápu, ale oni si to umí tak hezky oduvodnit ![]()
http://www.czso.cz/…_data_slouzi
chuanitka píše:zoubky píše:A co registr obyvatelDenino píše: …jelikož je ZP povinné, tak by stačilo aby každá pojišťovna nahlásila počet platitelů a bylo by to, ale náš stát má vlastně peněz dost, tak proč je zase nevyhodit oknem za nějakou krávovinu, při které se opet hafu peněz ztratí někomu do kapsy. Věř mi, že kdyby to bylo tak jednoduchý, ta kse seberu a jedu jinam, protože bordel, jako máme v téhle zemi, jen tak někde nemajíTak to by ses holka divila, kolik lidí si neplatí ZP......takže ani tak by nebyl nikdo schopen dohledat přesný počet lidí
Pokud vím, úřednice do něj normálně nahlížejí (Paní chuanitková, my vám ještě nemůžeme vyměnit řidičák, protože novou adresu ještě nemáte zapsanou v registru).
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic
Tam taky nejsou asi všichni, ne ![]()
A jediné, jak donuti lidi, je pod pohrůžkou pokuty.....i když začíná domluvou a končí 10tisíci ![]()
Monjie píše:
seru na scitani:Dat se jdou vycpat!Příspěvek upraven 11.03.11 v 22:34
Zajímavý názor ![]()
nj kdo by nemel, kdo ma koukat na vecne nasra… ho a pretazeneho chlapa, ktery dela svou praci a v noci chodi jeste zpracovavat nejake formulare ve 3 prijede domu a je out,bohuzel lto maji befelem a za par korun navic k vyplate ![]()
Monjie píše:
za par korun navic k vyplate
každá koruna dobrá ne?? ![]()
par korun k nicemu, kdyz kazdy den chodi na sichtu pak jeste do noci delaji ty formulare, prijede ve 3rano a v 7 zase jede… ono je pak strasne jednoduche udelat nejaky pruser takze nejakych par korun pujde stejne,driv nebo pozdeji do restu…
Monjie píše:
par korun k nicemu, kdyz kazdy den chodi na sichtu pak jeste do noci delaji ty formulare, prijede ve 3rano a v 7 zase jede… ono je pak strasne jednoduche udelat nejaky pruser takze nejakych par korun pujde stejne,driv nebo pozdeji do restu…
Jenže jemu to za pár týdnů skončí.....toť rozdíl oproti sloužícím lékařům, hasičům, policistům, kteří mají ve smlouvách xx přesčasových hodin zdarma ![]()
zoubky píše:chuanitka píše:Tam taky nejsou asi všichni, nezoubky píše:A co registr obyvatelDenino píše: …jelikož je ZP povinné, tak by stačilo aby každá pojišťovna nahlásila počet platitelů a bylo by to, ale náš stát má vlastně peněz dost, tak proč je zase nevyhodit oknem za nějakou krávovinu, při které se opet hafu peněz ztratí někomu do kapsy. Věř mi, že kdyby to bylo tak jednoduchý, ta kse seberu a jedu jinam, protože bordel, jako máme v téhle zemi, jen tak někde nemajíTak to by ses holka divila, kolik lidí si neplatí ZP......takže ani tak by nebyl nikdo schopen dohledat přesný počet lidí
A jediné, jak donuti lidi, je pod pohrůžkou pokuty.....i když začíná domluvou a končí 10tisíci
A ty myslíš, že ti, kteří tam nejsou (bezdomovci přespávající na nádraží), pod pohrůžkou pokuty vyplní formulář? ![]()