Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Angua píše:zoubky píše:Asi tak
Pokud to po mně nechtějí každý den, ani každý rok, tak pořád nevidím problém to vyplnit na netu a hotovo…nj, v bankách nebo jinde, kde chceme peníze nebo nějakou pomoc, tak vyplňujeme cokoliv. Ale tady je to zdarma bez odměny, tak je to zatěžko:-(![]()
Mně těch 10 minut nezabije. Ale vůbec ani trochu nevěřím tomu, že ta data jsou bezpečná. A já jsem na to holt přecitlivělá.
No tak anonymní to fakt není,když tam jsou předtištěná naše jména..
![]()
Tak vyplnění formuláře rozhodně anonymní není. A zakázku na vytěžení dat z formulářů vyhrála společnost Scanservice, mezi jejiž zákazníky mimo jiné patří Johnson & Johnson, RWE Plynoprojekt, VZP, Citibank a hromada dalších bank a pojišťoven. Nevěřím tomu, že se do jejich práce nepromítne soukromý zájem.
Ve formuláři není ani jedna otázka, která by pro nás zpětně byla jakkoliv prospěšná. Výbornej je třeba reklamní spot, kde se mluví o tom, že stát bude moct na základě vytěžených údajů postavit cyklostezky tak kde jsou potřeba. No tak já bych jako poslední chtěla, aby nám cyklostezky stavěl stát. Nikdo to neumí dráž a hloupěji než on. ![]()
Mě vyplnění problém nedělá,ale nevidím z toho nic pozitivního, takové k ničemu mi to přijde prostě. Už vidím, jak se hned začnou stavět školky a přidávát autobusy, tam, kde to je potřeba. Když vidím, jakou závratnou rychlostí a někdy vubec nejsou schopni opravit po zimě silnice co jsou v rozkladu.
Sčítat se mají ti, co jsou v rozhodný okamžik na území ČR, ne ? takže pokud tu o té půlnoci nebudeš, tak se sčítat nemusíš ![]()
Ach ouvej, kolik my tu máme pesimistů ve státě, když nevidí nic pozitivního v něčem, co ještě ani nezačalo
![]()
vendy111 píše:
Mě vyplnění problém nedělá,ale nevidím z toho nic pozitivního, takové k ničemu mi to přijde prostě. Už vidím, jak se hned začnou stavět školky a přidávát autobusy, tam, kde to je potřeba. Když vidím, jakou závratnou rychlostí a někdy vubec nejsou schopni opravit po zimě silnice co jsou v rozkladu.
bulina píše:milunka1 píše:tak ti vypsali bianco, né?
Dnes nám přinesli formuláře ke sčítání lidu…Přebíral to manžel,takže dostal pro sebe a pro naši dceru a pak ještě pro celej barák…to jest vše…byly krásně předvyplněné…radost podívatale ouha
formulář pro mě žádný nebyl…sčítací komisař nás osobně nezná a měl pro náš dům pouze nafasované tiskopisy pro manžela a dceru,že prý víc osob v baráčku nežije
kdepak soudruzi z NDR asi udělali chybu
a těch peněz co to stálo
tak jistě,že dali novej čistej…ale co kdyby si o něj manžel neřekl?to bych přestala existovat,když by mě nesečetli,anebo co? a jaktože má půlroční dcerka formulář měla a já ne? ![]()
chuanitka píše:JančaK píše:Anonymní?
Holky, já teda ještě nevím co je tam za otázky, ale co vás tak prudí? Vždyť je to anonymní a já osobně jsem zvědavá až zveřejněj nějaký ty výsledky ( třeba věk, vzdělání, počet dětí, národnost). Můj muž teda taky remcá a sdělil mi, že to vyplní nepravdivě, neb nikomu do něj nic není.
http://www.scitani.cz/…ypl_vzor.pdf
Není? Měla jsem info, že je to anonymní. Ale i tak mě to neva a vyplním to ráda.
JančaK píše:chuanitka píše:Není? Měla jsem info, že je to anonymní. Ale i tak mě to neva a vyplním to ráda.JančaK píše:Anonymní?
Holky, já teda ještě nevím co je tam za otázky, ale co vás tak prudí? Vždyť je to anonymní a já osobně jsem zvědavá až zveřejněj nějaký ty výsledky ( třeba věk, vzdělání, počet dětí, národnost). Můj muž teda taky remcá a sdělil mi, že to vyplní nepravdivě, neb nikomu do něj nic není.
http://www.scitani.cz/…ypl_vzor.pdf
milunka1 píše:bulina píše:tak jistě,že dali novej čistej…ale co kdyby si o něj manžel neřekl?to bych přestala existovat,když by mě nesečetli,anebo co? a jaktože má půlroční dcerka formulář měla a já ne?milunka1 píše:tak ti vypsali bianco, né?
Dnes nám přinesli formuláře ke sčítání lidu…Přebíral to manžel,takže dostal pro sebe a pro naši dceru a pak ještě pro celej barák…to jest vše…byly krásně předvyplněné…radost podívatale ouha
formulář pro mě žádný nebyl…sčítací komisař nás osobně nezná a měl pro náš dům pouze nafasované tiskopisy pro manžela a dceru,že prý víc osob v baráčku nežije
kdepak soudruzi z NDR asi udělali chybu
a těch peněz co to stálo
a TP máte všichni stejnej? ![]()
O statistiku obyvatelstva pro naši republiku vůbec nejde…ti by si to opravdu zjistili z úřadů,kdyby to k něčemu potřebovali…zadala nám to EU a tu musíme poslouchat,ať se nám to líbí,nebo ne…proto se mi nelíbí,že spousta mých soukromých dat půjde někam z republiky ven do Tramtárie…co jim je po tom jak žiju?Já se taky o ně nezajímám
je to všechno politika ![]()
Mně velmi vadí, že formulář jsem dostala dneska a online ho můžu vyplnit až za 2 týdny. Proč to nejde hned proboha? Mám taky spoustu jiných věcí v hůlavě, na co nezapomenout, než tuhle blbost. Úplně souhlasím, že se plýtvá papírem, většina vyplní online a stačilo by číslo formuláře.
Jo, pokud vím, tak online nelze vyplnit jen částečně, podle popisu mi přišlo, že pokud něco vynecháte, tak vás systém dál nepustí a musíte opravit/doplnit. Vysvětlivky jsme k formulářům taky nedostali, tedy k listům osob, vy jo?
syselik píše:
Sčítat se mají ti, co jsou v rozhodný okamžik na území ČR, ne ? takže pokud tu o té půlnoci nebudeš, tak se sčítat nemusíš
ale nesmíš se minimálně 20 dní vracet zpět do čr (tím by vznikla ze zákona povinnost dodatečného sečtení) nicméně co ti kdo dokáže, stejně tak třeba to, že jsi tu obálku s formulářema nehodila do schránky (pošta za doručení obyč. zásilky neručí) ![]()
zoubky píše:
Ach ouvej, kolik my tu máme pesimistů ve státě, když nevidí nic pozitivního v něčem, co ještě ani nezačalo![]()
Já se těm lidem už vůbec nedivím. Optimismus nás už všechny přešel
![]()