Sčítání lidu – odmítnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13674
11.3.11 21:17
milunka1 píše:
Dnes nám přinesli formuláře ke sčítání lidu…Přebíral to manžel,takže dostal pro sebe a pro naši dceru a pak ještě pro celej barák…to jest vše…byly krásně předvyplněné…radost podívat :-P ale ouha :wink: formulář pro mě žádný nebyl…sčítací komisař nás osobně nezná a měl pro náš dům pouze nafasované tiskopisy pro manžela a dceru,že prý víc osob v baráčku nežije 8-o kdepak soudruzi z NDR asi udělali chybu :?: a těch peněz co to stálo :jazyk:

tak ti vypsali bianco, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
11.3.11 21:26

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale přijde mi že se sčítáním lidu některé věci nesouvisí - jaké mám vzdělání, čím jezdím do práce, jak dlouho mi trvá cesta, bydliště mé matky v době mého narození ..... :nevim:

a na formuláři je věta - přečtěte si pokyny pro vyplnění a přiložené vysvětlivky- ale žádné vysvětlivky jseme nedostali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.3.11 22:00
Denino píše: …jelikož je ZP povinné, tak by stačilo aby každá pojišťovna nahlásila počet platitelů a bylo by to, ale náš stát má vlastně peněz dost, tak proč je zase nevyhodit oknem za nějakou krávovinu, při které se opet hafu peněz ztratí někomu do kapsy. Věř mi, že kdyby to bylo tak jednoduchý, ta kse seberu a jedu jinam, protože bordel, jako máme v téhle zemi, jen tak někde nemají

Tak to by ses holka divila, kolik lidí si neplatí ZP......takže ani tak by nebyl nikdo schopen dohledat přesný počet lidí :think:
Myslím, že i v jiných zemích je bordel, jen v něčem jiným. A pochybuji, že tolik lidí závislých na státě jako tady u nás, nikde nemají. Jsme si holt zvykli na to, že nám stát dá všechno, co chceme, aniž bychom pro to hnuli prstem :think: A pokud nedá, tak nejjednodušší na něj nadávat…je mi z tohoto přístupu lidí moc moc smutno :-(
Mi připadá, že tu čtu přípsěvky malých dětí, po kterých maminka chce domácí úkoly, a ony si stěžují kamarádce, jaká je máma furie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.3.11 22:03

Ještě dodám, že jsem do včerejška neměla žádný lístek o tom, kdy k nám přijde sčítací komisař. Tak jsme si jednoduše zašla na poštu, paní s emi omluvila, že toho mají moc a sdělila mi termín ústně......nic mi to neudělalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.11 22:26
zoubky píše:
Ještě dodám, že jsem do včerejška neměla žádný lístek o tom, kdy k nám přijde sčítací komisař. Tak jsme si jednoduše zašla na poštu, paní s emi omluvila, že toho mají moc a sdělila mi termín ústně......nic mi to neudělalo :wink:

Hm, k nám komisař ve stanoveném termínu nedorazil :think: Ani žádný lístek ve schránce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.3.11 22:31

.eru na scitani:D :twisted: at se jdou vycpat!

Příspěvek upraven 11.03.11 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.11 22:32
zoubky píše:
Denino píše: …jelikož je ZP povinné, tak by stačilo aby každá pojišťovna nahlásila počet platitelů a bylo by to, ale náš stát má vlastně peněz dost, tak proč je zase nevyhodit oknem za nějakou krávovinu, při které se opet hafu peněz ztratí někomu do kapsy. Věř mi, že kdyby to bylo tak jednoduchý, ta kse seberu a jedu jinam, protože bordel, jako máme v téhle zemi, jen tak někde nemají
Tak to by ses holka divila, kolik lidí si neplatí ZP......takže ani tak by nebyl nikdo schopen dohledat přesný počet lidí :think:

A co registr obyvatel :nevim:
Pokud vím, úřednice do něj normálně nahlížejí (Paní chuanitková, my vám ještě nemůžeme vyměnit řidičák, protože novou adresu ještě nemáte zapsanou v registru).
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.3.11 22:35
chuanitka píše:
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic :zed:

Taky to nechápu, ale oni si to umí tak hezky oduvodnit :-)
 http://www.czso.cz/…_data_slouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.3.11 22:37
chuanitka píše:
zoubky píše:
Pokud vím, úřednice do něj normálně nahlížejí (Paní chuanitková, my vám ještě nemůžeme vyměnit řidičák, protože novou adresu ještě nemáte zapsanou v registru).
Já prostě informace o sobě sděluji velmi nerada, na zabezpečení databáze nevěřím. A nechápu, k čemu je státu údaj, jestli je můj dům z cihel nebo tvárnic :zed:

Tam taky nejsou asi všichni, ne :think:
A jediné, jak donuti lidi, je pod pohrůžkou pokuty.....i když začíná domluvou a končí 10tisíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.3.11 22:38
Monjie píše:
seru na scitani:D :twisted: at se jdou vycpat!Příspěvek upraven 11.03.11 v 22:34

Zajímavý názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.3.11 22:40

nj kdo by nemel, kdo ma koukat na vecne nasra… ho a pretazeneho chlapa, ktery dela svou praci a v noci chodi jeste zpracovavat nejake formulare ve 3 prijede domu a je out,bohuzel lto maji befelem a za par korun navic k vyplate :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
11.3.11 22:41
Monjie píše:
za par korun navic k vyplate :poblion:

každá koruna dobrá ne?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.3.11 22:43

par korun k nicemu, kdyz kazdy den chodi na sichtu pak jeste do noci delaji ty formulare, prijede ve 3rano a v 7 zase jede… ono je pak strasne jednoduche udelat nejaky pruser takze nejakych par korun pujde stejne,driv nebo pozdeji do restu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.3.11 22:49
Monjie píše:
par korun k nicemu, kdyz kazdy den chodi na sichtu pak jeste do noci delaji ty formulare, prijede ve 3rano a v 7 zase jede… ono je pak strasne jednoduche udelat nejaky pruser takze nejakych par korun pujde stejne,driv nebo pozdeji do restu…

Jenže jemu to za pár týdnů skončí.....toť rozdíl oproti sloužícím lékařům, hasičům, policistům, kteří mají ve smlouvách xx přesčasových hodin zdarma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.11 22:50
zoubky píše:
chuanitka píše:
zoubky píše:
Tam taky nejsou asi všichni, ne :think:
A jediné, jak donuti lidi, je pod pohrůžkou pokuty.....i když začíná domluvou a končí 10tisíci :-D

A ty myslíš, že ti, kteří tam nejsou (bezdomovci přespávající na nádraží), pod pohrůžkou pokuty vyplní formulář? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová