Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
foxcs píše:
Musim rici, a neberte to spatne, ze jste velmi naivni. Udaje jsou i mimo jine pouzity pro to, aby stat zjistil majetkove pomery, resp. nastin majetkovych pomeru. Prece to, co je kde potreba pro obcanskou vybavenost jasne vidi a je znamo z rodnych listu a evidence obyvatel. Hrozit nam sankci a pokutami ze nevyplnime neco co je nase soukromi, to lze pouze ve state policejnim, plus v CEsku. Jsme tedy svobodni lide nebo ne? Ja se osobne scitani neucastnim a je mi uplne ukradene, tady jen vyjadruji to, ze je treba otevrit oci a nenechat ze sebe delat debily. Ano, stat vi a zna jak brat, ale nevi jak a kam davat, vyjimku vsat tvori kapsy vysoce postavenych darmozroutu, kteri jsou momentalne u koryta.
S poslední větou sice souhlasím, ale to, že se Vy neúčastníte sčítání je Váš problém a pokud máte na pokutu,…
.
Ono totiž, vpodstatě všechny údaje, které člověk u sčítání vyplňuje, už totiž ten stát má. Všechny. Počet dětí, atd. Jen se to sčítáním dá celkově dohromady. A to je asi tak jediné, co mi na tom asi vadí, že se zase sčítá už to, co někde prostě je. Ty údaje někde jsou - ať na matrice nebo na stavebním úřadě.....Takže až takové soukromí to teda není.....
.
foxcs píše:
To mate castecne pravdu, ale pokud zijeme ve svobodne spolecnosti, nevyplneni dotazniku vubec nevadi. Jde o to, ze proste nechci o sobe a mych pomerech cokoliv kamkoliv psat. Je to opravdu kazdeho vec. Prozatim ale cokoliv jsem kdekoliv uvedla, nebylo to dobre. Za svou praci se nestydnim, to vubec, protoze zadnou nemam a ani mit nechci. A pokud, tak jiste ne oficielni. Jde o jisty zpusob pseudo-rebelismu. Tedy praci nepotrebuji a tedy neplatim zadne socialni odvody a jde o mou spokojenost, ze neplatim prizivniky. To je jedno z pozitiv. Pokud jde, jak deklarovano, o scitani domu, lidi a bytu, necht si sectou me, muj dum, muj byt a to je vse......
ono se nedá říct, že sčítání je dobré nebo špatné…je to prostě sčítání…ale jestli Vám můžu něco doporučit, tak když už tak spojit částečnou rebelii s tím, že Vás nebudou popotahovat s pokutou…pokud Vám například Vadí vyplnění/nevyplnění práce,tak to prostě vynechte…i v tomhle je nějaká tolerance ![]()
foxcs píše:
Za svou praci se nestydnim, to vubec, protoze zadnou nemam a ani mit nechci. A pokud, tak jiste ne oficielni. Jde o jisty zpusob pseudo-rebelismu. Tedy praci nepotrebuji a tedy neplatim zadne socialni odvody a jde o mou spokojenost, ze neplatim prizivniky. To je jedno z pozitiv. Pokud jde, jak deklarovano, o scitani domu, lidi a bytu, necht si sectou me, muj dum, muj byt a to je vse......
Aha, tak tady asi nemá moc cenu něco vysvětlovat, že? Pokud je to s Vámi takhle, tak jste zřejmě jeden z těch příživníků, na které tak žehráte.......? Pseudo-rebele.....
Už jste se letos sečetly? Já to u výběru jakou mám kuchyn vzdala. Nejen, že se mě ptají v čem bydlím, kolik mám pokojů a kolik metrů obýváme… na toto nemám nervy, proč? K čemu? Co je dál? Tohle se mi nelíbí. ![]()
@Anonymní píše:
Už jste se letos sečetly? Já to u výběru jakou mám kuchyn vzdala. Nejen, že se mě ptají v čem bydlím, kolik mám pokojů a kolik metrů obýváme… na toto nemám nervy, proč? K čemu? Co je dál? Tohle se mi nelíbí.
Ani mě nehne. Otázkám nerozumím, na pc neumím, trpím psychiatrickou poruchou. Ať za mnou přijdou, řeknu jim, že je všechno jako minule.
Mě to přijde jako úplná blbost. Když mi chtějí poslat pokutu tak najednou ví kde bydlím, kolik mi a jakého jsem pohlaví… K čemu je státu dobré, jestli mám kuchyňský kout nebo kuchyň jako jednu místnost.
@Alriga píše:
Ani mě nehne. Otázkám nerozumím, na pc neumím, trpím psychiatrickou poruchou. Ať za mnou přijdou, řeknu jim, že je všechno jako minule.
Nesmysl to je. Dávno je o nás vše dohledatelné. A poskytování osobních údajů, jakkoli, komukoli, kamkoli,
je navíc pořád rizikovějsi.
@Alriga píše:
Pokud zvladas diskuse na emiminu, pak zvladnes i tech par otazek ohledne bydleni, vzdelani a zamestnani. Na nic jineho se totiz neptaji ![]()
@tristisreza píše:
Mě to přijde jako úplná blbost. Když mi chtějí poslat pokutu tak najednou ví kde bydlím, kolik mi a jakého jsem pohlaví… K čemu je státu dobré, jestli mám kuchyňský kout nebo kuchyň jako jednu místnost.
Na FB se šíří zvěsti, že ty informace budou sloužit ČNB pro určení uroku na hypotekach a využijí to i v developerských studiich co se týká výstavby - metráž, ceny, apod. Ale nevím
co je na tom pravda.
@chs.jasmin píše:
Na FB se šíří zvěsti, že ty informace budou sloužit ČNB pro určení uroku na hypotekach a využijí to i v developerských studiich co se týká výstavby - metráž, ceny, apod. Ale nevímco je na tom pravda.
tomu bych i věřila… Nebo se ty informace někam prodají. Čekala jsem něco jako „jméno, bydliště, věk“ ale né tohle…
@chs.jasmin píše:
Na FB se šíří zvěsti, že ty informace budou sloužit ČNB pro určení uroku na hypotekach a využijí to i v developerských studiich co se týká výstavby - metráž, ceny, apod. Ale nevímco je na tom pravda.
To má ČNB teda hodně dlouhý drápy… Když se tyhle sčítací manévry dělají už desítky let pravidelně prakticky ve všech západních zemích… A u nás absolvuju už 5. sčítání…
ČNB, další světový zlo, druhý v pořadí, hned po Gatesovi s čipama v Covid vakcínách…
![]()
@cecetka píše:
Pokud zvladas diskuse na emiminu, pak zvladnes i tech par otazek ohledne bydleni, vzdelani a zamestnani. Na nic jineho se totiz neptaji
Nezvládám. A nevím, proč bych měla…